The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ništa ne otklanja stres kao seks. Osim što opušta nerve i oslobađa hormone sreće, aktivnost među čaršavima podstiče imuni sistem i na kraju krajeva, omogućava vam da živite duže.

Da li ste znali da sve to možete dodatno poboljšati vežbanjem joge? 


Evo kako:

Jačanje spoljašnjih mišića

Teško je zadržati sve te jedinstvene poze koje se praktikuju u jogi, a jači mišići koje time dobijate popraviće vašu izdržljivost u krevetu. 

Najbolje asane za to su pas koji gleda dole i vrana.

Jači unutrašnji mišići

Joga tonira celo telo, ali je naročito usmerena na mišiće unutrašnjeg zida karlice, koji su važni za vaše i zadovoljstvo vašeg partnera tokom seksa. 

Mula bandha vežbe joge, poznate i kao Kegelove, usmerene su upravo na ovu oblast. 

Ako ne znate koji su to mišići, zamislite da vam neko ulazi u toalet dok ste na šolji. Mišići koje stežete u tom trenutku upravo su oni na koje treba da se fokusirate. 

Mula Bandha vežbe možete raditi i do 90 minuta, ali i na bilo kom mestu.

Fleksibilnost

Ako hoćete da budete kreativni u spavaćoj sobi, ne morate da imate seksualne igračke. Dovoljno je dobro razgibano telo koje može da se smesti u bilo koju pozu.

 

Bolje samopouzdanje

Kada shvatite koliko je snažno i lepo vaše telo, ta energija prikupljena na jogi može vas ohrabriti da oterate svaku nesigurnosti i dozvolite sebi da uživate u seksu.

Poboljšana svest

Kada praktikujete življenje u trenutku koje zagovara joga, primetićete da se možete lakše nositi sa stresom, biti smireniji i srećniji. Uz to, bićete svesniji svakog momenta koji provodite s vašim partnerom u krevetu i to će vas dovesti do mnogo ugodnijih iskustava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.b92.net 

Komentari: