dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Može biti sitnijih nesporazuma u poslovnoj komunikaciji, najviše zbog vaše ubeđenosti da ste u pravu I brzine. U ovom danu budite nešto oprezniji po pitanju dogovora – velika je šansa da neće biti ispoštovani. Popodnevni sati su bolji za komunikaciju sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da neke stvari izgledaju komplikovanije nego što to zaista jesu, ili ste vi probleme preuveličali. Bolje je da ne povlačite ishitrene poteze, sačekajte da se situacija raščisti. Partner je danas nešto « na kraj srca » – pustite ga da malo rashladi glavu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako ste malo pod tenzijom, ovaj dan je odličan da pokrenete neka pitanja ili dogovore koji su vam u poslovnom segmentu važni. Loša komunikacija sa nadređenima. Imate “otvorena vrata” za neko jače pokretanje prema osobi koja vas privlači.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Veći broj nerešenih pitanja ili situacija koje morate obaviti što pre, a koje ne mogu da čekaju. U prvom delu dana ste statični, dok je drugi deo već bolji da se pokrenete I završite ono što imate. Prema voljenoj osobi se trudite da budete pažljivi, ali reakcija druge strane koju očekujete, izostaje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobro raspoloženje, ubeđenost da ste u pravu, pa će komunikacija sa saradnicima biti ispunjena pozitivnošću ali I vašom prikrivenom presijom da ostvarite ono što želite. Uglavnom ćete uspeti u nastojajima. Lako ostvarujete kontakt sa suprotnim polom.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda još uvek niste u potpunosti zadovoljni rezultatima nečega što ste pokrenuli u proteklom periodu, ali malo po malo – idete napred. Ne čekajte da vas ljudi kontaktiraju, pokrenite se vi prema njima. Sa emotivnim partnerom – solidno, mada se provlači neko vaše nezadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Još uvek ste obuzeti nedoumicama I bojaznima, iako vidite da se sve uglavnom odvija u onom pravcu koji vama odgovara u poslovnom segmentu. Neko će vas kontaktirati po važnom pitanju. U emotivnom delu – smatrate da partner trenutno gleda samo sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Očekujete jednu poslovnu uslugu I više je nego moguće da će vam ova osoba danas izaći u susret. Neki obećavajući dogovori I komunikacija sa poslovnim saradnicima. Emotivni život ste u potpunosti podredili poslu trenutno. Želite da iskoristite mogućnosti koje vam se nude.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga vam danas ide na ruku, a I vaše je razmišljanje I delovanje brzo, pa ćete iskoristiti mogućnosti koje vam se nude. Mogućnosti za dosta dobru poslovnu saradnju ili dogovor. Emotivni partner očekuje podršku od vas za neka pitanja koja su mu bitna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Do vas dolaze nagoveštaji jače poslovne ponude ili saradnje koja bi mogla biti ostvarena u narednom periodu. Saslušajte šta imaju da vam kažu, mislim da ćete moći da ostvarite uspeh. Situacija sa voljenom osobom se smiruje – lakše dolazite do dogovora I kompromisa.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobili ste obećanje usluge ili dogovora I nadate se da će druga strana ovo biti spremna I da ispoštuje. Pokrenite se – dan je dobar za komunikaciju sa poslovnim partnerima I saradnicima. Budite strpljivi i saslušajte sagovornika – ovo važi i za emotivni segment, gde ne trebate ulaziti u rasprave.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako je poslovni dan pred vama odličan, vi ćete se u jednom momentu osetiti dosta opterećeno, ili će pak neka veća odgovornost biti na vama. Ne sumnjajte u sebe I u svoje sposobnosti. Emotivno neraspoloženje, naročito u prvom delu dana. Imate osećaj da ne dobijate ono što želite.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 04.12.2020.