dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ukoliko vam je potrebna nečija usluga ili pomoć, pokrenite to pitanje u jutarnjim satima, jer kasnije nećete uspeti zbog okupiranosti obavezama. Zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili kontakt preko društvenih mreža doneće vam dobro raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vašan poslovni sastanak ili dogovor vas očekuje. Nećete biti sigurni u krajnji rezultat, jer ste svesni da ste imali par malih “kikseva”. Ne brinite, sve je na vašoj strani. Emotivno je ovo korektan i stabilan dan. Dobra komunikacija sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sa velikim entuzijazmom ćete krenuti u rešavanje dnevnih obaveza, no kako dan bude odmicao, sve ćešće ćete hvatati sebe kako gubite koncentraciju. Pazite da ne napravite problem u komunikaciji sa poslovnim partnerom ili voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što morate završiti od ozbiljnijih obaveza, za šta vam je potrebno više koncentracije – radite u jutarnjim satima. Već nakon toga – bićete preopterećeni da biste neke stvari mogli odraditi kvalitetno. Nezadovoljstvo trenutnom emotivnom situacijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poslovno ste i više nego zadovoljni. Doduše, čekate informacije koja nikako da stignu, ali se nadate da će se i to brzo privesti kraju. Emotivno je ovo pomalo iscrpljujuć dan za vas, partner je previše zahtevan, pa će vam neke situacije teško pasti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dovoljno ste stabilni i mirni da poslove koje imate možete privesti kraju na vreme. Ne odlažite obaveze, jer će vam u drugom delu dana biti teže da ih završite. U emotivnom segmentu „prazan“ dan – moguće je da se nećete ni videti sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Protrljajte ruke i bacite se udarnički na posao. Funkcionišete odlično, komunikacija sa saradnicima je baš dobra i pravi je trenutak da pokrenete neke priče. U emotivnom segmentu – vrlo ste zadovoljni odvijanjem situacije sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Našli ste dovoljno podsticaja da biste obaveze koje baš i ne volite završili. Ostatak dana ćete uglavnom provesti trudeći se da izbegavate bilo kakve zamarajuće poslove….ili ljude. Razmimoilaženje u komunikaciji sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovo je jedan užurban, ali i produktivan dan. Doduše, jača dešavanja očekujte u prvom delu dana, dok biste drugi najpre trebali da iskoristite za svoj odmor i opuštanje. Neko preko poslovnog segmenta pokušava da skrene vašu pažnju na sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve izgleda vrlo obećavajuće početkom ovog dana. Lako ste priveli kraju svoje obaveze, imate korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Neka tako i ostane na dalje. Veče nije pogodno za neke ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Od samog početka dana ste u brzini, a sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Zato gledajte da što više završite i ne ostavljajte obaveze za sutra. Emotivno odličan dan pred vama – prava komunikacija sa voljenom osobom i dobro raspoloženje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Razmišljate šta biste mogli uraditi da popravite trenutnu situaciju. Dobar je dan da pokrenete neke priče ili ugovorite sastanke sa osobama koje su vam važne. Neke stvari „lomite“kada je emotivni segment u pitanju. Razmišljate šta vam je činiti na dalje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.