dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Još jedan dan završavanja obaveza u poslednjem trenutku. Trebaće vam dosta vremena da se oporavite od uzbuđenja koje ovaj dan nosi. Moguće je da vas tokom dana pozove na susret osoba za koju ste zainteresovani.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Drugi se mogu osloniti na vas, jer ćete biti sposobni i da im pomognete i da nađete pravi savet za njih. Praktični ste i racionalni. Intenzivno ćete razmišljati o bivšem emotivnom partneru, čak možda pokrenete i kontakt sa njim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nervozni ste jer ne uspevate da funkcionišete onako kako ste planirali. Jako ćete se teško uklapati sa ljudima sa kojima radite. Emotivni ili bračni partner vam skače po živcima prohtevima i konstantnim podbadanjima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možete  biti razočarani postupcima osoba iz vašeg okruženja. Nećete uspevati da sakrijete šta osećate i neke odnose sada možete pokvariti. Možda bi bilo bolje da razmislite pre nego što odreagujete, moguće je da sve preuveličavate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možete aktivirati saradnju koja vas interesuje, jer ste poučeni nekim neuspesima iz prethodnih dana, naučili kako treba da se postavite prema sagovorniku. Dobar je dan za sve emotivne kontakte, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Još uvek niste stekli mir koji vam je potreban da biste se suočili na pravi način sa poslovnom problematikom. Imaćete podršku ljudi sa kojima radite. Dan je odličan za uspostavljanje novih kontakata i za flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke situacije možete privesti kraju i naći više vremena za sebe i odmor. U popodnevnim satima je pravi trenutak da se vidite sa ljudima koji su vam dragi ili sa emotivnim partnerom. Možda i sretnete nekog koga dugo niste videli.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas ste oštroumni, uporni, angažovani i ubedljivo delujete na sagovornika. Dan je dobar i za emotivna pitanja, pa se sredite, spremite, partnera za ruku i pravac odmaranje, opuštencija….ili provod i uživanje u zajedničkim trenucima!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobro ste raspoloženi jer su do vas stigle informacije koje ste dugo čekali. Ostalo je još da vidite kako će se situacija razvijati na dalje, a nadate se najboljem. Pravo je vreme da napravite prvi korak u jednoj komunikaciji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Shvatili ste šta je bilo pogrešno u vašem pristupu i spremni ste da to i promenite. Jasno vam je u kom pravcu situacija ide na dalje i trenutak je da povučete odlučnije poteze. Nastupate odgovorno i u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate dobre mogućnosti za uspeh i zadovoljstvo onim što budete postigli. Nervoza postoji, ali ćete danas lakše izlaziti sa njom na kraj. Obavezno sa nekim ko vam je interesantan i zanimljiv izađite. Dobri trenuci za emotivni segment.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Raspoloženi ste za komunikaciju sa saradnicima, jer ste shvatili da možete dobiti zanimljiva rešenja za problematiku koje vas muči. Potrebno je da se prema nekom ko vam je zanimljiv, više otvorite. Druga strana ne zna da čita misli.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.