dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zacrtali ste planove za danas i teško je da ćete odustati od svojih namera. Moguće je da emotivni partner ili prijatelji baš i neće biti raspoloženi za vaše ideje, ali verovatno je da ćete ih ipak privoleti na svoju stranu. Dan kada imate višak energije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svesni ste da morate da se posvetite porodičnim obavezama, a ni malo vam nije do toga. Bićete nervozni i nespremni za bilo koju vrstu dogovora. Ono što bi vam u ovom trenutku prijalo jeste da se u potpunosti povučete i izolujete od svih, dobro odmorite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa i sada rasterećeno nastavljate dalje. Vreme je odlično za provesti se i izaći sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Nemojte propustiti da što više budete aktivni i u pokretu, to će vam dodatno prijati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dok vas sa jedne strane čekaju obaveze prema porodici, sa druge strane imate poziv koji biste jako voleli da prihvatite. Pokušavaćete da ova dva uklopite, ali je malo verovatno da ćete uspeti. Moraćete nečemu da date prioritet.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Energija ovog dana je podsticajna za vas i tera vas na pokret, ali samo ako idete u pravcu koji vama lično odgovara. Niste spremni da se prilagođavate niti da se uklapate sa drugima, smatrate da su vaše ideje najbolje i durićete se ako drugi imaju drugačije zamisli.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Teško ćete se danas uklapati sa drugima jer vam je potrebno vreme samo za sebe. Niti ste sebični niti nespremni na kompromis, ali jednostavno – stiglo vas je dosta toga iz prethodne sedmice i želite da malo odmorite mozak i da se opustite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako vam bilo šta smeta u vašim relacijama, bez obzira da li su one poslovne, emotivne, prijateljske ili porodične – nećete moći da se uzdržite od komentarisanja i provokacije. Sigurno je da ćete ovakvim stavovima povrediti neke ljude. Malo naporan dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokušavate da uklopite sve, ali nešto uvek pravi problem. Danas očekujte nervozu zbog drugih, ali očekujte isto tako da ćete i vi njima unositi nemir i rastrojstvo. Dan kada je lako od sitnice napraviti svađu. I u emotivnim odnosima neugodna pitanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan je namenjen za provod. Ako budete morali da se posvetite porodičnim pitanjima ili obavezama, gledaćete da što brže nestanete sa lica mesta. Hoćete dan i vreme samo za sebe i za neke ljude sa kojima se već duže niste videli.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Najbolje se odmorite i najviše opustite u domaćoj, porodičnoj atmosferi, kada su oko vas ljudi koje volite. Danas iskoristite dan da podelite svoje vreme baš sa njima, jer će vam ovo beskrajno prijati. Ovo podsticajno deluje na vas i donosi vam osmeh na lice.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan pokreta, dan kada ćete verovatno želeti da stignete na sto strana i čujete se sa ljudima sa kojima to u prethodnim danima niste mogli. Najbitnije je da ćete se vi u svemu ovome jako dobro osećati, mada ćete najmanje vremena imati za sebe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari morate završiti, bez obzira na to što je nedelja i što biste se najradije odmarali i opustili. Ali obaveze ne mogu da čekaju, a vi ste obećali neke stvari i sada to morate i ispuniti. Emotivni partner neće lako pristati na soluciju da najmanje vremena ostavite za njega.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.