The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

LJUBAV nije slaba, jadna, ili nežna. Ljubav je pozitivna sila života! Ljubav je uzrok svega pozitivnog i dobrog. Sve što želite biti, činiti ili imati dolazi iz ljubavi. Pozitivna snaga ljubavi može stvoriti bilo šta dobro, povećati dobre stvari, i promeniti nešto negativno u Vašem životu.

Svaki dan, u svakom trenutku birate da li da osećate ljubav, pozitivnu silu – ili ne. Zakon privlačenja je zakon ljubavi, a to je zakon koji vlada u vašem životu.

Što god dajete u životu vraća vam se natrag u život. Dajete li pozitivnost, dobićete je natrag, dajete li negativnost, dobićete negativnost natrag.
Vama se život ne dešava, nego vi u životu dobijate sve na temelju onoga što ste dali.
Bilo da su vaše misli i osećaji dobri ili loši, oni vam  se vraćaju automatski i precizno kao eho.
Veliki ljudi koji imaju sretan život razmišljaju i pričaju o onome što vole više nego o onome šta ne vole.

Pričajte o dobrim vestima dana. Pričajte o onome šta volite.  Razgovarajte o onome što volite. Tako ćete u svoj život privući ono što volite.

Imate neograničenu sposobnost da mislite i govorite o onome što volite, i tako imate neograničenu sposobnost da privučete sve dobro u životu.

Volite, jer kad volite koristite najveću silu u svemiru.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://zakonprivlacnosti.com 

Komentari: