The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

ovan   OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

    
Posao - Period počinje veoma burno. Pazite se pravljenja pogrešnih poteza kako na finansijskom planu tako u pogledu mogućnosti da svojim izjavama doprinesete pogoršanju odnosa sa kolegama.

Ako ste osoba sa posebnim odgovornostima, pazite da ne napravite loše procene s kim treba da radite jer tokom celog perioda možete usled impulsivnosti ili pogrešnih informacija donositi pogrešne odluke. Relativno povoljni dani biće između 3. i 12. a nakon tog datuma počinje nešto nepovoljniji period sa većom sklonošću ka nesporazumima. U vašem timu biće naglašena kolebljivost bilo vaša ili nekih vaših saradnika u pogledu dalje strategije u vezi sa unapređenjem poslovanja. Tokom tog perida ipak ćete imati mogućnost da ispravite neke pogrešne poteze, posebno u radu sa Jarcima, Bikovima, Vagama. Imaćete veliku potrebu za samostalnim delovanjem što može doneti uspeh onima koji imaju privatnu firmu i koji umeju da pregovaraju i da pokažau strpljenje. Neki drugi Ovan, Blilzanci, Devica i Jarac mogu biti veoma naporni saradnici postavljajući vam gotovo nemoguće uslove. Nemojte donositi važne odluke u vezi sa ulaganjem novca ili proširenjem poslova jer se to može pokazati kao loš potez. Može se ukazati neka povoljna prilika za rad sa strancima i možete dobiti konkretnu pomoć bilo u novcu, ili ako vam je potreban sponozor, naći ćete ga u vidu nekog ko uspešno posluje sa inostranstvom. 
Ljubav - Za one predstavnike vašeg znaka koji su po prirodi nepoverljivi, posesivni i u poslednje vreme sumnjičavi, nastupa naporan period ako ne budu spremni da gledaju na svoj život s vedrije strane. Najteže će biti onima koji su u vezi sa Blizancima, Vagom, Jarcem ili drugim Ovnom. Početkom perioda moguće su impulsivne reakcija i sklonost ka burnim ljubavima. Ponašaćete se previše 'ovnovski', zahtevno i nedovoljno tolerantno. Ako vam je opsesija neko ko je po svemu drugačiji od vas, ko vas neodoljivo privlači ali ne pristaje na vaše uslove, moraćete da menjate taktiku. To ćete shvatiti kada vaše sms poruke mogu ostati bez odgovora. Ne izvinjavajte se ako to zaista ne mislite, pokušajte da budete tolerantni i komunikativni da biste partnera zainteresovali za sebe jer će pokazati neverovatnu izdržljivost kada su u pitanju vaši pokušaji da mu po svaku cenu nametnte svoju volju. Pokušajte romantičnim načinom da povratite naklonost partnera.Moguća je romansa na poslu sa nekim ko najverovatnije neće biti slobodan ili će se dvoumiti da li da bude sa vama ili sa nekim Jarcem. 
Zdravlje - Pravilnije se hranite. 

 

bik   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS
    
Posao- Čekate svojih pet minuta i najverovatnije ćete ih doćekati. Ovo je ipak manje - više povoljan period gde ćete uspeti verovatno da mnogo toga uradite kako vi smatrate da treba ali i potpomognuti dobrim savetima i moguće novcem sa strane. Dok su drugi znaci zbunjeni vi ćete grabiti svaku priliku koja vam se ukaže. Moguće da će se raditi o saradnji sa jednom Škorpijom ili Devicom koje ćete lako ubediti u ono što želite čak i ako su svesne da svi uslovi pod kojima želite da poslujete sa njima nisu povoljni po njih. Veoma ste moćni i uticajni ma kojim poslom da se bavite jer ćete imati veliku podršku onih koji su na višoj poziciji od vas a spremni da podrže i finansiraju vaše ideje. Mogući su veliki dobici, moguće i preko igara na sreću. 
Ljubav - Vaš ljubavni život će za mnoge biti više nego tajnovit. Nećete se baš najbolje snalaziti u raznim ljubavnim ponudama,jer i pored prilike da započnete vezu sa nekim ko će vam se veoma svideti, neraščišćena priča iz prošlosti u velikoj meri će vas opterećivati. Veza sa Ovnom ili Škorpijom može zahtevati od vas mnogo strpljenja i umesto strastvenih susreta često možete voditi naporne razgovore sa partnerom u pokušaju da vaš život učinite harmoničnim. Mladi predstavnici vašeg znaka koji su od nedavno u braku ili manje od pet godina u vezi biće okupirani rešavanjem praktičnih problema sa manje tenzije ali će ipak svako od vas više vremena posvećivati karijeri nego jedno drugom. Najzadovoljniji biće oni Bikovi koji su u vezi sa februarskim Ribama, oktobarskim Škorpijama ili decembarskim Jarcima. Ljubav sa Ovnom može značiti početak komplikovane ljubavne veze sa mnogo trzavica. Bićete verovatno u prilici da upoznate šarmantnu Devicu koja nije slobodna i sa kojom ćete želeti da uspostavite dobru komunikaciju uprokos svemu. Sasvim neočekivavano neki Bikovi mogu doći u iskušenje da uđu u paralelnu vezu sa mlađim partnerom koji će biti prilično nepouzdan. Neki drugi Bik biće za vas idealan partner. 
Zdravlje - Mogući problemi sa sinusima. 

 

blizanci   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
  
Posao- Imate mogućnost da se maksimalno posvetite svojoj karijeri. Bićete u mogućnosti da obnovite kontakte sa osobama sa kojima ste ranije radili i najverovtnije da će se raditi o poslovnim partnerima iz inostranstva. Neko će vam dati ponudu već na početku perioda što može rezultirati u povoljnoj poslovnoj ponudi od strane nekog ko vas izuzetno ceni i pokušava da vas nagovori da radite za njega ili sa njim. Svi predstavnici vašeg znaka imaće mogućnost da sklope dobar posao ili da prošire saradnju sa Lavom ili Ovnom. U radu sa strancima budite posebno oprezni da ne biste sklopili pogrešan posao ili ćete možda prihvatiti posao pod ne tako povoljnim uslovima kako biste mogli ako biste sačekali još izvesno vreme. Započinjanje novih poslova i sklapanje ugovora ne preporučuje se posle 12. čak i ako se radi o proverenim kolegama, saradnicima ili čak o prijateljima. Bilo bi dobro da proverite sve detalje ugovora ili dokumenata koje potpisujete. Oni koji se bave sportom, bave se nekom vrstom rizičnog posla ili im je za posao potrebna dobra fizička kondicije, bilo bi dobro da se posvete rekreaciji ili da uzimaju vitaminske dodatke.
Ljubav - Sto ste samostalniji i slobodniji u odlučivanju to su veće šanse da napravite grešku, naročito ako budete želeli da nešto dokažete okolini, naročito ukoliko nisu oduševeljeni vašim izborom ili nešto zameraju vašem partneru. Komunikacija sa vama dragim osobama biće otežana ali ipak postoji neko u vašem životu za koga ste neprikosnoveni autoritet ili ko vam je savršeno odan. Ako ste majski Blizanac podržaće vas jedna Vodolija a ako ste rođeni krajem znaka, Jarac vam može biti veoma privržen, naročito ako se radi o osobi koja je starija od vas. Možete započeti vezu sa osobom koja se bavi umetnošću ili je veom ambiciozna. Vaša sklonost da tražite lak izlaz iz situacija ili da flertujete na sve strane može vam u priličnoj meri iskomplikovati život. Period vam donosi brojna iskušenja kada je u pitanju veza sa nekim ko nije slobodan ili ko iz nekih razloga ne može da vam još uvek obezbedi ono mesto u njegovom životu koje zaslužujete. Sa aprilskim Ovnom , Lavom i Škorpijom veza može biti veoma uzbudljiva ali i stresna. Januarska Vodolija i martovski Ovan će se potruditi da vas osvoje a Vaga će pokazti veliko razumevanje za sve vaše probleme. 
Zdravlje - Česta nesanica. 

 

rak   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
    
Posao- Vaše umetničke sposobnosti dolaze do izražaja a kontakti sa strancima postaju mnogo bolji a oni koji studiraju ili se bave naučnim radom mogu biti zadovoljni rezultatima. Možete biti pred poslovnim izazovom da uđete u posao sa Ovnom, Devicom ili Lavom ali se prvo dobro raspitajte o poslu koji biste radili jer već prvih dana meseca možete shvatiti da ne biste imali potpunu finansijsku kontrolu nad projektom. Bilo bi dobro da tek posle 5. donesete odluku u vezi sa novim poslom, naročito ako se radi o projektu na duže staze a posao naročito ako biste posao obavljali sa Lavom, Jarcem ili Vagom. Vaš entuzijazam mnoge oduševljava i bićete spremni da rizikujete i verovatno prihvatite posao u stranoj firmi ili u inostranstvu iako će se od vas zahtevati mnogo posla i mnogo odricanja. Spremni ste za veliki zaokret u karijeri. Možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu ili ćete biti svesni svog rejtinga u društvu. Ipak, pazite se jednog Ovna ili Vodolije koji vas ne ostavljaju na miru jer vas smatraju konkurencijom. 
Ljubav - Period počinje veoma burnim dešavanjima zbog čega nećete umeti da se postavite kako treba prema nekom koga ćete smatrati veoma dominantnim. Može vam se učiniti da je mnogo popustljivji nego inače ali u stvari pitanje je da li se on promenio zbog ljubavi ili zbog poslovnih ambicija i problema. Možete očekivati prijatne susrete i mogućnost da, ako ste slobodni, nađete srodnu dušu ali zato budite oprezni jer bi između vas i stalnog partnera moglo doći do ljubomornih scena bez nekog većeg razloga. Početak meseca donosi mogućnost flerta sa nekim ko nije slobodan ili ćete se zaljubiti u jednog Bika, Ribu ili Vagu. Postajete odlučiniji u svojih zahtevima šta očekujete od partnera i vaše veze. Dugogodišnje prijatljstvo može slobodnim Rakovima, posebno ako su u pitanju Bik ili Strelac biti veoma značajno i može se pretvoriti u lepu romansu. Ako ste u vezi sa nekim ko je maksimalno posvećen karijeri, moguće da ćete zajedno raditi na nekom interesantnom projektu. 
Zdravlje - Pazite se moguće povrede na putu ili u saobraćaju.

lav   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
  
Posao- Vaš entuzijazam je malo usporen i mnogi mogu pomisliti da ste postali malodušni i da niste dovoljno spremni da se uključite u savremene trendove u okviru posla kojim se bavite. Možete računati na veliku podršku osoba koje cene tradicionalne vrednosti, ambiciju i istrajnost. Možete biti prilično kolebljivi i gurnuti u drugi plan od strane konkurencije a sledi naporan period jer ćete imati mnogo obaveza a malo garancija da će vas adekvatno i platiti. Posle toga ćete imati više energije, volje i dokažete šta znate i koliko vredite. Ovan i Vodolija će biti dobri saradnici, naročito ako rade sa inostranstvom ili su uključeni u neke velike projekte. Stimulisani ste da pokažete svoje talente, sposobnost brzog učenja i spremnost na prihvatanje rizika u poslu. 
Ljubav - Ako ste u poslednje vreme bili često kritikovani od strane partnera da ga zanemarujete, moraćete da mu dokažete, na način na koji on to najviše voli, da vam je stalo do njega. Vaš partner postaje mnogo odlučniji, naročito može biti sklon raspravama, sa ili bez argumenata, ali vama predstoji napor da možete da mu parirate ili da mu nametnete svoj stil u vezi, mnogo opušteniji i romantičniji. Imate mogućnost da pokažete taj deo svoje prirode, romantičan i popustljiv ali nikako nemojte biti kolebljivi. To se odnosi i na slobodne Lavove koji mogu biti izloženi raznim uticajima sa strane. Mnogi vam se mogu udvarati, kako slobodne Ribe, Vodolije tako i oni koji su u vezi ili braku. Ako smatrate da svoj život treba da dovedete u red, neće vam pomoći odlučan stav nego istrajnost i spremnost da održite obećanje. Možete dobiti priliku na koju ste dugo čekali. U većem društvu ili na nekom skupu možete upoznati nekog ko će vam se veoma dopasti i s kim možete započeti vezu. Mnogi predstavnici vašeg znaka su skloni poznanstvima preko Interneta. Može vam se dopasti neko ko živi na nemačkom jezičkom području. Skloni ste da često izbegavate da se suočite sa sobom i da na ljubav gledate kao na prolaznu avanturu ili da ne razmišljajući mnogo uđete u vezu sa nekim ko je sličan vama, što bi za oboje bilo bezperspektivno. 
Zdravlje - Promenite režim ishrane. 

 

devica   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO

  
Posao- Vaši poslovni planovi nisu nerealni već vi trenutno niste u stanju da ih realizujete zbog pogrešnog pristupa problemima sa kojima ste suočeni. Ako sada odradite sve onako kako se od vas očekuje, moći ćete kasnije da doživite veliku profesinalnu satisfakciju. Ovaj period odgovara avgustovskim Devicama, naročito onim koje se bave naučnim radom, medicinom, umetnošću, koje planiraju da putuju u inostranstvo. Preduzećete inicijativu da popravite finansijsko stanje. Dobro pazite kakve poslovne poteze pravite. Oni koji vam budu dali bilo šta na potpis, možda neće biti svesni da je posao rizičan, dobro proučite o čemu se radi. Dobar period za rad sa strancima nastupa posle 15. a za one koji se bave trgovinom i umetnošću već od 5. počinje da se dešava mnogo toga interesantnog, nove ponude, poslovi, novi poslovni partneri. 
Ljubav - Prilično konfuzan ali romantičan period za većinu predstavnika vašeg znaka osim ako ste tipičan predstavnik Device koji uvek kaže šta misli i po cenu da to dovede do pogoršanja odnosa. Prilično ste naporni u odnosima sa partnerom jer ćete pokazati upornost u vezi sa nečim što predstavlja manji problem u vašoj komunikaciji. Ako do 8. ne sredite odnose moguće su trzavice zbog ljubomore, pogrešno protumačenih sms poruka ili čak poslatih pogrešnim osobama i možete prihvatiti udvaranje neke druge osobe, nekoga ko često putuje u inostranstvo i verovatno ćete se sjajno provesti, čak i ako se bude radilo samo o flertu. Ipak većina Devica ne želi da rizikuje i verne su stalnom partneru iako verovatno nisu preterano zadovoljne vezom. Možete pomisliti da na život treba gledati i sa vedrije strane i bez mnogo razmišljanja možete se upustiti u romansu sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom. Kraj perioda donosi mogućnost velikih ljubavi, posebno će dame Device biti sklone da se oduševljavaju impozantnim ličnostima, uglednim i uticajnim osobama i slobodne ili ne, ući će bez razmišljanja u vezu sa jednim Strelcem, Bikom ili Vagom 
Zdravlje - Moguće su glavobolje. 

 

vaga   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA    


Posao- Za predstavnike vašeg znaka još uvek traje naporan period. Povremeno ćete imati pad morala, osećaćete se nedovoljno spremnim da uđete u partnerski odnos sa jednim Ovnom a Vodoliji ćete verovati čak i ako ne bude održala obećanje. Vaš znak je jedan od onih koji može mudro da iskoristi naklonost šefova, osoba na vlasti i onih koji vas podržavaju. Sa Bikom, Jarcem i Strelcem napravite dogovor i oni će ga ispoštovati. Vaša kreativnost može vam doneti veliku zaradu, naročito ako radite sa velikim firmama, strancima, medijima. Neko će vam pružiti šansu da se istaknete u javnosti. Treba da maksimalno iskoristite svoje verbalne sposobnosti, smisao za pisanje, jer je to jedan od načina kako možete da istaknete svoje kvalitete. Sredinom meseca situacija postaje izuzetno povoljna da nekom izložite svoje ideje, stavove i oni će verovatno biti prihvaćeni, naročito od strane Bika, Lava ili Škorpije. Posle 15. period je naročito povoljan Vagama rođenim pred kraj znaka i mogu očekivati napredak na poslu i uvećanje prihoda. 
Ljubav - Predstavnici vašeg znaka su prilično nerstrpljivi i često ne znaju tačno šta hoće od svog života, imaju romantizovanu predstavu o ljubavi i pokušavaju da na svaki način učine svoj život izuzetno zanimljivim prihvatanjem poziva za izlaske, čak i one najbezazlenije od strane jedne Škorpije koju ste upoznali na poslu ili od strane Vodolije ili Ovna kojima ne možete da odolite. Stalna veza ili brak doći će u krizu. Za razliku od vas koji se ponašate bezbrižno i samouvereno partner je prilično sumnjičav i posesivan. Možete biti svesni da je i neko drugi, takođe, najverovatnije zauzet, očaran vama i vi ste na korak do tajne veze. Slobodne Vage mogu biti do te mere popularne i ponete pozitivnim utiskom koji ostavljaju u javnosti da će svoje prave emotivne potrebe gurnuti u drugi plan. Oni koji su u vezi sa stablinim partnerom koji je posvećen karijeri najbolje će proći tokom ovog uzbudljivog perioda jer će na vreme shvatiti za koga treba da se opredele. Ako ste rođeni početkom znaka dopašće vam se neko ko radi u medijima, bavi se sportom, često putuje a ako ste rođeni pred kraj znaka privlačiće vas umetničke duše, pisci, muzičari, slikari. Možda ćete sresti osobu iz prošlosti i obnoviti romansu. 
Zdravlje - Mogući stomačni problemi. 

 

skorpija   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao
- Savršen period za većinu predstavnika vašeg znaka. Škorpije su maksimalno aktivne na intelektulanom i umetničkom planu. Svaki posao koji podrazumeva da treba da pokažete svoje kreativne sposobnosti, talente, posebno ako imate smisla za muziku, doneće vam veliki uspeh. Partnerski odnosi su više nego sjajni i potrudite se da proširite tim saradnika jer vam u radu sa njima predstoje veliki dobici. Tajni dogovor sa jednim Jarcem još uvek je na snazi a saradnja sa Bikom, Strelcem ili Ribama za vas je izvor prihoda. Imate nove mogućnosti za proširenje posla, naročito sa ženama, ma čime da se bavite i ma kog pola da ste. Njihova intuicija i smisao za biznis uz veliku dozu kreativnih ideja biće za vas pokretačka energija. Nemojte se previše fokusirati na dosadašnje poslove koji su vam sigurni što se tiče zarade, budite spremni da rizikujete i da se uključite u nove projekte. Počtak meseca može biti veoma naporan, jer dolaze razne ponude, brojni razgovori, susreti i mogućnost uvećanja prihoda preko rada sa strancima. Osobe koje žive u prekookeanskim zemljama potražiće vas radi proširenja saradnje. Mogli biste doći do poveće svote novca. Bićete mnogo otvoreniji za saradnju i u okiviru poslova koji nisu vaša osnovna delatnost. 
Ljubav - Romatnični ste i zadovoljni, ma kakav život da vodite i ma kakav da vam je status. Slobodne Škorpije mogu doživeti mnogobrojne interesantne susrete kako sa Ribama tako i sa Bikovima, i to početkom perioda. Poslovni partneri mogu vam izgledati veoma privlačni i na ljubavnom planu. Ako vam se dopadaju Bik ili Vaga, Ribe ili Lav, veza će biti stabilna ali ne i lišenja povremenih trzavica. Jedan Ovan ili Devica mogu biti vaši tajni obožavaoci a vi ste ih verovatno svrstali u prijatelje sa odloženim rokom za udvaranje. Oni čekaju da ih primetie. Može doći do flerta sa nekom veoma romatničnom osobom. Moguća su neočekivana uzbuđenja, susret koji se vrlo brzo pretvara u strastvenu avanturu ili onima koji su u vezi, ljubomorne scene. Veza sa Jarcem može biti naporan zbog njegove kolebljivosti i pokušaja da odloži donošenje važne odluke po pitanju vas dvoje. Ako ste u braku sa Jarcem vi ste ona strana koja drži konce odnosa u svojim rukama. Jedan Bik ili Ribe mogu pokušati preko zajedničke saradnje da vam se diskretno udvaraju i vi na njihov šarm, čak i ako se radi o dugogodišnjem prijateljstvu nećete ostati ravnodušni. 
Zdravlje - Dobro se osećate. 

 

strelac   STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS
    
Posao- Sve što ste nedavno započeli a zatim malo zastali, dvoumili se, nailazili na prepreke, trebalo bi da počne da se odvija nesmetanim tokom. Rođeni pred kraj znaka u boljoj su poziciji od rođenim u novembru koji još uvek nisu načisto šta žele ili idu u suprotnost i žele ono što realno nije moguće. Mladi novembarski Strelci hrle u avanture zvane biznis, mnogi žele što više novca, sad i odmah pa im klađenje i srodne delatnosti nisu strane. Izbegavajte rizične situacije, sumnjive poslove i prihvatite se dresa, aktivirajte se u nekom sportskom klubu i svoju energiju usmerite na poznate vrednosti. Novac će pristizati polako ali sigurno u radu sa Blizancima a pred kraj perioda ćete se prihvatiti posla koji bi mogao da vam donese dobre prihode zahvaljujući vašem ličnom angažovanjau. Od 5 do 17. kreće veoma povoljan period zbog čega su moguće poveće svote novca. 
Ljubav - Mogli postići sporazum sa partnerom ili sa članovima porodice u vezi sa organizacijom vašeg života. U poslednje vreme ste postali mnogo direktniji i određeniji u postavljaju zahteva kako vašim bližnjim tako i partneru u vezi sa stilom života koji želite da vodite. Ako budete nastavili da svoje mere sprovodite sa mnogo šarma i prividne popustljivosti, moguće da ćete uspeti da se organizujete tako da vam daju dovoljno prostora za sve što vam je potrebno, kako fizičkog tako i energetskog a vi ćete ga iskoristi na najbolji način. Ako vam jedna Vodolija, Vaga ili Blizanci budu pomogli u tome, bićete zadovoljni. Posvećenost karijeri čini vas prilično imunim na ljubavne pozive jedne Škorpije, Device ili nekog Ovna. Možete biti previše impulsivni u svojim reakcjama na pokušaj jedne mladolike komunikativne osobe da vas osvoji. Ozbiljnije ćete se pozabaviti analizom svojih osećanja prema jednoj izuzetno upornoj i direktnoj osobi koja neće odustati od vas ali će verovatno promeniti taktiku kojom vas stalno drži u pripravnosti. 
Zdravlje - Promenite režim ishrane. 

 

jarac   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Većina predstavnika vašeg znaka pokušava da započne neki nov posao. Ovo je za vas period pojačane mentalne aktivnosti ali uspeh imaju uglavnom oni koji se maksimalno emotivno unose u ono što rade, umetnici su, naučnici ili potpuno posvećeni svom poslu. Pojačana je vaša mašta i moći ćete da svoje ideje sprovedete u delo i da svoje znanje i talenat unovčite. Rođeni krajem decembra treba da iskoriste prvih i poslednjih pet dana ovog perioda, jer tada će najlakaše postići dogovor, naročito sa nekim drugim Jarcem, Strelcem, Bikom ili Ribama. Od Lava možete očekivati konkretnu pomoć, moguće u novcu a sa Rakom nećete lako postići sporazum. Dobro razmislite kako da svoju strategiju ne menjate a da ipak dobijete ono što želite. Problem ideala i prinicipa se postavlja kao prioritetni a mnogi će vas prozivati ili će saradnici izražavati nezadovoljstvo vašim stavom. Teško da bilo ko može da vas nagovori na nešto sa čime se ne slažete a podršku će vam pružiti i jedan Bik, Ribe, Škorpija i neki drugi Jarac. Finansijska situacija može da se značajno popravi zahvaljujući onima koji će prepoznati vaše prave vrednosti i biće spremni da vas dobro plate. 
Ljubav - Bićete spremni da se zaljubite, uđete u novu vezu, ako ste u dugoj vezi ili braku da budete mnogo tolerantniji i manje skloni raspravama jer ćete želeti da od života uzmete ono najbolje. Što ste duže u vezi ili braku to ćete češće biti izloženi kritici na vaš računa ali vas to mnogo neće pogađati. Uvek ćete pokušati da nađete neko logično opravdanje za partnerovo nezadovoljstvo. Privlaćiće vas romantične osobe umetničkog duha i najbolje ćete se razumeti sa Bikom i Škorpijom, ponekom Ribom ali pazite da ne otvorite previše dušu nekom ko to ne zaslužuje. Opasnost u ovom periodu za vas leži u preteranoj naivnosti i sagledavanju stvarnosti u ružičastim bojama. Iako verovatno pričate kako ne verujete u ljubav ili vam čak i nije potrebna, vaša prava priroda vas tera da tražite osobu koja je vaš ideal. Verovatno je već poznajete ali je previše svojeglava ili ponosna i nije spremna da napravi prvi korak ka ponovnom zbližavanju sa vama. 
Zdravlje - Moguć manji nazeb. 

 

vodolija   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
    
Posao- Period vam donosi pojačanu ambiciju ali i izvesnu dozu naivnosti. Vaša preterana otvorenost prema ljudima, iznošenje javno svojih stavova i poslovnih planova vaše kolege mogu doživeti kao maštanje naivne osobe i vaše reči će malo ko uzeti za ozbiljno. Bilo bi dobro da uspostavite kontakt sa onima na koje možete sigurno računati. Nedostaje vam dobra organizacija zbog čega je možda bolje da budete pasivniji nego inače umesto što ćete pokrenuti akciju u pogrešnom pravcu. Možete imati neočekivane izdatke usled naivnosti, možete poverovati jednom Ovnu ili nekoj Vodoliji da će održati reč a na gubitku ćete biti vi. Najbolje će proći oni koji se oslanjaju na podršku Strelca ili Lava i oni čija zarada zavisi od njihove lične angažovanosti, ma čime da se bave. Slobodni umetnici, osobe koje se bave privatnom delatnošću i sportisti imaju šanse da naprave dobar biznis. Igrajte igre na sreću, mogući su neočekivani dobici. 
Ljubav - Većina predstavnika vašeg znaka su osobe velikih ekstrema. Dopadaju vam se osobe koje su slične vama kako po struci tako i po mentalnom sklopu ili potpuno različite. Dame Vodolije imaju sve šanse da uđu u vezu sa nekim ko se bavi krajnje konstruktivnim poslom, inženjerima, naučnicima, osobama koje su maksimalno posvećene poslu čak iako nisu sjjano plaćeni. Muškarci Vodolije naprotiv, priželjkuju vezu sa umetnicom ili su već veoma zaljubljeni u ekstravagantnu, nepredvidivu i prilično samosvesnu, nezavisnu damu koja im neće dati mnogo razloga da ne sumnjaju u njenu vernost. Period vam donosi susrete koji vas neće ostaviti ravnodušnim i ako ste u stalnoj vezi ili braku, neće vas ostaviti ravnodušnim šarm jednog Blizanca koji će, ako bude uveren da vas je osvojio, početi da vas izbegava ako dotle ne održite obećanje. Dobijate mogućnost poznanstva sa osobom koja je veoma popularna u društvu i sa kojom ćete najverovatnije ostvariti dobru komunikaciju. Posesivne Vodolije koje su nezadovoljne svojom vezom i svojim ljubavnim životom trebalo bi da se ne opterećuju previše ljubomorom zbog čega možete izvesti pogrešene zaključke o partneru ili možete inicirati raspravu bez pravog povoda. 
Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve. 

 

ribaRIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao- Period vam donosi nove, odlične mogućnost na polju ljubavi. Ovo je vreme koje vam donosi mogućnost uvećanja prihoda i započinjanja novog posla. Veoma ste aktivni i trebalo bi da se maksimalno potrudite da sačuvate pozicije koje imate, bilo u firmi ili, ako ste mladi, da se potrudite da ostavite dobar utisak na profesore. Sve što započnete tokom ovog perioda, izaći će na nešto dobro i doneće uspeh. Sve ono što ste do sada radili bila je uvertira za ono što će doći. Rukovođeni ste idealima, velikom motivacijom i što vaš posao ima više veze sa filantropijom, umetnošču, socijalnim radom, mediciom, nevladinim organizacijama, crkvom, utoliko ćete biti uspešniji. Imate mogućnost dobre zarade i proširenje saradnje, posebno u radu sa strancima. Ako se bavite privatnim biznisom ili trgovinom, sportom, takođe možete očekivati uspeh. Mnogi će želeti da rade sa vama i oni sa kojima niste bili možda u najboljim odnosima ponudiće vam ponovo zajedničku saradnju. U finansijskom pogledu nemojte rizikovati, naročito ako imate svoju privatnu firmu koja ima veze sa bilo kakvim sredstvima komunikacija, saobraćajem, propagandom i sl. 
Ljubav - Spadate i jedan od najromatničnijih znakova. Spremni ste da se u svakom pogledu žrtvujete za osobu koja vam je draga,da joj učinite po volji ali ne i da odstupite od svojih principa. Partner može biti prilično nezadovoljan vašim preteranim angažovanjem na poslu i ma koliko da vas poštuje ili razume, imaće veliku potrebu da više vremena provodi sa vama, pokazivaće povremeno i izvesnu dozu ljubomore protiv koje ćete biti nemoćni. Moguće su česte promene raspoloženja, pojačana zaljubljivost i slobodnim Ribama mogućnost veze sa popularnom osobom. Pripadate grupi vodenih znakova i ako budete u vezi sa nekim vatrenim poput Ovna, Strelca ili Lava, brzo ćete izgubiti strpljenje i volju za bilo kakav nastavak romanse. Odgovara vam jedna Škorpija, jedan Bik ili neki Rak kao i Ribe mogu biti idealni partneri. Nemojte započinjati veze, naročito ako niste sigurni da li je osoba koja vam se dopadne slobodna jer se vaš život može prilično iskomplikovati. 
Zdravlje – Pazite se moguće povrede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.conopljanews.net/  

 

Komentari: