dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pažljivo analizirate reči saradnika, jer niste sigurni u ono što vam nudi. Danas se možete previše opterećivati sitnicama i na taj način sebe usporavati. Emotivno je divan dan pred vama, ali ćete očekivati da voljena osoba preuzme inicijativu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobra je atmosfera u kolegijalnom okruženju i lako uspevate da završite obaveze, iako ćete u ranim prepodnevnim satima imati sitna nerviranja. Emotivni partner je neuobičajeno pažljiv, čak vas može obradovati i sitnim poklonom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nekih tenzija na poslu će biti i one vas mogu u priličnoj meri iscrpiti. Može biti provokacija od strane najbližih saradnika i kolega, na koje ne biste trebali da reagujete. Veče posvetite voljenoj osobi, oboje zaslužujete da se opustite i rasteretite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan donosi lakoću u poslu i mogućnost da sve ono što ste planirali završite na vreme. Nadređeni vas može iznervirati u jutarnjim satima, ali ćete lako preći preko ove distrakcije. Susret sa voljenom osobom ili prijateljem će vam ulepšati večernje sate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas želite da pomognete ljudima sa kojima radite i moguće je da ćete preuzeti na sebe previše njihovih obaveza, pa ćete sa svojima biti u zaostatku. Šarmantni ste, duhoviti i podsticajno delujete na one sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odličan je momenat za sve vrste dogovora. Očekuju vas susreti gde ćete biti ubedljivi i puni samopouzdanja. U emotivnim odnosima trenutno preovladava strast i jedva ćete čekati susret sa voljenim bićem. Odlično i za nova poznanstva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moguće je da ćete morati da donesete odluku, oko koje se već izvesno vreme lomite. Savet je da poslušate osobu koja je po godinama ili iskustvu zrelija od vas. Neko pokazuje veliku zainteresovanost da produbi komunikaciju sa vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vodićete računa o svakoj sitnici prilikom obavljanja obaveza i odavati utisak fokusiranosti i požrtvovanosti. U suštini, uopšte ne mislite na posao, već na jednu osobu sa kojom očekujete susret danas ili u nekom kraćem narednom periodu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas možete ostaviti veliki utisak na osobu koju smatrate autoritetom, ili se pred šefovima pokazati u najboljem svetlu po pitanju obavljanje jedne poslovne obaveze. Voljena osoba možda danas neće moći da vam posveti dovoljno pažnje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Malo ste zabrinuti zbog jedne situacije, ali verovatno strahujete bez preke potrebe. Odradite ono što je do vas, na druge ne možete uticati. Bivši emotivni partner danas će pokušati da uspostavi kontakt sa vama. Razmislite da li ćete pristati na to.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Skloni ste tome da popuštate kolegama i da preuzimate njihove obaveze, ili da ispravljate ono što su oni zabrljali. Obratite pažnju na sebe i na ono što vi morate odraditi. U odnosu sa voljenom osobom danas može biti povremene napetosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Budite oprezniji u dogovorima, jer žurite i niste fokusirani na ono što vam druga strana govori. Možete se preći u proceni i napraviti loš dogovor. Previše sumnjate i opterećujete se time šta voljena osoba radi kada nije pored vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.