Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop
Foto: MiraCosic I pixabay.com

NEDELJNI HOROSKOP OD 02.01.2023. DO 08.01.2023.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za narednu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ljubav

Kad Venera pređe u znak Vodolije 3-eg  – slobodni Ovnovi, iako nisu u najblistavijoj energiji ovih dana – pokrenuće se. Nekog će pokrenuti prijatelji, nekog kraći put, neko će se aktivirati preko društvenih mreža…a neko će poželeti da bolje upozna osobu sa kojom ima prilično finu I inspirativnu komunikaciju. Ovo su dani koji su slatki za flertovanje, za provod I druženje, za dosta komunikacije, pa možda čak I za početak nečega što liči na avanturicu (videćemo u kom pravcu to ide). A neko će se iznenaditi kada mu praznike čestita “onaj neko” ili “ona neka”. Zauzeti – malo nervoze, ali sve je to za ljude. Ne džapajte se.

Posao

Ako budete radili ovih dana – verovatno ćete vrlo brzo shvatiti da samo gubite vreme, bar kada su potencijalne nove saradnje, projekti ili dogovori u pitanju. Sve će kasniti ili se otezati. Eventualno bi ova nedelja bila dobra da se bacite na zaostalu papirologiju ili da odradite one obaveze koje niste stigli da završite do kraja prošle godine. Kod nekih od vas bi možda moglo da dođe do poslovne ponude u drugom delu sedmice, unapređenja ili isplate koju niste očekivali.

Zdravlje

Respiratorne tegobe. Stariji – kičma, zglobovi, reuma.

Hrana

Ovo jeste nedelja za uživanje I zadovoljstvo, ali bi bilo dobro da ne preterate (a bićete tome skloni). Za vas bi bila najbolja varijanta “na kašiku”.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljubav

Tranzit Venere kroz znak Vodolije je suviše “nestabilan teren” za vašu stabilnu prirodu. Ali, sa druge strane gledano – evo vam prilike da ukoliko ste slobodni malo spustite gard, ne kontrolišete sve oko sebe, malo se prepustite dešavanjima. Sevnuće po koja varnica, biće prilike za interesantne susrete, možda za flert, možda za avanturu ili makar za više provoda i zabave. Ukoliko ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će biti solidna ovih dana. Pazite samo da se oko punog Meseca ne « kačite » zbog sitnica jer ćete oboje biti nešto nervozniji nego inače.

Posao

Hteli ili ne hteli – vi ćete izgleda krenuti udarnički od samog početka januara. E sad, kakvi će rezultati biti svog tog truda – to je već upitno. Jer, izgleda da u ovoj nedelji ništa neće ići po planovima I da ćete često imati problematiku I u dogovorima sa saradnicima, ali I sve sorte papiroloških I administrativnih zavrzlama. Finansijski vas je protekli period u priličnoj meri iscedio, a makar tokom ove sedmice – teško je da će se videti neko poboljšanje. Jedino na šta možete sa sigurnošću da računate su troškovi.

Zdravlje

Respiratorne tegobe. Stariji – problemi sa krvnim pritiskom I cirkulacijom.

Hrana

Nedelja koju započinjete sa Mesecom u svom znaku – pa će uživanja I u jelu I u piću biti posebno naglašena ovih dana.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ljubav

Dok je Mars u vašem znaku retrogradan a I vaš vladar Merkur ide unatraške  – normalno je da pitanja I osobe iz prošlosti sada jednim velikim delom boje vašu svakodnevicu. Kod nekog će to ići kroz introspekciju I samo kroz razmišljanja, kod nekog kroz konkretne poteze I akcije, a nekog će bivši partneri I stari poznanici sami kontaktirati. Da li će se u komunikaciji otići dalje od onog “srećni praznici”- potpuno je individualno. Slobodni Blizanci dobijaju I Veneru na svojoj strani od utorka – pa su pored te prošlosti moguća I nova dešavanja I flertovi. Zauzeti – korak napred, korak unazad. Ipak, trajete.

Posao

Fokus je u ovoj sedmici na finansijama, na prilivima ali I na “zatvaranju” nekih finansijskih obaveza koje ste možda propustili ili zaboravili da platite. Troškovi vezani za kuću I ukućane, za praznike – u velikoj će meri takođe isprazniti vaš novčanik. A što se samog posla tiče….pa onako – niti ste vi u nekoj posebnoj energiji niti je atmosfera na radnom mestu podsticajna I aktivna. Sve ide prilično mrljavo I sporo, osim što se kod onih koji sarađuju sa inostranstvom mogu pokrenuti neke situacije u većoj meri.

Zdravlje

Sem problema sa stomakom, ova nedelja može aktivirati I hronične, najpre reumatske tegobe.

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane ne obećava da ćete biti umereni u ovim danima praznika I odmora….a svakako vam može doneti tegobe sa probavom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ljubav

Obzirom na to da je u drugom delu sedmice pun Mesec u vašem znaku, pa u opozitnom aspektu sa Suncem I retrogradnim Merkurom iz partnerskog polja – partneru I vama svakako sledi savet da ne dižete pritisak jedno drugom. Pogotovo ako se po stoti put kačite oko jednih te istih stvari, tema, pitanja. Pokušajte da u ovim prazničnim danima manje komplikujete jedno drugom život. Slobodni Rakovi – sve vezano za ljubav I partnerstva I dalje je pod energijom retrogradnih planeta, što ili donosi podsećanja (a možda I konkretne akcije vezane za prošlost) ili vam “daje” osobe I priče koje su slične već proživljenom.

Posao

Oni preko puta vas I vi se u ovom periodu baš I ne razumete niti dogovarate lagano. Ljudi sa kojima sarađujete mogu biti dosta zahtevni ili se postavljati previše autoritativno, što će vam izazivati nervozu I iritirati vas pa u nekim momentima možete biti neprijatni I umeti da odbrusite. Umesto toga – bolje je da ovaj period iskoristite da regulišete sve potencijalne propuste ili obaveze koje niste uspeli da privedete kraju. Pogotovo ovo može biti vezano a papirologiju I bitnu poslovnu dokumentaciju.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa očnim pritiskom.

Hrana

Egzaltirani Mesec u znaku Bika početkom ove nedelje donosi Rakovima potrebu da pokažu svoje kulinarsko umeće u punom sjaju. Ništa vam neće biti teško za one koje volite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ljubav

Partner I vi niste u nešto naročito podsticajnoj ljubavnoj fazi – pa su možda ovi dani dobra prilika da pokušate da izađete iz rutine, da provedete više vremena zajedno – ali u nekoj boljoj energiji, sa više dešavanja. Prosto – opustite se, budite sa društvom, malo obogatite I oživite vašu vezu. A mogli biste i da odete na kraći put – to bi još bila i najbolja varijanta i donela vam najviše zadovoljstva. Slobodni Lavovi – neko može krenuti da flertuje sa vama, zainteresovati vas. Očekuje vas interesantna komunikacija, a da li će ovo da se razvije u pravcu ljubavne priče – neka pokaže vreme.

Posao

Vi ste se poprilično naradili tokom protekle sedmice I sa pravom bi se očekivalo da možete da danete dušom bar neko vreme. No, izgleda da će vas vrlo brzo uposliti – ili vi jednostavno nećete moći da sedite mirno I da pustite da sve ono što niste obavili I završili čeka na vas. Tako da Lavovima sledi završavanje papirolokih I administrativnih pitanja, rešavanje zaostataka, ali I mnoštvo dosadnih I neinspirativnih obaveza. Samo oni koji rade sa strancima mogu imati zanimljivu I plodonosnu nedelju.

Zdravlje

Imunitet je u padu, osetljivost pojačana. Starijima poteškoće sa kičmom, kostima, zubima.

Hrana

Da li ćete vi uživati I opustiti se u potpunosti kada je hrana u pitanju – to je upitno. Ali ćete zato sa zadovoljstvom onima koje volite pripremati slatke i slane užitke.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ljubav

Dok vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz polje ljubavi I uživanja – moguće je da  slike prošlosti promiču u vašim mislima….a moguće je I da se, slučajno ili namerno “vratite korak unazad” I da dođe do kontakta sa nekim od bivših partnera. Ako ništa drugo, a ono da se makar čestitaju praznici….Ima I novih osoba I novih mogućnosti oko vas – nemojte žuriti, uživajte u laganom razvoju događaja. Zauzete Device – s vremena na vreme prostruji po koja blic varnica tenzije između partnera I vas, ali suštinski – ovo uopšte nije loš period I uglavnom će vam srce biti na mestu a vi stabilni I mirni.

Posao

U radnu nedelju ćete ući sa solidnim elanom I voljom da ostvarite ono što ste planirali. No, pre nego što krenemo na nove obaveze – valja završiti sa onim što je propušteno, valja ispraviti greškice a trebalo bi proveriti I sve ono što ste radili u poslednjim danima 2022-e – jer zaista postoji šansa da ste u brzini I pod velikim mentalnim opterećenjem – nešto zabrljekali. Poslovna nedelja će biti korektna što se tiče odnosa sa saradnicima I kolegama I uglavnom će postojati pozitivna atmosfera.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom ili reumatske tegobe starijima. Mlađi – prehlade.

Hrana

I vama je potrebno opuštanje, praznična atmosfera I više momenata sa onima koji su vam dragi. Naravno – i uživanje u dobroj klopi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Ljubav

Problemi u komunikaciji I neki vid stegnutosti u partnerskim odnosima postojaće I dalje, ali od utorka kada Venera, vaša vladarka – pređe u znak Vodolije, vi lično ćete se osećati bolje.  Stoji vam neko rasterećenje I opuštanje – možda kroz odnos sa voljenom osobom, strast, a možda I kroz druženja, kraći put. Jednostavnije će funkcionisati oni koji su u vezi, a komplikovanije oni koji su u braku ili žive zajedno. Za ove što su “pod istim krovom” – u danima oko punog Meseca može biti tenzije. Slobodne Vage – ulazite u period koji vam apsolutno odgovara. Više flerta, zabave, više zanimljivih lica oko vas.

Posao

Moraćete da trošite vreme na obaveze koje niste završili, na papirološka pitanja koja niste u potpunosti regulisali. Ovaj deo posla će vam donositi smorenost I dosadu I nećete ga obavljati sa voljom. Ipak, pokušajte da ne odugovlačite, da se ne biste krajem radne sedmice suočili sa potencijalnim kritikama. Zato će vam komunikacija I kontakti sa saradnicima predstavljati zadovoljstvo  – pogotovo što se već u ovoj nedelji pred vama mogu otvoriti mogućnosti za dogovore ili nove poslovne ponude.

Zdravlje

Moguće su upale I infekcije, a postojaće I osetljivost respiratornog sistema.

Hrana

Bez obzira na to što smo u prazničnim danima – I nećete biti pri posebnom apetitu, bar ne u prvoj polovini ove nedelje. Kasnije – to je već druga priča I više uživanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljubav

Savršeno – nesavršena nedelja je pred vama. Odnos sa voljenom osobom vam donosi talase dobrog raspoloženja, pokreće vas – ali u nekim drugim trenucima – postajete nesigurni, nervozni, pa čak I sumnjičavi. Uzrok za sve ovo možda ne leži u partneru niti u odnosu sa njim – vrlo je moguće da ste vi lično u periodu kada ste posebno ranjivi pa čak I sitnice doživljavate kao razlog za opterećivanje razmišljanjem. Slobodne Škorpije – kod vas sve ide unazad. Vladar vam je retro, Merkur u polju misli I dešavanja retro, a u polju prošlosti su Saturn I Venera. Šta god radili i sa kim god bili – prošlost ide u korak sa vama.

Posao

Izgledaće kao da se neke situacije vrte u krug I dodatno zapetljavaju, koliko god se vi trudili da ih rešite I otpetljate. Ukoliko neka obaveza ili dogovor u ovom periodu ne idu kako treba – dajte sebi par dana da odmorite mozak od toga pa navalite u sedmici koja je posle ove. U ovim danima ćete biti aktivni, bez obzira na to što ste možda planirali drugačije – sledi vam dosta priče, kontakata, sastanaka, sitnih situacija kojima ćete morati da posvetite pažnju. Ukoliko ste privatnik – startujete u novoj godini odlično

Zdravlje

Potreba za odmorom. Više opreza u saobraćaju, a moguće su I povrede.

Hrana

Potrebno vam je da se opustite, ne razmišljate ni o čemu – da budete u društvu onih koje volite – pa će se I apetiti probuditi I vratiti u normalu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ljubav

Možete fokus da stavite na ono što vas razdvaja (a to su uglavnom teme I pitanja koje ste bezuspešno više puta pokušavali da rešite) a možete da stavite fokus I na ono što vas spaja – a to je u ovom periodu potreba za uživanjem, opuštanjem, iskorak iz svakodnevice kroz neki vid zabave ili druženja, kraćeg putovanja. Možda ćete morati da malo “pogurate” voljenu osobu, ali oboma bi vam ovo itekako dobro došlo. Slobodni Strelčevi – već od utorka – otvara se neuporedivno zanimljiviji period pred vama od dosadašnjeg. Vi ćete biti u pokretu, željni dobrog druženja I zabave a moguća su I nova poznanstva.

Posao

Okupirani ste finansijskim delom – krajem radne nedelje pun Mesec može dodatno pokrenuti talas troškova. Svakako vam se ne preporučuje da idete preko svojih granica I da se zadužujete. Po pitanju posla – neke obaveze ćete obavljati sa lakoćom I dobrim raspoloženjem, dok će biti I onih (pogotovo ako su deo svakodnevne rutine ili ako ne “mirišete” osobe sa kojima morate da sarađujete povodom njih) koje ćete otaljavati ili ostavljati “za sutra”. Ipak, sedmica će vam proći u solidnoj atmosferi.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, osim što su moguće manje povrede ili stomačne tegobe.

Hrana

Nedelja za uživanje I u dobrom društvu, ali I u dobrom zalogaju. Pogotovo vam je drugi deo nedelje ispunjen dobrom energijom I isto tako dobrim apetitima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj biste trebali da sa partnerom funkcionišete sa više takta, razumevanja, sa više vremena koje posvećujete drugoj strani. Nemojte se vraćati na neke stare teme I pitanja koja su osetljiva, a nemojte se ni zatvarati u sebe ili posvećivati svoje vreme obavezama umesto partneru. Dani oko punog Meseca mogu potencijalno biti tenzični, pa gledajte da izbegavate bilo kakav vid konfrontacije. Slobodni Jarčevi – pažnju suprotnog pola privlačite I sigurno je da ima onih koji bi voleli da vas bolje upoznaju. Da li ćete se vi otvoriti ka nečemu novom ili ostati zatvoreni u sebe – zavisi od vas.

Posao

Sunce u vašem znaku će vam doneti praktičnost, volju I jasne ciljeve, daće vam potrebu da napravite neki vid proboja. Retrogradni Merkur – to da ste svesni da neke situacije, poslove ili dogovore morate da obavite do kraja da biste krenuli sa ostvarivanjem svojih ciljeva. Zato ova nedelja jeste rezervisana najpre za dovršavanje započetog ili za ispravljanje potencijalnih propusta a dobra je I da razmislite o svojim potezima na dalje, da napravite planove koje ćete krenuti da sprovodite za par nedelja.

Zdravlje

Reumatske I meteoropatske tegobe, prehlade.

Hrana

Jarčevi će se u ovoj nedelji opustiti – malo zbog prazničnih dana a malo zbog toga što ste okruženi ljudima koje volite. Taman dobar trenutak da se uživa u svemu, pa I u dobrom zalogaju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ljubav

Pritisak nagomilanih misli I briga jednim će delom popustiti od utorka, kada Venera ušeta u vaš znak. Ako ništa drugo – biće dovoljno I lepih I inspirativnih situacija I toga da vam osmeh lakše dođe na lice, biće više druženja, kontakata sa prijateljima I onima čije vas prisustvo raduje. Partner možda deluje zatvoreno, distancirano, okupirano svojim brigama – ali je odnos između vas dvoje stabilan. Nemojte stavljati fokus na brige, već na ono što je lepo u vašim zajedničkim momentima. Slobodni – od utorka ste pod drugačijom energijom, onom koja privlači ljubav, zadovoljstvo, uživanje, flert.

Posao

Koristite dane praznika da se malo oporavite I resetujete – jer uskoro krećemo Jovo nanovo. Bez obzira na to što možda mislite da će ova prva nedelja posle nove godine biti lagana I opuštena po pitanju posla,  ne deluje da će biti tako. Pun Mesec je na samom kraju radne nedelje baš u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza I slobodno računajte da će te do poslednjeg radnog dana raditi udarnički. Očekuju vas I mnogobrojni kontakti, dogovori I sastanci sa poslovnim saradnicima.

Zdravlje

Umor na prvom mestu, a moguće su I sitnije zdravstvene tegobe vezane za imunitet, kosti.

Hrana

Opustite se I ne razmišljajte previše, jer misli I brige vam mogu kvariti apetit. A šteta je u ovim danima ne uživati u poslasticama i jelima koje volite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ljubav

Venera će vam od utorka ušetati iza leđa, u polje tajni i podsvesti. Za one koji su slobodni ovo može da označi dve varijante – Prva je da ćete intenzivno razmišljati o nekom ko vas privlači (može da bude vezano za prošlost, ali je moguće i da je nova osoba u pitanju), a druga da ulazite u period kada možete pokrenuti tajnu emotivnu priču. Pun Mesec u vašem polju ljubavi i zabave može da donese brza dešavanja i da situacije naglo krenu unapred. Za one koji su zauzeti – partner i vi ste sada u nekom krhkom primirju, potrudite se da ga ne pokvarite svojim postupcima. Pogotovo ne flertom sa strane.

Posao

Talas troškova tokom ove sedmice – nešto je vezano za praznike, nešto za dom ili članove porodice, nešto za privatni posao. No, troškovi će doći i proći – bitno je da je vaša finansijska situacija solidna i da će tako ostati i na dalje. Po pitanju posla – jedna solidna sedmica što se tiče komunikacije i dogovora sa saradnicima. Kada su obaveze u pitanju – možda će ih biti više od onog što ste planirali, ali biste trebali da sa time izađete na kraj. Imaćete više nego dovoljno inicijative, volje i energije.

Zdravlje

Ne preterujte sa hranom I pićem. Osetljivost na prehlade. Kod starijih – kostobolja.

Hrana

Uglavnom opuštena atmosfera u ovim danima doprineće vašem dobrom apetitu I uživanju u okruženju onih koje volite.

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
PICA OD STAROG HLEBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.