6 jutarnjih navika za lepši život
6 jutarnjih navika za lepši život

6 JUTARNJIH NAVIKA UZ KOJE ĆETE BITI ZDRAVIJI I SREĆNIJI

Ako svako jutro jedva ustajete, osećate se umorno i treba vam mnogo vremena da dodjete sebi. Ako je tako, onda niste jutarnja osoba.

Naučite da volite jutarnje buđenje jer vam to može pomoći da se osećate zdravije i srećnije. Potrudite se da sledećih 6 NAVIKA uvedete u svakodnevnicu. Sasvim je jasno da je čoveku život bolji onda kada je čovek srećniji i zadovoljniji.

TIŠINA

Svakome od nas jutro počinje užurbano i pod stresom. Gledamo da stignemo da završimo sve obaveze.  Sve će biti mnogo bolje ukoliko uvedete par minuta tištine. Jednostavno, kad ustanete sedite malo u tišini i to će vam pomoći da se fokusirate na dan unapred.

ČITANJE

Ako želite da budete bogatiji, srećniji i da imate bolji odnos, hiljade knjiga vas čeka da vam pomogne u tome. Čitanje 15 minuta ujutru može vam dati dozu fokusa koja vam je potrebna.

VIZUALIZACIJA

Možda zvuči loše, ali vizualizacija jednostavno znači da koristite unutrašnji um da utičete na pozitivnu energiju u spoljašnjem svetu. Često koriste sportisti, to je proces kada zamisliš šta želiš i šta treba da uradiš da to postigneš.

VEŽBANJE

Vežbanje od 10 minuta ujutru kad ustanete je odlično kako za vaše telo tako i za vašu psihu. Posle vežbanja imaćete više samopouzdanja, snage, volje i lepog raspoloženja.

Ako ne možete vežbati čim ustanete, nadjite motivaciju, imajte pripremljen neki video trening uz koji bi vežbali.

POZITIVNO RAZMIŠLJENJE

Kakave su ti misli, takav ti je život. Vrlo je bitno misliti pozitivno i biti pozitivan. Ne smete dozvoliti sebi da se uvučete u negativne misli jer tako postajete nesigurni, a samim tim i manjak vere u sebe.

Zapitajte se šta želite od života, bilo da se odnosi na posao, zdravlje ili odnose i šta ćete učiniti za postizanje tih ciljeva.

Ujutru ustanite iz kreveta sa osmehom na licu i verom u sebe.

PISANJE

Rešite se svojih misli, zapišite ih na papir. Ujutru kad ustanete zapišite svoje želje i ciljeve, probleme na poslu ili sa okolinom, životnu lekciju koju ste skoro naučili.

Sledeći artikal
SPECIJALITET OD PIRINČA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.