The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Iako su njihove energije, na prvo upoznavanje, mnogima dopadljive, kada pripadnike sledećih horoskopskih znakova upoznate malo bolje, shvatićete kako težak karakter zaista imaju.

Iako važe za osobe, koje je zaista teško zavoleti, kada jednom uspete u tome, volećete ih istinski.

DEVICA

S obzirom na svoje ambicije i perfekcionistički život, koji vode u svom, malom svetu, Device često ostavljaju utisak da su same sebi dovoljne. One su oštre na jeziku i ljude drže na distanci, pa im je gotovo nemoguće prići i upoznati ih u pravom svetlu.

ŠKORPIJA

Pored toga što su neverovatno tajanstvene, Škorpije uživaju da se poigravaju tuđim emocijama. Kada se zaljube, postaju veoma posesivne i ne umeju jednostavno da obuzdaju svoje emocije, a ljude u njihovom bliskom okruženju, to povremeno veoma plaši.

STRELAC

Strelčevi se jednostavno teško snalaze u dugim vezama i prijateljstvima. Oni jednostavno žive za avanturu i na tom putu jednostavno nemaju vremena za vezivanje. Iako s godinama postaju mirniji i dalje im je zamisao da se potpuno skrase i postanu lojalni nezamisliva. Jedna od njihovih glavnih mana, koje otežavaju drugima da ih zavole, svakako su sebičnost i nezahvalnost.

 

 

 

 

 

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Komentari: