dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekuje vas par nedoumica vezanih za ljude sa kojima sarađujete. Niste sigurni koliko možete računati na njihovu iskrenost i lojalnost. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vrlo ste neraspoloženi jer ste očekivali neku vrstu pohvale ili dobijanje projekta koji bi vam u potpunosti odgovarao. Počinjete da sumnjate da ste u prethodnom periodu uložili dovoljno truda u posao. Kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Na poslu može biti par nezgodnih situacija. Napetost i kao da se iščekuje da se dogodi neka vrsta rasprave. Sa malo srtrpljenja i tolerancije – sve će se srediti ubrzo. Sa partnerom slaba komunikacija, nerazumevanje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neočekivane situacije na poslu koje vas dovode do zabrinutosti. Niste sigurni u kom pravcu će se situacija odvijati na dalje. Emotivni partner vas podseća na probleme iz prošlosti koje biste najradije hteli da zaboravite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan je dobar za one koji se bave kreativnošću, umetnošću. Takođe, jaka intuicija, pa možete osetiti kako „dišu“ osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sa interesovanjem primećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne želite da se brinete zbog sitnijih propusta koji ste napravili. Svesni ste da je ovo lako i moguće ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate osećanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan dobar za kontakte sa mlađim saradnicima. Možda ćete morati da kolegi objašnjavate principe rada i način funkcionisanja na radnom mestu. Privlači vas vesela i duhovita osoba.Odgovara vam komunikacija, jer vam popravlja raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suočavate se sa preprekom na koju niste računali. Moguće je i da imate razmirice ili ubeđivanja sa nadređenim. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete informacije koje vas jako interesuju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se postavljate maksimalno odgovorno. Dolazite u kontakt sa osobama koje imaju veliko životno iskustvo i koje vam mogu biti od pomoći. Voljena osoba želi jedno, vi drugo. Pokušajte da se dogovorite i isplanirate dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora i mislite da ga druga strana neće ispoštovati. Neprijatno podsećanje na jednu obavezu koju niste izmirili. Posmatrate osobu koja vam se dopada, pokušavajući da otkrijete da li je privlačite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda biste neke svoje reči ili mišljenja mogli da zadržite za sebe, jer ćete nepotrebno uneti dozu napetosti i nepoverenja u poslovnu okolinu. Prijaće vam susret sa jednom osobom pored koje možete u potpunosti da se opustite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke ljude smatrate iritantnima, ali ste primorani da ostvarite poslovnu saradnju sa njima. Ovo je naročito naglašeno onima koji se bave privatnim biznisom. Priželjkujete da vidite nekog ko vam uvek donese opuštenost i osmeh.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.