dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Nezadovoljni ste postupcima voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovani sa šarmom I harizmom privući će nove udvarače.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušajte da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživeti kao konkurenciju. Neko od kolega smatra da se suviše ističete. Time što ćete pritiskati simpatiju porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vam pažnja luta, uspevate da završite obaveze. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku iscrpljenost. Predlog za vas je da sa voljenom osobom izađete  i da se opustite u relaksirajućem ambijentu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima izlazak sa društvom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odradili ste veliki deo posla oko jednog dogovora i ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lepo i opušteno popodne i veče.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imaćete manjih problema sa saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do dogovora se teško dolazi. Moguće je da je ovo iz razloga vaše okupiranosti drugim segmentima, najpre emotivnim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan dan za posao. Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Potrudićete se da date maksimum u projektima koji su trenutno aktuelni. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete pažnju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda ste smeki prema saradnicima i oklevate da razrešite nesporazum koji postoji. Smatrate da neke stvari nisu urađene namerno, već iz neznanja ili brzopletosti. Zahtevate da vam voljena osoba posvećuje punu pažnju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Još jedan dan koji će doneti dosta vašeg truda, ali vam istovremeno dati I kvalitetne rezultate. Svesni ste i sami da se odlučujući trenutak primakao u vašem odnosu sa jednom osobom. Spremni ste da nastupite otvoreno prema njoj.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili kolege. Trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Voleli biste da vam se na emotivnom planu dese neke lepe stvari, a ustručavate se da pustite jednu osobu u svoj život. Potiskujete ljubav u drugi plan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sumnjate da možete završiti posao na vreme i shvatate da vas napušta energija i volja. Možda vam malo konstruktivne kritike od strane prijatelja podigne moral. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog poznanstva.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.