The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako nemate pravog razloga za nezadovoljstvo, danas ste smoreni i izduvani. Moguće je da su sva uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, pa će vam biti potrebno više odmora i opuštanja. Komunikacija sa emotivnim partnerom klacka, ali se ovo može regulisati popodne....

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vesti koje stižu do vas su više nego dobre, iako će realizacija onoga što ste čuli biti tek u nekom narednom periodu. Ipak, imate mnogo razloga za zadovoljstvo. Ukoliko postoji napetost između vas i voljene osobe, možete je dosta lako regulisati u večernjim satima.....

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Malo ste umorni i iscrpljeni došli na posao, i trebaće vam sigurno par sati da se saberete i počnete da obraćate pažnju na obaveze koje imate. Samo polako i ne žurite nigde, ništa vam neće pobeći. Razmišljate o jednoj osobi i pojma nemate kako da se na dalje postavite prema njoj...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sklonite misli u stranu i posvetite se svojim obavezama, jer ako dozvolite sebi da počnete da razmišljate o nekim prošlim greškama i propustima – samo ćete se sneveseliti i blokirati. Danas se ne vraćajte u prošlost ni u emotivnom segmentu – okrenite se novim ljudima u svom životu!

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedan problem koji vas je mučio rešavate odmah u prepodnevnim satima. Ostalo vam je još da razgovarate sa poslovnim saradnikom i nadate se da će i to proći kako treba. U svojim emotivnim relacijama danas ćete osetiti poboljšanje, ali vi morate biti inicijator pozitivnih promena.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nešto lošiji odnosi sa šefovima i autoritetima. Umesto da se bunite i svađate, povremeno se ugrizite za jezik. Možda jeste pametni, ali sada morate poštovati osobe koje su iznad vas. Ako se uskladite i prilagodite, možete doživeti i neka dosta prijatna iznenađenja do kraja ovog dana.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda se vaši planovi danas ne odvijaju onom brzinom kojom biste vi to želeli, ali ne možete da poreknete da se osećate neuporedivo bolje nego prethodnog danas. Vidite da se ipak sve kreće ka nečemu što je pozitivno i dobro po vas. Moguće su najave unapređenja i finansijski prilivi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi biste da promenite mnogo toga, a nemate dovoljno niti vremena niti sredstava za tako nešto. Prema tome, zadovoljite se nekim sitnijim sređivanjima u poslovnom segmentu. Biće dana kada će promene biti mnogo jače, ovaj to nije. Zato se emotivno osećate više nego dobro, uživajte u tome!

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sa poslovnim partnerima i saradnicima danas možete pronaći zajednički jezik, ali budite odmereni i ne pritiskajte drugu stranu previše. Morate naći pravu ravnotežu u svom načinu komuniciranja sa drugima. Povremeno ste previše grubi, pa to može zaparati uši i saradnicima, ali i voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bilo bi dobro ako biste danas našli više vremena za svoj odmor i bavili se samo onim poslovnim obavezama koje je zaista neophodno završiti. Malo ste opterećeni nekim stvarima, pa se to održava na vaše funkcionisanje. Emotivno danas stoji blagi nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čudan dan je pred vama. S jedne strane – poslovno ćete postići sve ono što želite. S druge strane – emotivno ste nesigurni, nestabilni i svaki čas izgleda kao da se možete „slomiti“ u kontaktu sa voljenom osobom. Povucite se malo u tišinu i razmislite o tome šta se to dešava sa vama...

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U poslovnom segmentu ovo baš i nije najpodsticajniji dan, jer ćete biti usporeni, neaktivni, a misli će vam lutati, pa će biti problem da se skoncentrišete i na najosnovnije obaveze. Zato je u emotivnom delu ovo fenomenalno vreme – posvetite se voljenoj osobi u potpunosti!

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: