10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA
10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA

10 ANTISTRES BILJAKA KOJE ĆE PRETVORITI KUĆU U OAZU MIRA

Unesite u svoj dom darove prirode i obezbedite mir i lepotu u životnom prostoru! Jedna od ovih lepih biljaka treba da nađe posebno mesto u vašem domu što pre…

Zelena boja najviše prija oku čoveka u odnosu na ostale nijanse, alo kako bi svoj dom pretvorili u oazu mira i opuštanja nije dovoljno da samo okrečite zidove u zeleno.

Ukoliko živite u stanu, nemate svoju baštu, a čeznete za prirodom, onda će vas oduševiti inspirativna galerija koja krije 10 zelenih biljaka, savršenih za svaki dom.

Uglavnom od cveća očekujemo raskošne cvetove u jarkim bojama, ali ove zelene biljke idealno će se uklopiti u svaki kutak u vašem stanu. Sobne biljke možete ponekad iznositi i u dvorište ili na terasu, ali važno je da uvek imate bar jednu u svom domu.

Možda se pitate zašto nam je ovo zeleno bogatstvo potrebno, ali ne zaboravite da su istraživanja pokazala da zelene biljke deluju kao antisters, a pored toga predstavljaju pravo osveženje prostora.

Pogledajte galeriju slika i izaberite najlepšu zelenu biljku za svoj dom!

          #1 ADAM

          #2 PAHIRA – DRVO NOVCA

          #3 BOŽIĆNA ZVEZDA

          #4 ŠEFLERA

          #5 SINGONIJUM

          #6 AGLAONEMA

          #7 FIKUS

          #8 PESMA INDIJE (vrsta Dracene)

          #9 DIFENBAHIJA

         #10 FILADENDRON

 

 

 

Izvor: www.lepaisrecna.rs

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Šta je feng shui
ŠTA JE FENG SHUI?