dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam teško pada. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svesni ste da ste postigli zadovoljavajuće rezultate po nekim pitanjima ali vam se I dalje čini da je “ono pravo”  daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Dan je u emotivnom smislu odličan I predstoji vam romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste…a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste se u poslednjem trenutku setili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak neko skrenuo pažnju na vaš propust. Šta god da je, sledi vam par sati ispunjenih žurbom I nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gde udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe I napravite pravi dogovor.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo su vam zasmetali postupci nekih osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svesni da morate da održite korektne odnose. U sebi ćete se nervirati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete provesti u okviru porodice. Zauzeti – lep dan je pred vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ispašće da su najteže I najneprijatnije obaveze ostale za sam kraj nedelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti I razočarani ili zbunjeni nekim postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak I prijatelja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Toliko će vas iscrpeti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osećati da ste u potpunosti isceđeni. Ne nervirajte se, povucite se I odmorite, biće dana za pobedu. Teško da ćete danas imati želju da bilo gde mrdnete van kuće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Budite sigurni da ovo neće biti ni malo lak zadatak. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Više vam odgovara da sada budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama I mogućnostima za dogovore, današnji dan donosi zastoj. Nikako ne uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a I vi lično se osećate rasejano I konfuzno. Potrebno je da se odmorite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA PITU OD SPANAĆA
Prethodni artikal
PITA OD SPANAĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.