dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan pred vama je plodonosan. Neke okolnosti su se promenile, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Priliv pozitivne energije će biti prisutan i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti. Izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Velika gužva i presija, ali to vam daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sami ste krivi što ste ostavili da obaveze rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam pokazuje da je vrlo zainteresovana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o problemima. S druge strane, nikako da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju poštovanje prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku meru i danas ćete im to staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas okupiraju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti neke primedbe. Napravite neophodne izmene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše. Moguće je odlaganje susreta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako uložite energiju, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje neobavljene. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nadate se da ćete uspeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Čini vam se da sve radite u apsolutno poslednjem mogućem trenutku. Osećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom celog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtevni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za voćni musli
Prethodni artikal
VOĆNI MUSLI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.