dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.12.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke teškoće u poslovnom segmentu ste uspeli da prevaziđete i pokušavate da se posvetite onome što ste do sada zanemarivali. Okrenite se zaostalim obavezama i završite ih. Trudite se da se uskladite sa voljenom osobom, ali ona je prilično komplikovana u svojim zahtevima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Još uvek ste pod velikim utiskom situacija u poslovnom segmentu iz prethodnog dana i pokušavate da raščistite sve ono što se u međuvremenu zakomplikovalo. Planirate da obavite razgovor sa voljenom osobom i pokušate da ispravite neke problematične postupke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar je dan da se posvetite onim obavezama koje su vam važne i koje morate završiti što pre. Imate potrebnu organizovanost, samo nemojte dozvoliti da vam drugi razbijaju koncentraciju. Sve više razmišljate o jednoj osobi i želite da sa njom ostvarite pravi kontakt i komunikaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas će vam se ukazati poslovna ponuda koju ćete vrlo izvesno i prihvatiti, pogotovo što u ovom trenutku ne vidite bolje rešenje. Povremene napete situacije sa poslovnim saradnicima rešavate na lakši način. Zainteresovani ste za nekog, ali to još uvek ne pokazujete otvorenije.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kao da su se kolege u poslovnom okruženju udružile i ne obraćaju pažnju na ono što pokušavate da im saopštite ili ih zamolite za uslugu. Čini mi se da ste u velikoj meri ostavljeni na cedilu, da se snalazite sami kako znate. Trudite se da popravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavate da se snađete u nekim poslovnim situacijama koje su prilično nove za vas. Pokušajte da potražite savet iskusnijeg kolege. Ne znate šta da mislite o partnerovim postupcima. Počinjete da sumnjate, a u isto vreme ne želite da vam misli idu u tom pravcu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Donećete pravu odluku danas, što ćete vrlo brzo i shvatiti iako ste sumnjali da ćete uspeti da izađete na kraj sa ovom situacijom. Kako dan bude prolazio, tako će se vaše raspoloženje po pitanju posla popravljati. Moguće je ostvariti kontakt sa osobom koja vas zanima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da postignete dogovor i vrlo ste zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ako očekujete novčani priliv, on je moguć u popodnevnim satima. Zajednički sa voljenom osobom prevaziđite napete momente u vašem odnosu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke informacije koje dolaze danas do vas niste sigurni kako da shvatite. Ne zaključujte na prečac, već dobro razmislite o svemu što ste čuli, a možete potražiti i drugo mišljenje. Bilo bi dobro da pokažete više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste da vam je ostalo malo da biste ostvarili važniji poslovni dogovor i jako ćete se potruditi da to danas i privedete kraju. Možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Jedan poziv vas je zaintrigirao i zagolicao vam maštu. Jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Malo su se strasti i napetosti u poslovnom segmentu smirile, i sada već mnogo racionalnije gledate na neka dešavanja. Danas nećete moći da izbegnete neke situacije, pa pokušajte da im se prilagodite. Stoji vam velika mogućnost obnove kontakta sa osobom koja vas je ranije interesovala.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas definitivno privodite kraju dogovore koji su vam od velike važnosti. Bićete vrlo inspirisani, puni samopouzdanja i motivisani, pa nije ni čudo što ćete ostvariti dobar rezultat. Jedna osoba vas podstiče na razmišljanja, i unosi vam pozitivan nemir.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

SPECIJALITET OD PIRINČA
Prethodni artikal
SPECIJALITET OD PIRINČA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 26.11.2020.