ZAŠTITITE DOM OD LOŠE SREĆE
ZAŠTITITE DOM OD LOŠE SREĆE
Foto: verywellmind.com

5 NAČINA DA ZAŠTITITE DOM OD LOŠE SREĆE

Reči su izraz naše energije. Svako izgovaranje koje donosimo nosi svoju vlastitu moć i nameru, kreirajući pozadinu naših života. Ne kaže se slučajno iz tog razloga “Kakve su ti misli, takav ti je život”.

Dakle, ako osećate neobjašnjivu težinu u kući, počnite da razmišljate o sledećem:

  • Da li postoji otvoren tok komunikacije u vašem domu?
  • Da li su u vašoj kući razgovori obično prijatni? Ili su argumenti i kritike uobičajeni?
  • Koja je zabava dozvoljena?
  • Koje je omiljeno mesto u kući i zašto?

Dr Maja Angelou veruje da ćemo težinu reči jednog dana moći da izmerimo.“Reči se lepe za vaše zidove. One ulaze u vaše tapete, u vaše prostirke i tepihe i vašu odeću. I na kraju, one su u vama.“

Ako smo krivi za neki negativan razgovor (a ko nije?), kako možemo upravljati frekvencijama koje taj razgovor stvara? Uostalom, ne možete videti reči kako biste ih očistili, pa ipak, njihovi tragovi su jednako stvarni iako su nevidljivi.

Uz nekoliko osnovnih TEHNIKA ČIŠĆENJA PROSTORA, ohrabrujemo dobru energiju da se skupi u našim domovima, poboljšavajući njenu energetsku čistoću dok održavamo našu sreću.

#1 Otvorite prozore

Razmislite kako je neverovatno kada se nalazite u prirodi. Vazduh je živ i električan sa snažnom životnom silom, često nas ispunjavajući svežom nadom. Kada otvorimo prozore, pozivamo ovu istu divlju milost u naš prostor. Spoljašnji vazduh mami naš dom da uživa u dubokom čišćenju daha i da izbaci negativnost. Svakodnevno pozivajte talase povetarca u okolinu, čak i na samo nekoliko minuta.

#2 Zapalite tamjan

Koliko god da se trudimo da budemo umereni u razgovoru, ponekad kažemo previše. I kao što pažljivo filtriramo ono što prolazi kroz medije, to je jednostavno isklizne. Dakle, držite zalihu mirisnih štapića pri ruci. Tamjan ima magičan kvalitet koji odmah menja energiju. Zapalite tamjan nakon burne rasprave ili bilo kakve neugodnosti – vraća ravnotežu u našem okruženju. Neki praktikanti vole belu žalfiju dok drugi vole sandalovo drvo. Eksperimentišite i koristite ono što vaš nos voli. Naša namera prilikom čišćenja vazduha nosi svoju nepobitnu moć.

#3 Čistite

Usisavanje je simboličan gest čišćenja metlom koji stvara opipljivu energetsku promenu. Kada osetite da je energija statična usisavajte. I ne brinite ako je prostor pokriven tepihom – čekinje ne moraju ni da dodiruju tlo. Pomerajte se do vrata ili otvorenog prozora. Ovaj ritual postaje simbolom brisanja starog da bi se napravilo mesto za osveženje.

#4 Uživajte u kupki sa morskom solju

Kada se ostave bez nadzora, toksične reči na kraju ulaze u nas. Popiju nas i osećamo efekte nedeljama kasnije u neočekivanim ispadima ili u lošem raspoloženju. Potopite se u kupku sa morskom solju na 20 minuta – ovo odmah obnavlja naša lična energetska polja. Treba vam jednostavan recept? Dodajte 2 – 4 šolje morske soli sa nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja (ili nekoliko kora od pomorandže) u kupku, i prepustite se uživanju.

#5 Koristite samo lepe reči

Navike se ne menjaju preko noći, zato pokušajte ovo: cilj je koristiti reč radost ili ljubav 50 puta dnevno. Kada izgovaramo u kući predivne sa reči, svet se okreće u našu korist. Reči stvaraju gravitacionu silu koja privlači njihovu sličnost sa našim životima. Reči apsolutno oblikuju naše putanje, od kojih svaka stvara sopstveni energetski depozit u našem okruženju.

Posmatrajte reči izgovorene u vašem prostoru i kako se osećate. Uključite neke od ovih tehnika u svoj dnevni ritam i odaberite one koje “rade” najbolje za vas. Kada poštujemo njihovu moć, te reči podstiču našu sposobnost da živimo stvarno dobar život.

Izvor: mojenterijer.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.