Nedeljni horoskop
Nedeljni horoskop
Foto: MiraCosic I pixabay.com

NEDELJNI HOROSKOP OD 19.09.2022. DO 25.09.2022.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za narednu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ljubav

Oni sa kojima ste bili a sada niste, priče koje su ostale nedorečene i nezaključene, čak i oni sa kojima vas je život u nekom trenutku na kratko spojio i brinski razdvojio – počeće da niču kao pečurke posle kiše. Bilo da ste solo ili u paru, malo povratka unazad vam ne gine. Šta ćete uraditi sa tom osobom ili sa porukom, pozivom – e to već zavisi od vas. Samo jednog budite svesni – šta god da se ovih dana započne, biće ludo i brzo….i zakomplikovaće vam život za sve pare. Od noviteta, slobodnima poslovni segment, okolina i društvene mreže nude šareniš opcija. Zauzeti – ne nervozite se, podržite se.

Posao

Prilivi jedva uspevaju da pokriju troškove. Još ako ste vi impulsivni sa novcem, to je onda dodatni problem. U kolegijalnom okruženju nastavlja se „poluratno stanje“ koje već neko vreme traje. Verovatno će se ovo i pojačati u danima koji su pred nama, jer će početi da se pojavljuju greške koje ste vaše kolege i vi napravili u prethodnom periodu. Pokušajte da to sagledate na drugačiji način – dolaze prilike da ISPRAVITE sve ono što je ostalo zabrljano i nerešeno. Natezanje sa institucijama oko papiroloških pitanja.

Zdravlje

Vodite računa da se u brzini ne povredite. Nešto više pažnje u saobraćaju.

Hrana

Manjak vremena ili volje za neko normalno funkcionisanje po pitanju ishrane. Uglavnom ćete jesti brzinski ili nekvalitetnu hranu, što može opteretiti stomačni deo i doneti vam tegobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ljubav

Partner trenutno deluje preokupirano poslovnom i porodičnom problematikom i ili nema dovoljno vremena za vas….ili pak nema dovoljno sluha za vaše potrebe i želje. Nešto više angažovanja i pokušaja sa njegove strane da vas dvoje funkcionišete skladnije i mirnije ide od drugog dela ove sedmice. Odnos će vam biti sa oscilacijama, ali vi ćete uglavnom uspevati da „vadite fleke“ i održavate kakvu takvu stabilnost i mir. Slobodni Bikovi – ni vi nećete biti imuni na „povratnike“. Za sada će sve ostati samo na priči, a na dalje – videćemo. Nove šanse postoje, ali ne treba žuriti sa konkretizacijom dešavanja.

Posao

Sve što se eventualno pogrešilo, zabrljalo, propustilo, zablokiralo – moći će u drugom delu nedelje da se reguliše i sredi, bilo da su u pitanju odnosi sa kolegama, papirološka pitanja, obaveze, dogovori. Takođe, ukoliko je promet u vašoj firmi ili priliv novčanih sredstava bio usporen – sada postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje. Iako će oko vas uglavnom biti dosta užurbanosti i nervoze, vi ćete uspevati da na jedan realan i praktičan način izlazite na kraj sa svime. I dalje postoji zabrinutost oko stanja finansija.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije disajnih puteva.

Hrana

Često će vam u ovoj sedmici zalogaji zastajati u grlu, neće vam biti do jela pa čak ni do omiljenih namirnica. Ovo je u redu samo ukoliko ste krenuli sa dijetom ili novim režimom ishrane.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ljubav

Blago poboljšanje i rasterećenje u emotivnim relacijama, ali opet – daleko je to od dobrog, od mira i stabilnosti. Vi ćete biti skloni da nervozu zbog drugih, zbog posla, zbog obaveza – prenosite u odnos sa voljenom osobom, a ona će se pak suviše ležerno ponašati po pitanjima zbog kojih biste vi iz kože iskočili. Tako ćete malo da nervirate jedno drugo, ali uspevaćete da kada se smirite ipak pronađete zajednički jezik. Slobodni Blizanci – prošlost će vas zvati. E sad, neki od vasće gledati da što pre i što dalje zbrišu od nje, ali biće i onih kojima će ovaj „zov“ biti itekako privlačan. Od noviteta – slaba vajda.

Posao

Kad jurite – ne valja, kad usporavate – ne valja. Ovih dana ćete pokušavati da pronađete model ponašanja koji vam pomaže da rešite ono što vam je od važnosti i vrlo je verovatno da ćete par puta uspeti da sapletete sami sebe. Onda ćete shvatiti da koliko god vi bili ubeđeni da je vaš način najbolji – ipak morate da se prilagodite drugima, koliko god oni biti zahtevni, kritični, zakerala, sporovozni itd. Neće vam prijati da radite stvari na tuđ način, ali će on ipak početi da daje rezultate.

Zdravlje

Moguće infekcije disajnih puteva praćene temperaturom. Oprez u saobraćaju.

Hrana

Biće vam potrebno više energije u ovom periodu. Mesni obroci vam brzo mogu vratiti snagu, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na njima. Ubacite i više povrća, žitarica, jaja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ljubav

Nešto što vas muči i opterećuje počeće da se raspetljava i rešava u ovim danima. E sad, kod svakog drugačije – ukoliko ste u tajnoj vezi koja je u zastoju – pokrenuće se. Ukoliko vas muči nešto vezano za porodicu ili stambeno pitanje – krenuće da se odmotava. Ukoliko vas opterećuje prošlost (emotivna ili pitanja sa partnerom koja niste uspeli da rešite) – dešavanja slede. I ovo apsolutno važi i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka. Dodatno – slobodni se mogu ili kroz komunikaciju ili oči u oči susresti sa bivšim partnerom. A zauzeti će posle dosta nervoze u prethodnom periodu krenuti da se smiruju.

Posao

Kada zakoračite u ovu sedmicu, izgledaće kao da ste samo nastavili put kroz začarani krug (što problema, što pogrešnih poteza i grešaka, što nemogućnosti rešavanja vama bitnih situacija) –  koji vas već neko vreme prati. No, koliko god da je sam početak komplikovan, ostatak nedelje ipak obećava da ćete uspešno završiti i obaviti dosta toga što vam je do sada pravilo napetost. Takođe – mogućnost za jedno ili dva kraća poslovna putovanja može se otvoriti potpuno neočekivano. Finansije – pa, onako.

Zdravlje

Prehlade, osetljiv stomačni deo, moguće tegobe sa sinusima i glavobolje.

Hrana

Apetit vam može biti slabiji ali gledajte da ne preskačete obroke, pogotovo ne doručak. Pogotovo će početak sedmice doneti velike oscilacije i manjak apetita. Bazirajte ishranu na povrću i žitaricama.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ljubav

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati do vikenda, a tada Sunce – koje vlada vašim znakom, prelazi u znak Vage. Od tog momenta imate podršku Saturna u polju partnerstava i ovaj uticaj će samo nastaviti da jača u narednom periodu. Partner i vi ćete početi da se približavate jedno drugom, ako ništa drugo – moći ćete da razgovarate o temama koje ste do sada preskakali ili da više uživate u zajedničkim aktivnostima. Slobodni Lavovi – nekih posebnih ljubavnih spektakala neće biti, ali biste vi lično mogli da se osetite nešto bolje, ležernije, opuštenije i više spremno na kontakte sa prijateljima i izlaske.

Posao

Razvučenost – mislim da je to reč koja najbolje opisuje trenutnu poslovnu situaciju. Ili se razvlačite kroz tuđu, možda i svoju sporost – ili morate da čekate informacije, ljude, dogovore – ili sve što treba da stigne do vas, kasni (računajući i finansije). Što se tih finansija tiče – neke pare koje čekate će doći od polovine sedmice (ili ćete makar dobiti najavu kada će vam biti uplaćene). Što se dogovora tiče – neki dogovor koji ima solidnu finansijsku vrednost će biti sklopljen. Papiri će se pokrenuti, informacije će stići.

Zdravlje

Sitnije i prolazne zdravstvene tegobe. Više obratite pažnju na ishranu.

Hrana

Period u kojem Lavovi moraju više pažnje da posvete ishrani. Ovo je vreme u kojem je imunitet slabiji –  savetujemo vam redovne obroke u kojima bi trebalo da budu prisutne sve grupe namirnica.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ljubav

Dosta nervoze, ali i dosta nejasnoća se provlači kroz vaše emotivne relacije. E tu sad može biti svega i svačega – od poslovnih problema i obaveza kod oboje, od teškoća sa finansijama, od nemogućnosti da nađete zajednički jezik po važnim temama i planovima, pa sve do vaše sumnje i nesigurnosti u iskrenost i vernost partnera. Kod svakog različito. Baš što se vernosti tiče – te sumnje mogu biti ponovljene, to jest – možete iznova biti poljuljani informacijama i saznanjima koja dolaze do vas. Slobodne Device – ako hoćete savet, on bi bio – ne zanosite se mnogo. Nije ovo bajno vreme za ljubavi, ni nove ni stare.

Posao

Dok se sve ono što se vezuje za emocije sapliće i nikako da uhvati pravac, poslovno vi funkcionišete potpuno drugačije. Dobar kontakt Saturna iz polja obaveza i poslovne svakodnevice sa Marsom iz polja karijere – Devicama, o da – daje itekakve prilike da (doduše kroz trud i napor) zaista ostvare vrhunske poslovne rezultate. Posao će vas hteti, pare će vas hteti. Ono što vas neće hteti je mir, stabilnost i neko normalno funkcionisanje na poslu – sve mora ići uz puno nervoze, promena i pritiska na vas.

Zdravlje

Stomačni deo je i dalje dosta osetljiv, a postoji mogućnost i infekcija disajnih puteva.

Hrana

Ova nedelja neće ići na ruku vašem apetitu. On će biti promenljiv i nestabilan, sa velikim oscilacijama. Baš iz tog razloga – trudite se da ne preskačete obroke i da imate ujednačenu i zdravu ishranu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA  

Ljubav

Ovu sedmicu bismo mogli nazvati „nedeljom povlačenja“. Bilo da ste solo ili u paru – kao da će vam u danima koji su ispred nas biti potrebno da saberete misli, dogovorite se sami sa sobom, kao da će vam biti potrebno da makar na neko kratko vreme izolujete sebe od svih. Odnos sa emotivnim partnerom je trenutno prilično disfunkcionalan. Ne mora biti rasprava (a i može), jednostavno – niste na istim talasnim dužinama, udaljeni ste – emotivno, komunikacijski, fizički. Počećete da se budite od sledeće nedelje. Slobodni – tajne mogu, strasti mogu, bivši mogu. Ipak, dajte sebi prostora da razmislite o svemu/svima.

Posao

I kada je poslovni deo o pitanju – moraćete da razmislite o nekim stvarima, o svojim postupcima i načinu funkcionisanja, o potencijalnim greškama. Nećete biti onoliko aktivni koliko vi to umete, kao da ćete energetski biti „na pola“.  Mogu vas opterećivati situacije vezane za finansije, za saradničke odnose, za trenutne pozicije, za odnos sa kolegama. Takođe, možete se razočarati u nekog od njih, zato što ćete saznati ili dobiti informacije koje govore tome u prilog. Ne žurite, ne donosite odluke. Sačekajte malo.

Zdravlje

Slabiji imunitet, pojačana nervoza i mogući problemi sa spavanjem.

Hrana

Kada je apetit u pitanju sada možete biti vrlo odgovorni ne samo prema svom izgledu, već najpre prema zdravlju. Napravićete dobar raspored i što je još važnije – pridržavaćete ga se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ljubav

Dobar odnos Marsa, vašeg vladara prema Saturnu govori da idete pravim putem, bar kada pričamo o promenama koje trebaju da vaše emotivne relacije unaprede ili im donesu stabilnost. Doduše, svaki put koji je pod Saturnovom energijom je dugačak i pun prepreka, ali to je tako kako je. Iako u odnosu sa voljenom osobom i dalje postoji dosta nervoze, postoji i obostrana želja da se ovo prevaziđe i pronađe zajednički jezik po svim temama. Slobodne Škorpije – strast je primarni motiv za ljubavna dešavanja. Merkur koji u retrogradnom hodu ide ka Veneri može biti okidač za aktivaciju emotivne prošlosti.

Posao

Neusklađenost, nervoza i zategnuti međuljudski odnosi, dosta otvorenih pitanja i papirološka problematika – to je ono sa čime ulazite u sedmicu koja je pred nama. Rešavanje bilo koje od ovih stavki neće ići jednostavno, ali ono što je sigurno jeste da ćete do kraja radne sedmice imati mnogo čistiju situaciju. Jer, neke situacije ćete uspeti da raspetljate i da jednim delom dobijete olakšanje. Po pitanju finansija – i pored velikih izdataka, uspevate da ostvarite neku formu stabilnijeg funkcionisanja.

Zdravlje

Osetljivi respiratorni organi i abdomen. Moguće infekcije.

Hrana

Ishranu ste jednim dobrim delom doveli u red, ali na nekim ustaljenim navikama i dalje ste skloni da pokleknete. Odgovara vam piletina, ćuretina, riba. Potrebno je nešto više voća u ishrani.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ljubav

Nemirna ljubavna faza traje i dalje kod zauzetih Strelčeva. Nešto od tema i pitanja na kojima se saplićete sa partnerom u ovoj ćete nedelji uspeti da rešite i pokrenete, a nešto ćete gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoji. Savet za vas je da ne ostavljate ništa za „neki drugi put“ jer kada taj drugi put bude došao (a hoće, i to ubrzo), situacija će biti samo kompleksnija i teža za rešiti. Slobodni – sve nešto površno, polovično. Nije da nema dešavanja, ali nema one prave ispunjenosti i zadovoljstva koji su vama potrebni. Bilo da je aktivna ljubavna prošlost ili nove osobe – dešavanja idu na sitno, korak napred, korak nazad.

Posao

Po pitanju finansija nešto ćete malo živnuti – da li će doći neki novci koje čekate, da li će biti blagog povećanja zarade, da li će vam neko vratiti dugovanje – šta god da je, bitno je da ćete prodisati. Poslovno – zastoj koji je iz nekog razloga postojao u proteklih par nedelja počeće da se rešava u drugoj polovini sedmice. Ne mogu vam obećati jednostavnost i mirnu atmosferu na poslu (sa saradnicima i kolegama i na dalje će biti dosta žurbe i nervoze), ali bitno je da će vaš rad imati rezultate.

Zdravlje

Problemi sa kretanjem – moguće povrede, bolovi u mišićima, zglobovima.

Hrana

Nećete mnogo obraćati pažnju na pripremu obroka – više će vam odgovarati da uzmete neko gotovo jelo, svratite u restoran ili „pokupite“ nešto sa kioska brze hrane.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ljubav

Partnerski odnosi su trenutno vrlo zapostavljeni, i sa strane voljene osobe i sa vaše. Otišli ste jedno drugom u neki deseti plan i najmanje se bavite vama. Gro energije ide u rešavanje porodičnih, poslovnih, finansijskih tema, a vas dvoje u svemu tome čas sarađujete i razumete se, a čas se sudarate i samo smetate jedno drugom. Što se više trudite da razgovarate, bolje će vam i lakše biti da prevaziđete ovaj period. Slobodni Jarčevi – vi ste u periodu koji nosi ljubavne prilike i one mogu biti i sa starim „igračima“ ali i sa novim „učesnicima“. Vi ćete napraviti izbor i odlučiti koga ćete pustiti blizu sebe.

Posao

Mars u polju obaveza, poslovne svakodnevice u sve je egazktnijem trigonu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Možemo da kažemo da ste po nekim pitanjima uspeli da uhvatite pravac, da se držite puta kojim ste krenuli i da će taj put definitivno dati rezultate. Povratak Merkura u znak Device vam takođe odgovara, jer ćete uspeti da pronađete rešenje tamo gde ga do sada nije bilo ili gde je postojao zastoj. U ovom trenutku, upornost, strpljenje i vreme jesu na vašoj strani. Zato ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Dosta nekih sitnijih zdravstvenih tegoba – problemi sa zubima, stomakom, povrede, virusne infekcije.

Hrana

Sada će vam samo biti bitno da imate dovoljno „goriva“ za svakodnevne aktivnosti.  Obroci će biti uglavnom svedeni, možda i na brzinu – ovim segmentom se nećete mnogo baviti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ljubav

Želje i strasti su kod solo Vodolija trenutno prilično jake. No, dešavanja i akcija ih ne prate. Pa tako komunikacija sa nekim koga želite može klackati, biti nestabilna ili vam čak povremeno donositi nervozu zato što ne ide onako kako ste zamislili. Stvari će se pomeriti, samo će biti potrebno vreme. Nisam sigurna da mogu da vam obećam da će u ovoj nedelji konačno sve krenuti, ali u sledećoj hoće. Što se tiče onih koji su u paru – i kod vas je šareniš. Postoje stvari, situacije, ljudi koji blokiraju i unose pometnju u odnos. Trenutno možete samo da se zadovoljite mrvicama i da se trudite da komunikacija bude dobra.

Posao

Ne možete završiti sto stvari u isto vreme, napravite organizaciju i fokusirajte se na ono što je od najveće važnosti. Jer, ulazite u nedelju kada će sve odjednom da se sruči na vas – zato je neophodno da budete spremni da odredite prioritete da se ne biste zaglavili u dešavanjima. Takođe, ukoliko ste u proteklom periodu bili zakočeni po pitanjima dogovora, papirologije – sada će se situacije otkočiti, ali ćete samo jednim delom napraviti pomake u ovoj nedelji. Ostatak ipak ostaje za naredni period.

Zdravlje

Meteoropatske reakcije (najpre problemi sa pritiskom i glavoboljom), infekcije.

Hrana

Apetit je u ovoj nedelji čudan I sa velikim oscilacijama. Napadi gladi kada čistite sve pred sobom od hrane smenjivaće se sa osećajem da vam se ama baš ništa ne jede i ništa vam od hrane ne prija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ljubav

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u znak Device i vaše polje partnerskih odnosa, pa će teme koje ste partner i vi zapostavili a koje se tiču porodice, dece, finansija ili samog temelja odnosa – ponovo doći na dnevni red. Morate biti iskreni jedno prema drugom, jer što više budete zatrpavali bitna pitanja ili pokušavali da izbegnete neugodne teme – sve više ćete unositi nemir u vaš odnos. Pred vama je period od skoro mesec dana kada neke stvari morate isterati na čistac ako želite stabilnost. Slobodne Ribe – i dalje ste u periodu kada se ljubavne šanse mogu otvoriti brzo. No, znate kako kažu – brzo počne, još brže se završi….

Posao

Što ste vi više u žurbi i više željni da stvari obavite i rešite što pre – to će više  nervoze postojati u kolegijalnim i saradničkim odnosima. Pokušajte da prihvatite da je bar u ovom trenutku potrebno da se prilagodite jedni drugima. Stvari će ići sporije, ali će se do rezultata ipak doći. Stići će vam poslovna ponuda koju ste negde i očekivali ili ste joj se nadali – iako ovo na prvi pogled deluje kao dobro, razmislite da li je za vas. Očekujte vrlo radnu i vrlo užurbanu sedmicu, sa velikim promenama u planovima.

Zdravlje

Slab energetski nivo, iscrpljenost. Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Hrana

Potrebna vam je proteinima bogatija ishrana, koja će zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Jaja, pileće meso ili riba, mlečni proizvodi – najpre jogurt i sir, banane, mahunarke.

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.