The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jeste da će vam svakodnevne obaveze doneti veliko trošenje energije i napetost, naročito u jutarnjim satima, ali ćete ipak uspeti da uradite sve ono što ste planirali. Osećate jak emotivni impuls i potrebu da se jednoj osobi približite. Možete da se pokrenete, preuzimite jaču inicijativu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U priličnoj meri ste iznenađeni informacijama koje dobijate, najviše iz razloga što niste očekivali da su toliko povoljne po vas. Malo se saberite, napravite plan rada i usredsredite se na bitne poslovne kontakte. Dobro za dogovore. Sve veća zainteresovanost za nekog sa kim ste često u kontaktu...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno vam je malo vremena da se presaberete i adekvatno odgovorite na situacije u poslovnom okruženju. Niste očekivali ovakav razvoj događaja. Imate dobru komunikaciju sa nekim ko vam je vrlo zanimljiv, ali ova osoba ostaje nedorečena i ne znate da li su simpatije obostrane.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pritisnuti ste kratkim rokovima i trudite se da ostanete mirni u situacijama koje u vama izazivaju nervozu. Veći broj obaveza nego što ste očekivali. Spremni ste za veću otvorenost prema emotivnom partneru, ali primećujete da druga strana još uvek ima blokade...

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Već u prepodnevnim satima ćete uspeti da rešite veću poslovnu obavezu koja vas je prilično opterećivala. Spremni ste da ostatak vremena posvetite redovnim aktivnostima, čak i da priteknete u pomoć kolegama. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnim partnerom. Povlačenje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam neki ljudi danas ni malo ne prijaju, ipak uspevate da održite zadovoljavajući nivo komunikacije. Poslovne obaveze vam danas idu lakše nego inače. Jedna osoba vam se sve više podvlači pod kožu i vrlo često razmišljate o njoj. Ipak, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svesni ste da je za neke situacije potrebno strpljenje, ali ste već prilično umorni od odugovlačenja po pitanjima koja su vam važna. Informacije koje dobijate vam daju nadu da će ovo biti realizovano već u narednim danima. Povučeni ste u sebe, bolji kontakt sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U jednom trenutku se povlačite u neke svoje misli i do vas je teško dopreti, dok već u drugom žurite da završite sve što imate i požurujete i one sa kojima radite. U vrlo ste čudnom emotivnom raspoloženju. Imate osećaj da je partner nedorečen po nekim pitanjima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika nesigurnost jer ne znate da li je pravi momenat da se pokrenete oko pitanja koja su vam bitna. Imaćete jasniju sliku, a i bolje ćete se osećati u drugom delu dana. Vrebate pravi trenutak da jednoj osobi date konkretniju naznaku da vam se dopada....sačekajte ipak sutrašnji dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sa svih strana vas „gađaju“ informacije, vesti i bukvalno ćete morati da se rastrčite na sto strana da biste sve obavili u roku. Povremeno ćete imati osećaj da vam vreme curi iz ruku. Velika zainteresovanost za osobu koju znate preko posla. Mogućnost da danas pokrenete malo jaču priču...

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Postoji mogućnost za greške, naročito u prepodnevnim satima. Bilo bi dobro da ne žurite previše, koliko god vas neki rokovi pritiskali. Jaki kontakti sa suprotnim polom tokom celog dana. Uživaćete u flertovanju  i zanimljivoj komunikaciji sa osobama koje smatrate pravim izazovom....

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ukoliko iz prethodne sedmice vučete neku problematiku, danas je možete rešiti, i to verovatno već u prepodnevnim satima. Dobar momenat da napravite kompromis sa kolegom sa kojim imate nešto lošiji odnos. Emotivno dosta jak dan. Pokrenite se prema voljenoj osobi ili simpatiji.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: