dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas budite pametni, strpljivi i dobro izanalizirajte svaki potez. Ovaj dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške i propuste otvorene, zato uključite racio a ne impuls. Zato ćete partnera izenaditi lepim postupcima i inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta toga vam je na pameti, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Neke stvari će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte. Imate osećaj da je odnos sa partnerom postao previše statičan i monoton.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke stvari ćete morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću pa ste dosta ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima budete dolazili u kontakt. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi svojim trenutnim (ne)raspoloženjem. Danas možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je intenzivno – možete iznenaditi partnera inicijativom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja, ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak. Odnos sa partnerom je korektan I ispunjava vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Znate da ste povukli par pogrešnih poteza i napravili greške i nadate se da to neće izbiti na videlo. Neke informacije vas uznemiruju, ali moguće je da preterujete. Nema razloga za veću zabrinutost. Emotivno – dobro se osećate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zbog zastoja koji traje duže od očekivanog i nadate se da će se stvari uskoro pokrenuti. Danas bi bilo dobro da se angažujete više oko voljene osobe, da biste ispravili neke od svojih propusta iz prošlosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi radite stvari na svoj način, a pustite druge da rade onako kako oni misle da treba. Ne možete svima nametnuti svoju volju. Ovo važi i za odnos sa emotivnim partnerom. Umesto dokazivanja i igre ega, posvetite se jedno drugom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smete da stanete iza onoga što ste radili i svesni ste da su neke zamerke od strane saradnika neopravdane ili preterane. Nema razloga za nerviranje. Moguća interesantna komunikacija sa osobom preko posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekujte užurbanost I nervozu u poslovnom okruženju.  Moguće je da će se pojaviti i izdaci na koje niste računali. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, pa drugi deo dana posvetite onima koje volite. Opustićete se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Energija vam se rasplinula i jedva ćete čekati da otaljate radni dan. Previše je zahtevnih zadataka i obaveza pred vama. Mogući su i neplanirani troškovi. Emotivno ovo može biti lep dan, ne kvarite ga povremenim neraspoloženjem.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.