dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vesti na sve strane – vesti o poslu, vesti o novcu. Možete biti malo stegnuti i razmišljati da li se to baš vama događa, ali brzo ćete se opustiti i shvatiti da možete da se radujete jer informacije nisu loše. Ovaj dan može doneti prekretnicu u emotivnim dešavanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan koji će doneti velike promene. Koliko god sam početak i jutro na poslu mogu delovati statično, a vi ne u baš nekom bajnom raspoloženju, i sami ćete videti kako će se brzo stvari promeniti. Sve vezano za posao i materijalno donosi vam nove vesti. U emotivnom delu – iznenađenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I današnji dan je dosta podsticajan za vas. Možda to neće izgledati na samom njegovom početku, pogotovo ako vam nadređeni skrene pažnju na neku grešku, ali ostatak dana donosi zanimljive vesti a i vrlo podsticajna dešavanja na polju ljubavi. Neke priče se brzo zahuktavaju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako vas podsete da ste zanemarili neku svoju poslovnu obavezu, ne padajte odmah. Ispravite i nastavite dalje. Ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje, pošto današnji dan ima i neke lepe stvari za vas. Emotivni segment je u velikom usponu i ovde može biti prijatnih iznenađenja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako će ispasti da morate da posvećujete pažnju poslovnom segmentu, ono što vam je danas ipak prioritet jeste samo i isključivo vezano za ljubav. Drugima delujete hladnokrvno, dok ste iznutra jako uznemireni. Neko je poremetio vaše ustaljene tokove i ne možete tu osobu da izbacite iz glave.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Morate više da se posvetite svojim ličnim prioritetima u toku današnjeg dana, a oni ne moraju biti vezani za posao. Neke porodične obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena, pa će pojedine Device izabrati da uzmu slobodan dan. U prolazu, na ulici možete naleteti na nekog koga odavno niste videli.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete smatrati da vam neko prećutkuje neke stvari, ali ne želite da insistirate i pustićete da sve ide svojim tokom. Vaše emotivne težnje danas mogu biti ostvarene kroz susret ili jaku komunikaciju sa osobom koju pokušavate da približite sebi. U postojećim odnosima danas podsticajan i dobar dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete misliti da vam je neka prilika iskliznula iz ruku i osećati se u prvom delu dana dosta loše. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da šanse još uvek postoje i bacićete se na posao. Aktivni ste u emotivnom segmentu i pružate partneru svu pažnju koja mu je sada potrebna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas imate dobar predosećaj po svim poslovnim pitanjima. Nekako uspevate da prepoznate šta je dobro i podsticajno za vas, a da nepotrebno odbacite. Ne nervirajte se oko troškova. Možete biti preosetljivi po emotivnim pitanjima i lako reagovati na partnerove reči.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas možete imati ozbiljan razgovor u četiri oka sa nadređenim ili nekim koga smatrate autoritetom, osobom od uticaja. Ozbiljan razgovor koji vam daje veliku nadu da ćete uskoro napraviti odlučujući zaokret u karijeri. U emotivnom segmentu možete biti malo povučeni i ćutljivi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko vam šalje pomešane signale, ili vi ne uspevate da shvatite poruku. Čas mislite da će vam ova osoba pomoći, čas sumnjate u nju i ne verujete ničemu što govori. Pustite da se malo stvari slegnu, svako će pokazati svoju pravu vrednost vrlo brzo. Zbunjenost partnerovim ponašanjem.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne volite da drugi vide šta se dešava u vama, ali svoje reakcije danas teško uspevate da kontrolišete. Doduše, samo vi mislite da je svima oko vas sve jasno, drugima izgledate kao da vas je teško pročitati. Zbunjujete svoje saradnike i kolege. Jaka romantika, potreba da budete sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.04.2020.