dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako ne razumete razmišljanja I funkcionisanja nekih osoba, zadržite mišljenje za sebe. Svako ima svoj način rada. Vi lično pokušajte da se posvetite onome što radite. Ako nekoga pokušavate da zainteresujete za sebe, možete naleteti na zid ćutanja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Malo ste nervozni jer neke situacije ne idu tempom koji ste očekivali. Možda ste I vi usporili dešavanja, suviše se posvećujući sitnicama, za koje sada shvatate da I nisu bile važne. U emotivnim odnosima teško razumete signale koje vam partner šalje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Smatrate da radite stvari kako treba I ne odgovara vam što neko pokušava da vam nametne svoje načine razmišljanja I obavljanja obaveza. Pokušaćete da ne odgovorite žustro na primedbe. Smatrate da partner ima preterana očekivanja od vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako neko bude pokušavao da vas nagovori da radite stvari na drugačiji način nego do sada, verovatno ćete nevoljno pristati. Ne želite da se zamerate. I voljenoj osobi ste primorani da napravite određeni ustupak I možda odložite vaš dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako ste dobili poslovnu ponudu u prethodnim danima, ozbiljno razmatrate da je prihvatite. Možda bi bilo najbolje poslušati savet osobe koja je već imala iskustva po pitanju koje vas interesuje. Primećujete da su neka ponašanja emotivnog partnera neobična.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nemojte sebe siliti na zahtevne poslove, radije se okrenite tekućim obavezama I nečemu što možete automatski da obavljate. Voljena osoba vam danas može prebaciti da je zapostavljate I da joj ne posvećujete dovoljno pažnje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Saradnik sa kojim inače imate jako dobru komunikaciju, danas vas nervira svojim izjavama I postupcima. Pokušavaćete da mu objasnite ali nailazite na neodobravanje. Nemate energije da se raspravljate sa članom porodice ili partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Još jedan dan kada vam okolnosti idu na ruku, jer do vas stiže predlog ili ponuda koju nikako nemate nameru da odbijete, čak i ako ste već u velikim obavezama. Dan kada možete ostvariti kontakt ili susret sa bivšim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Posvetite se svojim dnevnim obavezama I tome da ne napravite značajniji propust ili grešku. Emotivni partner traži od vas nešto za šta niste sigurni da ćete moći da ispunite. Pokušavaćete da zaobiđete konkretan odgovor ili obećanje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrudite se da budete skoncentrisani, jer stoji mogućnost da neke stvari previdite ili pogrešite. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, nervira vas hladnoća koja izbija iz partnerovog ponašanja, jer smatrate da vi imate mnogo više razloga da se bunite.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nervira vas što neko od saradnika odugovlači sa rešavanjem situacija za koje vi znate da mogu biti završene očas posla. Emotivni partner vidi da vam neke stvari kod njega smetaju, jer danas ne možete da prikrijete svoje nezadovoljstvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Džabe je što vi mislite da možete da rešite neke stvari, kada se ni malo ne angažujete oko toga. Nemojte biti pasivni I propuštati prilike. Statični ste prema emotivnom partneru koji uzalud pokušava da vas animira I oraspoloži.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.