dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Napetost u poslovnim odnosima. Najbolje je da se povučete i ne dolivate ulje na vatru. U emotivnim odnosima može biti neprijatnih situacija sa partnerom. Razmislite kako ćete reagovati.  Dan pogoduje izlascima i novim poznanstvima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete morati da sačuvate prisebnost, koliko god da vas neke situacije ili osobe izbacuju iz takta. Biće teško uklopiti se, ali to je u ovom trenutku najbolje za vas. Partner zanemaruje vaše reči ili postupa nekorektno. Bićete pogođeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom segmentu ćete se ponašati racionalno i smireno, uprkos tenzijama oko vas. Međutim, emotivni deo vam donosi teškoću da se kontrolišete jer voljena osoba može biti okupirana sumnjom i ljubomorom. Pokušajte da budete sabrani.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Najbolje je da pristanete na uslove koji se postavljaju pred vas, jer je teško da ćete moći da se izborite na drugačiji način. Tenzija u porodičnim odnosima ili u odnosu sa partnerom, pokušajte da budete korektniji prema drugima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete se truditi da prelazite preko povremenih trzavica koje se mogu javljati u kolegijalnim odnosima. Neke stvari se odbijaju od vas i vi ne želite da im pridajete značaj. Ne zanemarujte potrebe voljene osobe, potrebno joj je vaše prisustvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uporni ste da nešto ostvarite i dobro se snalazite u obavezama koje su vam date u poslednjem trenutku. Dan je dobar za sastanke I dogovore. Želite da se vidite sa voljenom osobom, ali vam odgovara da druga strana pokaže inicijativu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaši planovi su lepo zamišljeni, ali su male šanse da ih ostvarite. Pokušajte da uhvatite korak sa dešavanjima i ne nervirajte se. Emotivno – dobar momenat za otvoren razgovor sa partnerom. Takođe – šanse za nova poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko vam je pokvario planove. Sada morate brzinski da rešavate situacije da biste se uklopili sa poslovnom okolinom.  Smetaju vam ponašanja voljene osobe, ali se trudite da ne potencirate na raspravama. Nije vreme za traženje objašnjenja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Lako vam neke situacije ili osobe u poslovnom okruženju odvlače pažnju, pa će vam biti potrebno više koncentracije da biste priveli kraju obaveze koje imate. Emotivni partner se ponaša po vašem ukusu. Komunikacija je bolja nego duže vreme unazad.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate bitan razgovor za koji ćete morati dobro da se pripremite. Potrebno je da pokažete samouverenost. Imajte više vere u sebe. Lakše komunicirate sa osobom koja vam je simpatična jer ste prevazišli neku unutrašnju prepreku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mnogo izazovnih situacija na poslu i biće potrebno sačuvati hladnokrvnost. Gledajte pozitivnije na sve što se dešava – završićete sa obavezama pre nego što ste planirali. U emotivnom segmentu možete biti uznemireni nekim postupkom voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi se pridržavate onoga što ste se dogovorili, ali druga strana izvrdava obaveze i ostavlja nedefinisane neke stvari. Drugi deo dana je bolji, pogotovo ako ugovorite susret sa simpatijom ili sa voljenom osobom. Lakše vam je da priznate svoja osećanja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.