Kako da se oslobodite negativnosti koja nas okružuje
Kako da se oslobodite negativnosti koja nas okružuje

KAKO DA SE OSLOBODITE NEGATIVNOSTI KOJA NAS OKRUŽUJE

Ukoliko vas negativnost okružuje, teško je da ostanete pozitivni i srećni. Potrebno je da znate da samo vi možete da utičete na vaš život i vašu sreću, samo vi imate potpunu kontrolu nad onim u šta verujete. Ovo su NAČINI kaji mogu da vam pomognu da ignorišete negativnost, da odmah podignete raspoloženje i privučete lepe stvari u vaš život.

Mislite na nešto pozitivno

Veoma je bitno da uvek budete pozitivni, jer ako razmišljate pozitivno imaćete više energije kako bi vam se i dešavale pozitivne stvari.

Sredite svoj životni prostor

Prostor u kojem živimo uglavnom predstavlja naše emotivno stanje. Jednostavno, ukoliko je prostorija uredna i čista, sigurno se osećate lepo i zadovoljno. Ukoliko vam je sve u neredu i haosu, puni ste negativne energije. Te negativne energije ćete se najlakše rešiti ako sredite svoj prostor u kojem živite. Sredite kuću, otvorite prozore, pustite vazduh da slobodno prolazi, promenite raspored nameštaja, pustite sunčeve zrake u kuću…

Provedite vreme sa ljudima koje volite i koji vas usrećuju

Ukoliko provodite vreme sa pozitivnim i radosnim ljudima, automatski ćete se osećati bolje. Budite sigurni da ukoliko se zbog neke osobe uvek osećate loše, ta osoba nije vredna vas i vaše energije. Družite se sa ljudima sa kojima možete da se smejete, zabavljate i uživate.

Izdvojite vreme samo za sebe

Obavezno izdvojite vreme samo za sebe. Radite ono što volite i što vama prija. Slušajte muziku, čitajte knjigu, opustite se i sredite misli. Uzimanje vremena samo za sebe pomaže kod stresa i povećava sreću.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
RITUAL KUPANJA KAO VID OBNAVLJANJA ENERGIJE