Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop
Foto: MiraCosic I pixabay.com

NEDELJNI HOROSKOP OD 18.03.2024. DO 24.03.2024.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za narednu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ljubav

Pluseva će u ovoj sedmici biti dosta – vaša će energija buditi partnera, imaćete inicijativu u odnosu, strasti će funkcionisati lepo. Partner će u odnos unositi emociju, pretvaraće zajedničke snove u javu. No, provući će se I po koji minus – možda neka tajna kojoj nije mesto u vašem odnosu, možda neki neprijatni podsetnik na prošlost ili briga koja se mota po mislima. Neka pluseva bude što više, a minuse neka pojede zaborav. Slobodni – ako su zvezde na vašoj strani – ući ćete u vezu koja ima dobru osnovu za trajnost I koja može postati izuzetno značajna za vas. Dobar je period za nove ljubavi….a I za stare.

Posao

Ma ko će vas zaustaviti sada, kada I Sunce uđe u vaš znak? Mi ćemo otvoriti vrata proleću – a vi ćete otvoriti period koji donosi više nego profitabilne I dobre poslovne prilike. Na neke od njih ste dugo čekali, dugo se borili – I evo ih, tu su. Sve će se u poslu ubrzati, ali vi ćete se u toj brzini više nego dobro snalaziti. Bez obzira na troškove kojih je bilo podosta u prethodnom periodu, vaša je finansijska situacija ipak stabilna – a ova sedmica, kao I period na dalje – može je dodatno poboljšati.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se više odmarate, nemojte testirati granice izdržljivosti.

Hrana

Zahtevan period, pa kroz ishranu morate nadoknaditi energetske snage organizma, pojačati imunitet i dati svom telu dovoljno vitamina i minerala da bi funkcionisalo kako treba.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljubav

Može vas početkom sedmice partner na kratko iznervirati nekim svojim detinjastim ponašanjima i postupcima – ali suštinski, ipak ste vas dvoje u lepom ljubavnom periodu koji će ono što je lepo stavljati u prvi plan, pa će se brzo zaboravljati i nastavljati dalje. Ruku pod ruku. Šta više – kod nekih parova može doći do ozbiljnih pomaka u odnosu – planovi za budućnost se nižu jedan za drugim, a ta budućnost deluje sada tako blizu, na dohvat ruke. Slobodni Bikovi – neko će od vas u ovim danima naći baš ono što je čekao i priželjkivao. Neko će se duboko i jako zaljubiti. Neko će pronaći svoju mirnu luku.

Posao

Momenti prolazne nervoze ili pojačane žurbe kroz posao naletaće par puta tokom ove sedmice na vas. No, u svakoj od ovakvih situacija vi ćete uspevati da pokažete strpljenje I smirenost, a umećete I da poslušate savete I pomoć koja vam se ovih dana nudi “na tacni”. Podršku nadređenih imate, pa neće biti čudno da neki od vas u ovom periodu napreduju ili se znatnije pomaknu na bolje po pitanjima finansija. Dobre šanse da oni koji sarađuju sa inostranstvom ostvare značajnije rezultate.

Zdravlje

Stariji – hronična problematika, hormonske tegobe. Mlađi – moguće prehlade.

Hrana

Raspoloženje vam se često menja, pa I apetit varira. Uvedite laganije obroke i izbegavajte da jedete u večernjim satima – jer ćete primetiti da vam to ne prija – imaćete probleme sa spavanjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ljubav

Vaše će reči biti glasne i jasne, iskrene. Reći ćete i i ono što vam prija, ali i što vam ne odgovara. Bez uvijanja, kalkulisanja, stavljanja mašnica i srčića. Partner, sa druge strane – nije toliko rečit u ovim danima, ali će svojim postupcima prema vama pokazivati kako se oseća – mali je problem u tome što će ti postupci vama povremeno biti nejasni, pa ćete imati osećaj da vas čas greje, a čas hladi. Drugačije funkcionišete u ovim danima, što ne znači da je odnos loš ili u problemu. Slobodni Blizanci – običan flert se lako može pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Bez obzira da li ste to planirali ili ne.

Posao

Možete imati malo problema sa koncentracijom, fokusom I organizacijom, I to na samom početku radne nedelje jer je velika količina obaveza pred vama, kao I na samom kraju radne sedmice – kada vas polako već stiže umor. Pokušajte da se ne opterećujete sitnicama. No, pred vama je ipak dobar poslovni period – rezultati I u poslovnom I u finansijskom segment će  biti više nego solidni. Nekima od vas planovi kreću ka realizaciji, a drugi će moguće imati finansijsku nagradu ili neki vid unapređenja.

Zdravlje

Tegobe sa disajnim organima. Budite nešto oprezniji u saobraćaju.

Hrana

Mleko i mlečni proizvodi – ove sedmice su na prvom mestu. Dalje, potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Naravno,  dodajte i mnogo svežeg povrća – najviše spanaća, brokolija, zelja, blitve.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ljubav

Razumećete se sa partnerom pogledom, dodirom, osećanjima. I to je odlično u onim momentima kada sve ide kao podmazano i kada nemate niti jedan razlog da vas nešto „bode“ ili vam smeta. No, pošto je sigurno da će pre ili kasnije naleteti nešto što vas može žacnuti – u tim trenucima nemojte ćutati, kažite, pitajte, dogovorite se – ali ne u napadačkom, nervoznom ili previše glasnom fazonu. Slobodni Rakovi – kao što je dobar period da „provetrite“ mozak sa prijateljima, zabavljajući se ili putujući – isto tako je dobar da se ozbiljnije zainteresujete za nekog. Ako vam se prošlost vrzma po glavi – gurnite je, što dalje.

Posao

Malo će vam neke situacije na poslu (a možda I neke osobe) skakati po živcima u ovoj nedelji – možda će nadređeni biti posebno neurotični ili će pokušavati da vam zadaju šest obaveza odjednom, kvariće vam organizaciju. Ne može se poreći da je ovo povremeno previše dinamičan period za vas, ali sa druge strane gledano – ovo I jeste prilika da isterate neke stvari na čistac ili završite obaveze u rekordno kratkom roku. Vaši planovi jesu ostvarivi, na dobrom ste putu I ne odustajte od njega.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite I budite oprezniji u saobraćaju. Manji problem sa respiratornim organima.

Hrana

U prvim danima ove sedmice možete jesti na nervnoj bazi. Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima, radi jačanja imuniteta. Odgovaraće vam I sve vrste žitarica  i mlečnih proizvoda

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ljubav

Mars izlazi iz partnerskog polja za vikend, a Sunce koje je vaš vladar – ulazi u vatreni znak Ovna. Za zauzete – taj početak proleća označava I zvanično kraj povremeno predivnog, a povremeno više nego turbulentnog ljubavnog perioda. Ukoliko je vaš odnos stabilan – pred vama su dani dobre energije I odlične komunikacije, kao I mnoštva zajedničkih planova. Ukoliko je vaš odnos bio u gore-dole fazonu – sada je vreme za krpljenje, lepljenje, popravljanje, sada je vreme za “hajd da pričamo I da rešimo”. Slobodni – neki kontakti se sada razvijaju u dobrom smeru. Samo nemojte da misli zalivate prošlošću.

Posao

Možda finansijskim segmentom nećete biti baš zadovoljni (ima tu I delom vaše krivice, jer vam novci previše lako I brzo klize iz ruku), ali će zato poslovni deo krenuti u značajnijoj meri na bolje, pogotovo u drugom delu sedmice. Em vam se mogu otvoriti neke poslovne prilike, em ćete se I vi probuditi I pokrenuti mnogo više nego do sada, a počeće da se javlja I potreba da se dokažete. Bićete dobri I u pregovorima I u kontaktima sa saradnicima. Povećanje obima posla onima koji rade sa strancima.

Zdravlje

Nervoza će biti prisutna I na dalje, ali ste fizički dobro.

Hrana

Ulazite u dane kada ćete osećati potrebu za fizičkom aktivnošću, a I smetaće vam „viškovi“ koje ste nakupili. Vreme je za laganu hranu, za obroke sa puno povrća, salata, a bez mesnih prerađevina i slatkiša

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ljubav

Čudan period za partnerske odnose – osećanja su na maksimumu, ali kog tipa I u kojem će vas pravcu kao par usmeriti – pitanje je. Vi lično možete biti čas preemotivni, čas nervozni I besni, čas zapljuskivati partnera ljubavlju I pažnjom….a čas biti u fazonu rasprava. Ovo se sve dodatno komplikuje ukoliko u vašoj vezi postoje tajne ili sumnje. Stabilni parovi će ovaj period izgurati, možda se dodatno povezati….a nestabilni – pa oni će iskomplikovati na kvadrat. Slobodne Device – period je dobar za ljubavi – možda malo čudne, možda mirišu na prošlost, možda postoji razlika u godinama….ali, nešto se dešava.

Posao

A poslovni segment vam I u ovoj sedmici testira živce I donosi rastezanje istih na dnevnoj bazi. Ima trenutaka u kojima vi zbrzate, pa se sapletete ili pravite greške. Ima trenutaka I u kojima vas kolege ili okolnosti presiraju, pa pokušavate da uhvatite korak I završite sve na vreme. Ali, isto tako ima I onih trenutaka u kojima vas drugi cene više nego što vi cenite sebe – u kojima vam na dlanu daju povoljnosti, mogućnost da više zaradite, otvaraju vam neke nove poslovne puteve.

Zdravlje

Povrede, osetljiv respiratorni trakt. Moguće glavobolje.

Hrana

Najviše će vam odgovarati povrće u svim varijantama – bilo kao sveže, u salati ili grilovano, bareno. Mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti – kefir ili kiselo mleko.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Ljubav

Nije trenutak da donosite bitnije odluke koje se vezuju za partnerstvo u kojem ste – pogotovo ako ste u poslednje vreme nezadovoljni, zbunjeni I sopstvenim osećanjima I dešavanjima, ako vam partnerove reči ili postupci izraženo smetaju ili vas iritiraju. Pokušajte da objektivno I hladne glave sagledate I pluseve I minuseve – I dajte sebi vremena da sve to procesuirate. Usmerite se više na druge stvari – naročito na poslovni I finansijski segment. Slobodne Vage – čudan period – ili ste se potpuno povukli I niko vas ne interesuje – ili možete ući u odnos za koji bismo lako mogli da kažemo da je prilično zamršen.

Posao

Biće dana u kojima će brzina, pa čak I nervoza preovladavati. Biće dana u kojima ćete lako završavati I one najkomplikovanije I najzahtevnije obaveze. Biće dana u kojima ćete biti pod pritiskom od strane onih sa kojima radite. Biće dana u kojima će rezultati biti toliko dobri, da vam neće biti žao svog truda koji ste uložili. Biće dana u kojima ćete se suočiti sa nepremostivim preprekama. Biće dana u kojima ćete više nego dobro zaraditi. Jasno vam je – smućkan vam je koktel od poslovnih dešavanja. Hajd pa uzdravlje!

Zdravlje

Mogući problemi sa hormonima, grlom, prehladama.

Hrana

Muku mučite sa tim da se uvedete u red po pitanjima ishrane, da promenite navike. Ne ide to baš onako kako ste zamislili, ali ako uložite više volje I truda (a sada to možete) – uskoro ćete videti rezultate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljubav

Za slobodne Škorpije je ovo više nego interesantan period u kojem je ama baš sve moguće. Možete iz statusa “slobodan/slobodna” očas posla uploviti u “zauzet/zauzeta”. No, isto tako možete iz statusa “mirna mi glava” uploviti u status “zamršeno, komplikovano….a ipak tako privlačno I dobro”. Ako vam se ovih dana baš “posreći” – neko iz prošlosti može da igrom slučaja – naleti na vas. Očaravajuće I duboke emotivne energije, ali I one koje će vam zavrteti mozak – ovih dana se pletu oko vas. Zauzeti – osećanja šaltaju, ključaju – prepliću se emocije I sumnje, jednostavnost I zakuvanost, reči I ćutanja.

Posao

U ovu sedmicu ulazite rasejani – možda je obaveza previše, a možda ni vi niste u nekom posebnom radnom raspoloženju. Trebaće vam vremena da uhvatite korak, da se opasuljite I probudite. Period koji je iza vas dosta vas je iscrpeo – I u mentalnom I u fizičkom smislu – a period koji je ispred vas zahtevaće da se dodatno angažujete, jer će se sve vezano za posao aktivirati više nego ranije. Spremite se da nastavite udarničkim tempom – I očekujte dobre poslovne rezultate. Kao I finansijske.

Zdravlje

Moguće povrede u žurbi ili nepažnji. Više opreza u saobraćaju.

Hrana

Hranite se kvalitetnije i više obratite pažnju na unos vitamina i minerala. Smanjite meso i mesne proizvode, a povećajte unos ribe, mlečnih proizvoda, spanaća, zelja, sremuša. Od voća – pomorandže.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ljubav

Koliko god da je lepe energije i u vama i oko vas i u partnerstvu u kojem ste – nešto će vas tištiti. Nešto će vam talasati osećanja, mutiti ih. Možda neke prošle tuge, možda neka stara pitanja i teme koja su ponovo pokrenuta. Ne idite tim mračnim i maglovitim, klizavim stazama na kojima se lako sapletete – idite onim toplim i strasnim i svetlim – ruku pod ruku sa osobom koju volite. Slobodni Strelčevi – u vašem polju ljubavi i zabave, pored Merkura koji se tu već nalazi od polovine nedelje je i Sunce – uživajte sa vama dragim ljudima, smejte se – vaši osmesi i energija sijaju i privlače zainteresovane poglede.

Posao

Na poslu je uskomešano, užurbano, napeto, dinamično – I biće tako I na dalje. Imaćete vi momente u kojima ćete funkcionisati navrat nanos, uz povremene greške I propuste – koji se ovih dana dešavaju baš samo zbog brzine. Ali ćete zato umeti da ispravite sebe, da rešite mnogo toga usput, u hodu. I sigurno je da će vaši rezultati biti dobri. I oni poslovni I oni finansijski. Sve teškoće I prepreke koje se ovih dana postave pred vas – rešive su. Troškovi za kuću I ukućane su nešto veći u ovom periodu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Apetit vam je prilično promenljiv, a i vi ćete umeti da glad utolite onim što vam dođe pod ruku u tom trenutku, najpre brzom hranom i slatkišima. Preporuka za vas je riba i namirnice bogate gvožđem

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ljubav

Savršeno jednostavno I isto tako savršeno komplikovano – ovih dana odnos sa voljenom osobom klacka između dobre energije I nemira. Suštinski, odnos između vas dvoje jeste stabilan – ali ga nešto kvari. Da li neka pitanja iz prošlosti, da li to što vam obaveze odnose mnogo vremena I energije, raspolućuju vas. Svaki trenutak zajedničkog vremena koristite za bliskost, za nežnost, za osećanja koja vam donose radost. Slobodni Jarčevi – malo vam se misli vrte ka prošlosti, vi ih gurate ali se one ponovo vraćaju. Ako prošlost treba da se vraća – ovo jeste period za tako nešto. Ali isto tako – ovo je I period u kojem vam jedan susret, novo poznanstvo – može u potpunosti izbrisati sve ono što je bilo ranije.

Posao

Sve što je vezano za posao uspevate da držite pod kontrolom I da stabilno funkcionišete na dnevnom nivou. Da, ima povremeno manjih distrakcija – to su uglavnom sitni problemi I spoticanja koja ćete uspevati da rešavate u hodu. Javlja se potreba da rešite neka administrativna ili papirološka pitanja koja su dosta komplikovana – ali jeste dobar momenat da se njima bavite. Nekima od vas stoje izuzetno plodonosni dogovori I početak poslovne saradnje ili projekta koji obećava trajnost I dobre finansije.

Zdravlje

Osetljivi disajni organi, naročito grlo I sinusi.

Hrana

Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, naročito sireva, još ako su od kozjeg ili ovčijeg mlega – tim bolje. Takođe, pojačajte unos namirnica koje su bogate gvožđem – spanać, cvekla, kao i orašasti plodovi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ljubav

Voljenu osobu I vas čeka više aktivnosti, dešavanja, bolje energije, posebno u drugom delu nedelje. Doduše, pre toga će postojati neke situacije koje je potrebno da rešite – pogotovo ako su vezane za porodična pitanja ili neke prošle teme koje su opet došle na dnevni red. Sve je rešivo, pogotovo jer sada postoji dobra emotivna osnova a istovremeno postoji čista, jasna, korektna I otvorena priča. Sredite to što imate, pa onda uživajte I opustite se. Slobodne Vodolije – talasi teških prošlih osećanja mogu vam na kratko mutiti dane. Ne prepuštajte im se – u periodu ste kada se novo I sjajno I blistavo I vatreno – otvara pred vama.

Posao

Finansijski segment će vas u jednom trenutku blokirati, kočiti, plašiti – u drugom vas radovati I davati vam obilje. Koliko god da zaradite, nećete biti mirni – jer su troškovi I zaduženja preveliki u ovom periodu. Preveliki, ali rešivi. Poslovno – funkcionisaćete odlično. Vaša je energija dobra, bićete aktivni, dinamični, komunikacija sa saradnicima će teći lako, a sva papirološka I administrativna pitanja će biti brzo završena. Pripremite se za užurbanu radnu sedmicu, čijim ćete rezultatima biti zadovoljni.

Zdravlje

Prolazne respiratorne tegobe, mogućnost glavobolja I povreda.

Hrana

Potrudite se da vaši obroci ne budu jednolični i da u njima budu zastupljene sve kategorije namirnica. Konzumiranje svežeg povrća je trenutno slaba tačka, pa se trudite da ga bude što više na vašoj trpezi

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ljubav

U jednom trenutku ste preplavljeni emocijama, u drugom – nemirima. Ukoliko postoji bilo kakav – veći ili manji problem u vašim emotivnim relacijama – sada to jeste rešivo ukoliko se razgovara iz srca, ali I ukoliko se shvati I gde su vaše greške koje ste usput napravili. I pored tih povremenih nemira – ovo jeste period koji je značajan za odnos sa voljenom osobom – jer se vaša veza može produbiti, ojačati. Slobodne Ribe – svašta nešto zanimljivo može da vam se dešava ovih dana. Može se započeti nova emotivna priča, ali se može obnoviti I neka iz prošlosti. U svakom slučaju – ljubav je oko vas. I u vama.

Posao

Do polovine nedelje nećete baš biti zadovoljni stanjem u finansijskom sektoru. Od polovine – stanje se menja na bolje, jer ulazite u period u kojem će novac više pristizati a manje odlaziti. Regulišite sve finansijske zaostatke I dugovanja. Što se aktivnosti u poslovnom sektoru tiče – dobro je vreme da se dogovarate, pregovarate – privući ćete fine poslove, projekte  I kvalitetne saradnje. One koje mogu trajati I one koje će itekako pomoći stanju u vašem finansijskom segmentu.

Zdravlje

Solidno, bez velikih promena.

Hrana

Potrebno vam je sveže povrće, naročito brokoli, spanać, zelena salata, zelje. Malo smanjite mlečne proizvode i mesne prerađevine, a više se okrenite čistom mesu, naročito pilećem, junećem, ribi.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.