dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

I sami ste svesni da je u žurbi moguće napraviti greške, a ovaj dan je izgleda kao stvoren za njih. Znam da hitate da sve završite, ali makar proverite dva puta da li je ono što ste obavili dobro i ispravno. Nećete imati ni malo vremena za voljenu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Teško vam je da se uskladite sa ljudima sa kojima se poslovno susrećete. Niti vi niti oni nemate razmevanja za propuste druge strane i ovaj dan će biti naporan po vas. Loše ste raspoloženi jer trenutno ne vidite perspektivu u odnosu u kome ste.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko god se trudili, danas ćete napraviti neki propust u poslu. Nadređene osobe neće primetiti, ali će to upasti u oči vašim poslovnim partnerima. Ako možete, izbegnite ovo. Suviše ste okupirani nekim manama partnera, pa ni ne možete da primetite koliko se trudi oko vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste u pravom smislu te reči – zakeralo. Ništa vam neće biti po volji, i sigurna sam da ćete naći sto mana i sebi, ali i ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Grešite u kontaktu sa voljenom osobom. Pričate samo o negativnostima i ne dozvoljavate da se situacija smiri.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate sposobnosti da se prilagodite saradnicima i da sa njima pronađete zajednički jezik. Jedna komunikacija vam mnogo znači i spremni ste da se potrudite oko nje. Sa emotivnim partnerom odnos pun poštovanja jedno prema drugom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Potpuno ste zaboravili na neku svoju obavezu ili na obećanje. Kada to polovinom dana budete shvatili, bukvalno ćete se polomiti da sve obavite na vreme. Pokušavate da popravite utisak kod jedne osobe za koju ste zainteresovani. Čini vam se da je nikada nećete osvojiti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Zabrinuti ste kako će se neki vaši propusti odraziti na vaše pozicije. Sa napetošću čekate informacije i nadate se najboljem. Napetost između vas i voljene osobe je opipljiva. Neke stvari i ponašanja morate menjati oboje, i to što pre.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jedan poslovni saradnik od kojeg mnogo očekujete je neaktivan. Nikako da od njega dobijete informacije da biste znali šta vam je sledeće činiti. Svesni ste da ima probleme, ali mu trenutno ne možete pomoći. Popravite danas odnos sa nekim ko vam je važan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Onako kako vi ne volite da vam neko drugi soli pamet, tako ni vi nemojte da se postavite prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Jeste pametni, ali niste pokupili baš svu pamet ovoga sveta. Distancirate se od jedne osobe, ali ona to nikako da ukopča.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke lošije situacije između vas i poslovnih saradnika. Ne držite se tvrodglavo  svojih predubeđenja. Posvetite više pažnje sitnim obavezama koje zanemarujete. Distanca između vas i voljene osobe je evidentna. Nešto morate učiniti po ovom pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas svodite bilans jednog posla ili poslovnog projekta i niste zadovoljni rezultatom. Smatrate da niste bili dovoljno aktivni i kajete se zbog propuštenog. Dozvolite voljenoj osobi da vam popravi raspoloženje. Potrebno vam je njeno prisustvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neko mutno raspoloženje vas drži i umesto da se posvetite poslu, vi se razvlačite oko nebitnih sitnica. Nemate energije i sve što počnete da radite, samo ćete otaljavati i odugovlačiti. Intenzivni, prosto nestvarni trenuci u kontaktu sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.