RITUAL ZA PRIVLAČENJE OBILJA

Onda kada nemate baš sreće , a potrebna vam je, onda možete probati ovaj jednostavan ritual koji privlači obilje i blagostanje!  

Ovu vežbu radite svaki dan kada meditirate ili kada želite malo da se odmorite od svih obaveza. Vežbu možete raditi iznova koliko god vam to prija.

Vežba:

Mašta je najbolji način da osvestimo i prizovemo izobilje. Zamišljajte iznos, količinu novca koju biste voleli da imate. Nemojte da razmišljajte odakle vam novac i kako ste ga dobili, već u svojoj glavi krenite da trošite taj novac na vama omiljene stvari i uživajte u tim osećanjima koja se tada stvaraju.

Afirmacije:

Ja sam sada spremna prihvatiti neizmerno materijalno i duhovno bogatstvo.

Ja sam kreator siromaštva i bogatstva. Ja odlučno optuštam grč kojim sam sebe držala u siromaštvu i neznanju i otvaram svoje srce da prihvatim svo izobilje koje mi je na raspolaganju.

Ja prestajem da obmanjujem sebe i prihvatam da je moj neuspeh (siromaštvo) moja vlastita kreacija. Sada kreiram bogatstvo i uspeh, bogatstvo i uspeh, bogatstvo i uspeh.

Ja sam spremna da dajem i što više dajem to mi se više vraća. Što više dajem, to više imam novca i svega što mi je potrebno.

Oduvek i zauvek privlačim sve što poželim i bivam privučen svemu što zaželim.

Ja stalno doprinosim uspehu drugih i to me čini srećnom.

Meni dolaze raznovrsna bogatstva bez ikakvog napora.

Moji prihodi se stalno uvećavaju.

Bogatstvo i obilje  me prate i pronalaze  uvek i  gde god da se nalazim, u stanju budnosti i spavanja!

Ja sam srećna i bogata. Posežem sa božanskim izobiljem koje je svuda oko mene!

Prethodni artikal
SLATKI KUPUS SA PILETINOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Vežba za istezanje koje skida salo sa stomaka i leči bol u kičmi
JAPANSKI STRUČNJAK ZA MRŠAVLJENJE: ova vežba istezanja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmi (VIDEO)