The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kako da otvorite vrata ljubavi i privučete najlepša osećanja u svoj život?

Svako zatvaranje vrata ljubavi je novo samopovređivanje. Stoga, da bi vam život bio u potpunosti ispunjen, odaberite da volite, čak iako to znači da promenite definiciju ljubavi.

Ljubav kada je bezuslovna, čini da se osećate dobro u vezi sa sobom, podiže vas vibraciono i uvodi u mir. Sve ostalo je samo iluzija.

Kako biste se oslobodili bilo koje forme ogorčenosti kojom ste do sada trovali svoje srce, vreme je za opraštanje. Najpre, napišite sebi pismo opraštanja za sve situacije u kojima ste se osećali krivim ili koje ste sebi zamerili. Što se više setite to bolje. Potom, isto uradite i za sve one koji su vas „povredili". Pisma potom iscepkajte i bacite. Oslobođeni ste!

Afirmacija: Iz najuzvišenije forme ljubavi, biram sada da oprostim sebi i drugima za bilo koju formu nepravednosti koju sam proživela. Znam da svako radi najbolje što može u datom trenutku, sa dobrom namerom, čak i kada ne izgleda tako. Opraštanjem oslobađam sebe i sve druge upravo sada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.lovesensa.rs  

Komentari: