dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Smetaju vam tuđe greške i propusti, ali se trudite da obuzdate svoju kritičnost i potrebu da „držite slovo“ svima oko sebe. Želite da se uskladite sa saradnicima, ali je to zahtevan zadatak. Nežnost, romantika i strast obeležiće susret sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas neke situacije možete preokrenuti u svoju korist. Trudite se da razumete motive i ponašanja onih koji su oko vas i da ostvarite dobar kontakt sa njima. Sa voljenom osobom imate komunikaciju koja vam odgovara – lako se dogovarate i razumete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrudite se da budete fokusirani oko svega što se vezuje za posao, jer vam se mogu provući greške koje će u narednim danima izaći na videlo. Proverite sebe u svemu što radite. Voljena osoba se trudi oko vas i njeno ponašanje vam jako prija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Smeta vam ponašanje nekih kolega ili poslovnih saradnika. Trudite se da sakrijete svoje nezadovoljstvo, ali će to biti zahtevan zadatak za vas. Sa voljenom osobom danas manje pričajte, a više osećajte, volite i poštujte jedno drugo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi smatrate da izlazite drugima u susret i da se trudite da se prilagodite i nije vam jasno zašto vas kritikuju. Želeli biste da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, ali šta god da pokušate – ne ispadne baš po vašim zamislima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste malo mirniji, stabilniji i lakše će biti funkcionisati po poslovnim pitanjima. Doduše, stoje vam neke privatne obaveze kao opterećenje i „materijal“ za razmišljanje. Vrlo intenzivan i lep susret sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zabrinuti koliko će osobe sa kojima ste se dogovarali taj dogovor i ispoštovati. Iako sve na prvi pogled deluje obećavajuće i ide nekim finim tokom, vama intuicija govori da će tu biti teškoća. Odnos sa emotivnim partnerom funkcioniše skladno i mirno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo vas muče situacije vezane za finansije, ali sve ostalo funkcioniše više nego dobro. Trudite se i rezultati tog truda se vide. Danas možete uživati u mirnim, opuštenim i skladnim odnosima sa voljenom osobom. Slobodnima mogućnost značajnog susreta.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga vam odvlači pažnju, bilo da su u pitanju privatne obaveze ili članovi porodice kojima ste baš onda kada ste u najvećoj gužvi, neophodni. Jedna osoba vas jako privlači ali iz nekog razloga se ustručavate ili kočite da napravite prvi korak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jako ste usmerili svoju pažnju na ono što je vama od velikog značaja, a potisnuli neke obaveze u drugi plan. Samo gledajte da se ne nagomilaju, jer će ih kasnije biti teško rešiti. Partner vam danas posvećuje svoju punu pažnju i podršku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U poslovnom segmentu se danas sve odvija po redu i rasporedu koji vama odgovara. Doduše, imate neke nerešene situacije sa nadređenim, ali to ostavljate „za drugi put“. Prisustvo voljene osobe vas smiruje i donosi osmeh na lice.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro raspoloženje i elan, ali vam misli po malo lutaju. Dan je dobar za kreativnost, za nove ideje i rešenja. Sve za šta vam je potrebna velika koncentracija ostavićete za drugi put. Intenzivni, divni ljubavni momenti sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.