5 jutarnjih afirmacija za srećan i uspešan dan
5 jutarnjih afirmacija za srećan i uspešan dan

5 ČAROBNIH JUTARNJIH AFIRMACIJA: evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan

Jutro asocira na novi početak, svežinu, nadu i novu priliku. Mnogi dan počinju neraspoloženi, u žurbi i nervozi, ponekad čak teskobni. Ako se uz to dogodi nešto loše, i ostatak dana je prava katastrofa. Međutim, ako počne jutro DOBRO, to daje POZITIVAN ton koji se prenosi celog dana, kaže Priya Jain, blogerka koja piše o samosvesti i njenoj povezanosti s navikama i produktivnošću.

„Afirmacije su siguran način da vaša jutra počnu u pravom tonu. To je jedan od najjednostavnijih načina da promenite svoj dan (i život)“, kaže Priya. „Čim odašaljete svoju nameru, osećate se srećno i zadovoljno“, ističe. Delovanje afirmacija na mozak može se intenzivirati njihovim glasnim izgovaranjem, a Priya za dobro jutro i još bolji dan preporučuje ovih pet.

Danas će biti sjajan dan – Svaki dan ima potencijal biti sjajan: kad ste srećni od jutra, to se uzbuđenje prenosi u ostatak dana. Zato je ova afirmacija osnova za ostale što slede i najvažnija misao koje se možete držati, ističe Priya i preporučuje da je izgovorite čim vam pri ustajanju stopala dotaknu tlo – tako ćete se svako jutro setiti da je izgovorite.

Danas ću činiti dobro – To može biti nešto jednostavno poput osmeha, podsticaja, ohrabrenja… Da se ove afirmacije setite svako jutro, izgovarajte je čim operete lice.

Sve se događa savršeno – Čak i kad se dogodi nešto neželjeno, trebamo misliti da se sve događa onako kako treba i da svaki trenutak nosi lekciju – a ova afirmacija osigurava da tu lekciju dobro prihvatimo. Da se setimo da je izgovorimo i učinimo to nakon pranja zuba.

Delujem na temelju ljubavi i hrabrosti – Bes može upropastiti ceo dan. Iako ga uvek nije moguće izbeći, može odabrati da deluje na temelju ljubavi i hrabrosti. Kako biste se svako jutro setili reći ovu afirmaciju, izgovarajte je dok pijete vodu ili čaj.

Ja sam dovoljan/na – ovo izgovarajte ujutro dok putujete na posao ili vežbate.

Izvor: www.lovesensa.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
MUČI VAS PREKOMERNO RAZMIŠLJANJE? Budisti imaju poruku koju morate čuti
MUČI VAS PREKOMERNO RAZMIŠLJANJE? Budisti imaju poruku koju morate čuti