dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.08.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dobar je dan da ispravite propuste ili da završite sa poslovima koji su vas opterećivali. Brzo mislite, brzo se aktivirate pa iskoristite podsticaje koje vam ovaj dan daje. Pravi je trenutak i da sa voljenom osobom poboljšate komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Saradnici pozitivno reaguju na vaše predloge i danas će se lako doći do kompromisnih rešenja. Ne ustručavajte se da iznesete svoje stavove. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo – čak i sitnom pažnjom ćete postići mnogo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas em imate motivaciju, em možete neke stvari u poslovnom segmentu pokrenuti. Opametili ste se što se drugih tiče i njihovi postupci neće uticati na vas. Dobili ste potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Shvatate da možete ostvariti plan, iako vam je u početku delovalo previše ambiciozno. Prihvatite predlog jedne osobe da je saslušate jer vam iznosi zanimljive detalje i ideje. Objasnite voljenoj osobi da i pored nervoze koju osećate, to nema veze  sa njom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Maksimalno ste profesionalni sa obavezama i brzo ćete primetiti koliko vas neki ljudi podržavaju u vašim namerama. Partner je promenio svoje planove da bi se uklopio sa vama i očekuje od vas da to i cenite. Iznenadite ga sitnim poklonom ili znakom pažnje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pozitivno i podsticajno raspoloženje i velika volja da se neke stvari i situacije završe ili makar privedu kraju. Budite pažljivi i ne žurite, još uvek je otvoren prostor za greške. Danas je odlično vreme da sa voljenom osobom porazgovarate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate pozitivan odziv i odgovor od saradnika. Drago vam je što ste uspeli na pravi način da predočite svoje ideje i predloge. Primenite ovo i u odnosu sa osobom koja vam je emotivno bitna – druga strana je voljna da se uskladite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas sve nebitne stvari ostavite i posvetite se onome što je prioritet, a što će se već u jutarnjim satima izdvojiti. Jake emocije se danas bude u vama, ceo dan ćete razmišljati o voljenoj osobi i jedva čekati da je vidite u večernjim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Primetićete da se neke stvari okreću u vašu korist i ne gubite vreme na radovanje, već upotrebite ovo. Potrebna vam je podrška koju danas možete i dobiti. Susret sa partnerom vam donosi dodatnu pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan je pred vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obzirom na to koliko je prethodni period bio težak, danas malo toga možete zameriti svojim kolegama i saradnicima. Lakše se uklapate i brzo pravite dogovore. Ovaj metod primenite i sa voljenom osobom da biste razrešili probleme koji vas oboje muče.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemojte mnogo preispitivati kako to danas može ono što juče nije moglo..neke okolnosti su se promenile i iskoristite situaciju. Partner je u podsticajnom raspoloženju I vredelo bi iskoristiti popodne i veče na neki zajednički izlazak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete pokrenuti i saradnike a i vama će se putevi sami otvarati. Iskoristite ovo vreme da završite ono što vam je prioritet. Dobijate veliku podršku od strane emotivnog partnera i nadate se da će takva situacija ostati i na dalje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.