The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

U petak, 30. Septembra, biće Crni mesec. Ovo je retka pojava koja se vidja jednom u dve i po godine. Evo šta Crni mesec donosi svakom horskopskom znaku.

ovan   OVAN

Ovnovi će imati mnogo razloga za slavlje - na poslovnom planu sve ide kao podmazano, i zato bi bilo dobro da, sada kada ste sigurni u svoj uspeh, odvojite par dana za romantiku. Sa mladim mesecom u Vagi, idealan je trenutak da otpočnete novu vezu, ili dovedete u red odnos u kome ste sada. Imajte na umu da su veze otpočete za vreme vladavine crnog meseca posebno moćne! 

bik   BIK

Imate li osećaj da se u poslednje vreme gušite u neredu? Sada je idealan trenutak da organizujete svoje privatno i poslovno okruženje kako biste bili što efikasniji. Ovo je takođe i idealan trenutak za kritičko razmišljanje i produktivnost Bikova, pa obavezno napravite listu ciljeva i planova i krenite u istvaživanje.

blizanci   BLIZANCI

Ovog petka će vam crni mesec doneti gomilu energije i samopouzdanja. Ovaj period obavezno iskoristite za samopromociju - ili na društvenim mrežama, ili uživo! Isplatiće vam se. Pored toga, sada je idealan trenutak da krenete sa kreativnim projektom o kome već dugo razmišljate, jer ćete do 11. oktobra pucati od novih i svežih ideja

rak   RAK

Ove nedelje vas svi vuku na svoju stranu, pa ste malo zbunjeni. Crni mesec će vam obasjati četvrtu kuću u kojoj je porodica i prijatelji, i počećete da preispitujete svoj odnos sa bližnjima. Da li su baš uvek tu za vas? Da li postoji neko ko ne pripada vašem najužem krugu prijatelja? Ne brinite, odgovori će doći sami od sebe, i to uskoro.

lav   LAV

Ove nedelje vam mesec donosi neverovatan nalet samopouzdanja, ali i zdravlja. Pored toga, doživećete i nova poznanstva, a možda konačno upoznate i onog pravog najboljeg prijatelja, koji je tu uvek i u bilo kojoj situaciji. Ovo je vreme za socijalizaciju, pa gledajte da što više vremena provodite u društvu.

devica   DEVICA

Device, uskoro ćete se kupati u novcu, ali pre toga uradite nešto za sebe - ako vam se ne dopada sadašnji posao, ili ga nemate, krenite da šaljete radne biografije, a ako mislite da na poslu nemate mesta za napredovanje, krenite da sami brusite svoje nove veštine, i otvoriće vam se neverovatne poslovne mogućnosti.

vaga  VAGA

Za Vage u ovom periodu izreka "ako možeš da sanjaš, možeš i da ostvariš" nikada nije bila tačnija. Ovo je vreme za totalni reset, i zato ga, drage Vage, dobro iskoristite jer možete, ukoliko želite, da iz korena promenite svoj život. Sreća je sada na vašoj strani

skorpija   ŠKORPIJA

Mladi mesec obično znači novi početak, ali pre svakog početka obavezno ide bolan kraj. Zato je vreme da Škorpije sada ostave iza sebe sve što ih opterećuje - stres, partnera, emotivni prtljag... i da hrabro zakorače u novu avanturu. Tek kada se oprostite, u život će vam ući nove stvari o kojima maštate.

strelac   STRELAC

Strelčevi, ovo je vreme da proširite svoju mrežu poslovnih poznanstava, isplatiće vam se višestruko, naročito u novčanom pogledu! Zato ne odbijajte nikakve pozive za izlazak, naročito ne poslovne!

jarac   JARAC

Jarčevi, ovo je pravi trenutak da postavite jasne i ostvarive ciljeve, i za šest meseci ćete imati sve o čemu sada maštate. Sada uhvatite bika za rogove, ali pazite - samo jednog, i biće vaš! 

vodolija   VODOLIJA

Ako vam se ne dopada kako vam trenutno izgleda život, sad je trenutak da preokrenete stvari, i okrenete se stvarima koje vas inspirišu. Obavezno upišite neki kurs i naučite novu veštinu, jer je ovo vreme za vaš lični razvoj.

riba   RIBE

Drage Ribe, u periodu mladog meseca u Vagi, bićete praktično neodoljive, pa se spremite da rasterujete obožavaoce. Za vas je ovo vreme ljubavi, strasti i seksa. Prepustite se svemu, zaslužili ste!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://zena.blic.rs/

 

Komentari: