dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine, komšiluka nalazi se mlad Mesec. U narednom periodu ćete biti dosta angažovani i aktivni, mogućnosti dogovora i promena. Danas fino raspoloženje I dobro usmerene akcije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša će energija biti u potpunosti usmerena ka postizanju stabilizacije. Tokom dana promenljivo, ali dosta dobro raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u polju ličnosti označiće početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec u polju podsvesti doneće u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate situacije i da budete u mogućnosti da izvršite promene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana najveća usmerenost na finansijski segment.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza, prijatelja. U narednom periodu doneće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam u poslovnom segmentu. Energija današnjeg dana vam odgovara, dobro raspoloženje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih doneće Devicama mogućnost da naprave preseke u poslovnom segmentu i izvrše značajne promene. Tokom današnjeg dana ste u velikoj meri angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u polju stranaca, planova, ekspanzije vam u toku narednog perioda donosi velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate nameru da napredujete. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u polju promena, kriza, strasti. Pred vama je period transformacije, koji će se u najvećoj meri odraziti na vašu porodicu, privatne poslove i lične prioritete. Danas mutno raspoloženje i promenljivost. Čas statičnost, čas brzina.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred vama je period kada će ovaj segment doživeti promene, ali i napredovati i to najviše zbog vaše velike angažovanosti. Današnji dan donosi bitne dogovore.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice. Pred vama je vreme kada ove segmente možete u velikoj meri unaprediti. Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i susreti sa važnim poslovnim partnerima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U polju ljubavi nalazi se mlad Mesec. Pred vama su nove ljubavne priče i počeci, ali i jedan kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Očekujte susret sa nekim koga dosta dugo niste videli. U emotivnom segmentu osećate potrebnu sigurnost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Polje doma i porodice, ali i privatnih poslova obogaćeno je mladim Mesecom. U narednom periodu na ovim poljima možete očekivati pozitivne promene. Danas je najbolje funkcionisati u okviru porodice i sa ljudima koji su vam najbitniji.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/ Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.