The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dosadne osobe ne rađaju se u ovim horoskopskim znakovima.

Ako vam je zabava na prvom mestu, onda je moguće da ste rođeni u jednom od najzabavnijih horoskopskih znakova. Proverite kome su po tom pitanju zvezde bile posebno naklonjene i sa kim vam baš nikad neće biti dosadno: 

OVAN

Ovnovi obožavaju da upoznaju nove ljude, a njihov raspored je uvek prepun obaveza. Uvek deluju kao da se odlično provode, a jedan od razloga je i činjenica da vole započeti nešto što retko završe. Tako od života uzimaju zabavne stvari, a one koje podrazumevaju odgovornost najčešće ignorišu.

BLIZANCI

Obožavani u društvu jer su uvek spremni za akciju, kakva god ona bila. Ipak, postoji jedna malo manje simpatična karakteristika Blizanaca - često će se zapaliti za nešto što u trenutku zvuči super, a onda predomisliti kad se otrezne.

LAV

Lav ima sposobnost učiniti pospremanje stana i pranje veša izuzetno zabavnim aktivnostima. Ovaj horoskopski znak jednostavno zna kako izvući najbolje iz svega, čak i ako je reč o sasvim dosadnim stvarima.

STRELAC

Avanture su ono što pokreće Strelca, zato će ih tražiti u svakoj aktivnosti. Njihov entuzijazam će i najobičnije stvari učiniti neverovatno zabavnima i odvesti vas na mesta na kojima nikad niste ni sanjali da ćete biti.

 

 

 

 

 

Izvor: www.index.hr

Komentari: