dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete želeti da provedete veći deo vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i obaveze koje imate prema njima mogu delimično zakočiti. Ipak, jedan deo dana izdvojte za  kontakt sa ljudima koji vam donose raspoloženje i zadovoljstvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija ovog dana vam odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vreme. Najbolje ćete se osećati ako makar deo vremena provedete van kuće. Flertovanje, dobro raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Osećate veliku želju da napravite neke značajne promene u svojim porodičnim relacijama i pokušaćete da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, dogovora danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite, pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu. Mogućnost za izlazak ili intenzivan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Bolje je da se okrenete prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti. Dan se još može pokazati kao dobar za vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device danas žele da uživaju. Nećete da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama….želite da budete u dobrom društvu, okruženi veselim i nasmejanim licima. A o svemu što vas opterećuje, razmišljaćete drugi put.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate nameru da pozovete neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek videti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Moraćete drugačije da se organizujete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako već idete u neku šetnju, druženje, izlazak – nemojte se opterećivati nebitnim sitnicama. Na prvom mestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, jer ste previše dugo “stisnuti” . Gledajte na život sa lepše i vedrije strane.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec je u vašem polju planova I vi biste da ga maksimalno iskoristite. Hoćete na jedno dvanaest strana odjednom, ako je to ikako moguće. Raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gde god da odete, provešćete se odlično.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemate ama baš nikakvog razloga da upadate u neka razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – budite u kontaktu sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli duže vreme, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom su vrlo inspirativni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.