dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Lako vam je da ostvarite odlične kontakte i povežete se sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt. Mogućnost neplaniranih, većih troškova. Sa emotivnim partnerom u večernjim satima je potrebno nešto više tolerancije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sedmica koja je iza vas je bila naporna i danas vam je potrebno da se rasteretite i opustite. Za tako nešto birajte jutarnje i rane popodnevne sate, jer ćete tada biti u najboljem raspoloženju, veseli i opušteni. Večernji sati mogu doneti nervozu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Najbolje ćete iskoristiti dan ako ga provedete sa društvom i prijateljima, pogotovo ako ste sa nekima od njih imali u prethodnom periodu nerazumevanje. Danas se sve može lakše srediti. Zbunjujete voljenu osobu svojim promenama raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas vam je potrebna promena i trudićete se i da je ostvarite. Nemojte biti u okviru kuće, jer ćete se verovatno brzo smoriti. Najbolje je da ovaj dan provedete napolju u nekim zabavnim aktivnostima sa prijateljima ili društvom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam je potrebno da budete u društvu onih do kojih vam je stalo, jer ćete se jedino na taj način osećati ispunjeno i sigurno. Velike društvene aktivnosti doneće vam zadovoljstvo i učiniti da dan prosto proleti. Ne zatvarajte se u kuću.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite za opuštanje, ali evidentno je da neke obaveze koje ste ostavili za vikend, morate da ispunite. Takođe, u večernjim satima bićete dosta nervozni, i možete biti spremni za raspravu sa onima koji su vam najbliži.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ovaj dan ćete želeti da provedete u interesantnim aktivnostima i u podsticajnom raspoloženju. Doduše, malo ćete preceniti svoje mogućnosti, jer ćete verovatno juriti na sve strane da ispunite obećanja koja ste dali, a možete se I finansijski istrošiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vam je najpotrebnija porodična atmosfera i okruženost ljudima na koje uvek možete računati i sa kojima ste bliski. Porodica će vam pružiti potreban mir, kao i trenutke oporavka i zabave sa najmilijima. Jaka emotivna povezanost sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno vam je da budete aktivni i da ovaj dan iskoristite na najbolji mogući način. Velike mogućnosti za nova poznanstva – jaki kontakti sa suprotnim polom. Ispunite obećanja koja ste dali članovima porodice ili partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete zadržavati ono što osećate i ono što se dešava unutar vas. Potrebno vam je prisustvo najbližih prijatelja, a naročito voljene osobe da biste se osećali ispunjeno. Odličan je momenat da se malo rasteretite i provedete – uživajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite ono što ste zamislili. Bilo bi dobro da vaši planovi uključuju neku formu izlaska ili druženje sa prijateljima. U kasnijim, večernjim satima budite spremni na više kompromisa sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaša će raspoloženja danas varirati. Moguće je da ćete ići iz krajnosti u krajnost i ponašanjima zbunjivati osobe oko vas. Sačuvajte svoj odnos sa emotivnim partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da budete korektniji prema njima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Posni sitni kolači
Sledeći artikal
POSNI SITNI KOLAČI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.