evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan
evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan
Foto: pickpik.com

5 ČAROBNIH JUTARNJIH AFIRMACIJA: evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan

Jutro asocira na novi početak, svežinu, nadu i novu priliku. Mnogi dan počinju neraspoloženi, u žurbi i nervozi, ponekad čak teskobni. Ako se uz to dogodi nešto loše, i ostatak dana je prava katastrofa. Međutim, ako počne jutro DOBRO, to daje POZITIVAN ton koji se prenosi celog dana, kaže Priya Jain, blogerka koja piše o samosvesti i njenoj povezanosti s navikama i produktivnošću.

„Afirmacije su siguran način da vaša jutra počnu u pravom tonu. To je jedan od najjednostavnijih načina da promenite svoj dan (i život)“, kaže Priya. „Čim odašaljete svoju nameru, osećate se srećno i zadovoljno“, ističe. Delovanje afirmacija na mozak može se intenzivirati njihovim glasnim izgovaranjem, a Priya za dobro jutro i još bolji dan preporučuje ovih pet.

Danas će biti sjajan dan – Svaki dan ima potencijal biti sjajan: kad ste srećni od jutra, to se uzbuđenje prenosi u ostatak dana. Zato je ova afirmacija osnova za ostale što slede i najvažnija misao koje se možete držati, ističe Priya i preporučuje da je izgovorite čim vam pri ustajanju stopala dotaknu tlo – tako ćete se svako jutro setiti da je izgovorite.

Danas ću činiti dobro – To može biti nešto jednostavno poput osmeha, podsticaja, ohrabrenja… Da se ove afirmacije setite svako jutro, izgovarajte je čim operete lice.

Sve se događa savršeno – Čak i kad se dogodi nešto neželjeno, trebamo misliti da se sve događa onako kako treba i da svaki trenutak nosi lekciju – a ova afirmacija osigurava da tu lekciju dobro prihvatimo. Da se setimo da je izgovorimo i učinimo to nakon pranja zuba.

Delujem na temelju ljubavi i hrabrosti – Bes može upropastiti ceo dan. Iako ga uvek nije moguće izbeći, može odabrati da deluje na temelju ljubavi i hrabrosti. Kako biste se svako jutro setili reći ovu afirmaciju, izgovarajte je dok pijete vodu ili čaj.

Ja sam dovoljan/na – ovo izgovarajte ujutro dok putujete na posao ili vežbate.

Izvor: sensa.mondo.rs

RECEPT ZA KOKTEL ALICE SPRINGS
Sledeći artikal
KOKTEL ALICE SPRINGS

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.