dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan odnos sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan preteranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smeši intenzivna komunikacija ili čak avantura.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odlično se osećate i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati vrlo dobro. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rešili ste da uvedete neke promene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga). Dan odličan za neke fine trenutke u okviru porodice.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prijatelji vam mogu pomoći, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po jednom pitanju koje vam je bitno. Imate osećaj da ćete uspeti da završite ono što ste naumili, i verovatno ne grešite. Prija vam da budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, stižu do vas. Možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor. Bilo bi dobro da se danas više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne okolnosti vas podržavaju, a i vi ste u odličnom raspoloženju. Nekako se sve namešta baš u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste „signal“ ali se bojite da ne povučete preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno nervozni pa bi bilo dobro da to kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas uključite više diplomatije i lako ćete ublažiti ili izbeći neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada preteruje u nekim svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša nezrelo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja. Smatrate da neko od kolega preteruje sa nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslu. Budite spremni na promene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako će situacije na poslu biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom jedne osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Odličan recept za medeno srce
Prethodni artikal
MEDENO SRCE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.