dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana vas očekuje par nedoumica vezanih za ljude sa kojima sarađujete. Niste sigurni koliko možete računati na njihovu iskrenost i lojalnost. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vrlo ste neraspoloženi jer ste očekivali neku vrstu pohvale ili dobijanje projekta koji bi vam u potpunosti odgovarao. Počinjete da sumnjate da ste u prethodnom periodu uložili dovoljno truda u posao. Ne možete da se oduprete zovu prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Na poslu može biti par nezgodnih situacija. Generalno, energija je dosta napeta i kao da se iščekuje da se dogodi neka vrsta rasprave. Sa partnerom slaba komunikacija i možda je bolje da uzmete dan samo za sebe. Ako želite flertovanje – danas ga može biti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke neočekivane situacije na poslu koje vas dovode do zabrinutosti. Niste sigurni u kom pravcu će se situacija odvijati na dalje. Stoji napetost. Emotivni partner vas podseća na neke probleme iz prošlosti koje biste najradije hteli da zaboravite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan je dobar za one koji se bave kreativnošću, umetnošću. Takođe, stoji jaka intuicija, pa možete bukvalno osetiti kako „dišu“ osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sa interesovanjem primećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne želite da se previše brinete zbog sitnijih propusta koji ste napravili. Svesni ste da je ovo lako ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate da u vama postoje osećanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan dobar za kontakte sa mlađim saradnicima. Možda ćete morati da novom kolegi objašnjavate principe rada i način funkcionisanja. Privlači vas vesela i duhovita osoba. Odgovara vam komunikacija sa njom, jer vam popravlja raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suočavate se sa preprekom na koju niste računali. Moguće je i da imate neku vrstu razmirice ili ubeđivanja sa nadređenim. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete informacije od nje koje vas jako interesuju. Malo se igrate detektiva.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se postavljate odgovorno prema svemu što radite. Dolazite u kontakt sa osobama koje vam mogu pomoći. Komunicirate sa nekim ko je dosta stariji od vas, ali prema kome osećate istovremeno poštovanje i veliku privlačnost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora i mislite da ga druga strana neće ispoštovati. Neprijatno podsećanje na jednu obavezu koju niste izmirili. Posmatrate osobu koja vam se dopada, pokušavajući da otkrijete da li je privlačite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda biste neke svoje reči ili mišljenja mogli da zadržite za sebe, jer ćete nepotrebno uneti dozu napetosti u poslovnu okolinu. Prijaće vam susret sa osobom pored koje možete da se opustite. Moguće je da je to neko koga krijete od svih.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Suviše jaka energija tokom ovog dana, koja vam baš i ne prija. Neke ljude smatrate iritantnima, ali ste primorani da ostvarite poslovnu saradnju sa njima. Priželjkujete da vidite jednu osobu koja vam uvek donese pozitivnu energiju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.