FENG SHUI SAVETI ZA VIŠE NOVCA U KUĆI
FENG SHUI SAVETI ZA VIŠE NOVCA U KUĆI
Foto: @wuttichai1983 I freepik.com

3 NAJVAŽNIJA FENG SHUI SAVETA ZA VIŠE NOVCA U KUĆI

Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca. Da biste ojačali taj tok, primenite i sledeće savete. Feng shui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

Sledećih nekoliko saveta će pomoći, tvrde feng shui stručnjaci, da energija novca brže poteče kroz vaš dom.

  1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama. Feng shui majstori uvek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i  ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za činiju sa grožđem – idealno je pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite prirodno nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.
  2. Pažljivo rukovanje novcem je glavni savet u feng shui filozofiji. Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on  će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama. Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je vaše mesto novca u radnom prostoru.
  3. Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život. Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljada kapi, zapamtite. Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. Bogatstvo nije uvek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo. Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca ali i osećaja zadovoljstva.

Izvor: lepaisrecna.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.