dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prilično ste dobrom raspoloženju – komunikativni ste, duhoviti, lako ostavljate utisak na sagovornika. Daćete sve od sebe da napravite važan dogovor. Odličan dan za kontakt sa suprotnim polom. Izađite sa voljenom osobom ili sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta očekujete od kontakta i razgovora sa nekim i u početnoj fazi izgledaće kao da ćete lako doći do dogovora. Stvari se kasnije mogu iskomplikovati.  Zainteresovani ste za  osobu koja vas ili ne primećuje ili  slabo odgovara na vaše pokušaje komunikacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rasterećeni ste, jer ste uspeli da izađete na kraj sa dosta komplikovanom obavezom. Proverite još jednom ono što ste tokom dana uradili. Moguće su greške. Osoba koja vam se dopada tvrdi da hoće da bude samo prijatelj sa vama. Ovo je igra.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da nađete rešenje za problem koji vas okupira, što konstantno odlažete jer vam je iz nekog razloga cela situacija neprijatna. U komunikaciji sa osobom koja vam se dopada ste samopouzdani, duhoviti i lako ćete je osvojiti svojim pristupom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne znate ni sami da li da budete zadovoljni razgovorom ili sastankom koji ste obavili. Niste sigurni da li ste ostavili pozitivan utisak na drugu stranu. Emotivni partner vam prebacuje za neke situacije za koje realno gledano, i sami znate da ste krivi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga vam je nejasno po pitanju jedne poslovne situacije, ali se nadate da ćete uspeti da nađete pravo rešenje. Saradnja sa kolegama je zahtevnija, povremeno nervoza i tenzija. Emotivni partner je u velikoj gužvi i verovatno će kasniti na sastanak.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadate se da ste dobili prave informacije, mada vam ono što ste čuli donekle komplikuje situaciju sa jednim saradnikom.  Pokušavate da nekome stavite do znanja da ste zainteresovani, i to radite vrlo suptilno i šarmantno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke lakše obaveze završite tokom prepodneva, a za kasnije ostavite ono što vam je komplikovano. U prvom delu dana ste bezvoljni i biće vam potrebno više vremena za sve. Razmišljate o nekoj partnerovoj primedbi i pokušavate da odredite da li je u pravu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste organizovani i možete uraditi više od onoga što ste planirali. Kad završite dnevne obaveze, posvetite se onome što ste propustili u prethodnom periodu. U večernjim satima stoji kontakt sa emotivnim partnerom, ali ste vi pomalo iscrpljeni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas bi sa realizacijom mogla otpočeti saradnja koju ste ugovorili u prethodnom periodu. Na samom početku biće potrebno više usaglašavanja. Stoji mogućnosti i grešaka. Dobar momenat da se  aktivirate prema nekome ko vam je privlačan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od kolega će vam priteći u pomoć baš onda kada vam to bude najpotrebnije. Imate korektan odnos sa ljudima sa kojima radite, ali i sa poslovnim partnerima. Pravo je vreme da pokrenete pitanja koja su vam bitna u vašoj emotivnoj priči.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Trudite se da se posvetite obavezama, ali ne možete a da ne primetite da vam neke stvari nikako ne idu od ruke. Moguće je da ste okupirani ličnim problemima, pa ne možete da se usredsredite na posao. To može biti i razmišljanje o emotivnom partneru.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.