10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA
10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA

10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA

Unesite u svoj dom darove prirode i obezbedite mir i lepotu u životnom prostoru! Jedna od ovih lepih biljaka treba da nađe posebno mesto u vašem domu što pre…

Zelena boja najviše prija oku čoveka u odnosu na ostale nijanse, alo kako bi svoj dom pretvorili u oazu mira i opuštanja nije dovoljno da samo okrečite zidove u zeleno.

Ukoliko živite u stanu, nemate svoju baštu, a čeznete za prirodom, onda će vas oduševiti inspirativna galerija koja krije 10 zelenih biljaka, savršenih za svaki dom.

Uglavnom od cveća očekujemo raskošne cvetove u jarkim bojama, ali ove zelene biljke idealno će se uklopiti u svaki kutak u vašem stanu. Sobne biljke možete ponekad iznositi i u dvorište ili na terasu, ali važno je da uvek imate bar jednu u svom domu.

Možda se pitate zašto nam je ovo zeleno bogatstvo potrebno, ali ne zaboravite da su istraživanja pokazala da zelene biljke deluju kao antisters, a pored toga predstavljaju pravo osveženje prostora.

Pogledajte galeriju slika i izaberite najlepšu zelenu biljku za svoj dom!

          #1 ADAM

          #2 PAHIRA – DRVO NOVCA

          #3 BOŽIĆNA ZVEZDA

          #4 ŠEFLERA

          #5 SINGONIJUM

          #6 AGLAONEMA

          #7 FIKUS

          #8 PESMA INDIJE (vrsta Dracene)

          #9 DIFENBAHIJA

         #10 FILADENDRON

 

 

 

Izvor: www.lepaisrecna.rs

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.