dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nemojte žaliti snaga I truda, jer je dan više nego dobar da postignete ono što želite. Vi sami ste u fenomenalnom raspoloženju I ovo prenesite u sve odnose koji su vam bitni. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

 Energija ovog dana je dobra I imaćete osećaj kao da ste blizu da skinete teret sa leđa. Značajna dešavanja na emotivnom planu – novo poznanstvo Ili kontakt sa prošlošću. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan pred vama može pokrenuti bitna pitanja oko kojih ste već duže vreme angažovani, za koji god segment da se vezuju. Dobro se osećate I to lako ispoljavate u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedna osoba koju dugo niste videli pokušava da ugovori susret sa vama. Ukoliko je ovo vezano za posao, pristanite. Osećate dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moguće je da do vas danas dođu pozitivne informacije o situacijama koje su vam bitne, za koji god segment vezano. Danas je zagarantovana uživancija I opuštenost sa partnerom. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pustite da se situacije nameštaju same od sebe, a vi samo pratite I prilagođavajte se. Bićete odlično raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Vreme je da se budi romantika. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete dobiti ponudu ili obećanje za koje ste sto posto sigurni da će biti ispunjeno. Mogućnosti značajnog, novog emotivnog poznanstva ili jači kontakt sa prošlošću. Osvajate šarmom. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Konačno dolazite do onoga što ste želeli, za šta ste se borili, trudili, istrajavali. Uopšte nije važno šta je to – da li je to veća suma novca, posao, ponuda, ili pak osoba koja vam se dopada. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedna velika podsticajna energija I jake mogućnosti da okrenete okolnosti u svoju korist. U emotivnim odnosima ovo je takođe važan trenutak jer ste blizu da nekoga osvojite.  Uživajte u novogodišnjem slavlju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kao I uvek, I danas dajete svoj maksimum. Razlika u odnosu na prethodne dane jeste što odmah vidite rezultate, posebno finansijske. Sa emotivnim partnerom možete doći do onoga što želite. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zapaženi ste, vaše ideje mogu naći put do zainteresovanih I pred vama je jedan dobar dan. I u emotivnom segmentu bićete zadovoljni, pogotovo što možete osvojiti nekog ko vam je zanimljiv. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobićete jak podstrek, energiju sa kojom ćete biti nezaustavljivi. Angažujte se I oko osobe koju pokušavate da osvojite jer ne postoje šanse za neuspeh. Dobar I podsticajan dan. Uživajte u novogodišnjem slavlju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.