Ovi znakovi pokazuju da u vašem domu vlada dobar feng shui
Ovi znakovi pokazuju da u vašem domu vlada dobar feng shui
Foto: loungelife.com.au

5 ZNAKOVA DA U VAŠEM DOMU VLADAJU DOBAR FENG SHUI I POZITIVNA ENERGIJA

Ukoliko želite da svoj sadašnji dom uredite po feng shui pravilima ili ste u potrazi za novim domom koji već ispunjava ovaj uslov, saznajte šta privlači pozitivnu feng shui energiju.

#1 Feng shui otvorenog prostora

Kuću kroz koju protiče pozitivna feng shui energija ne okružuje ša či (agresivna) ili si či (slaba) energija. Pažljivo proučite eksterijer vašeg doma – da li živite u kući na T raskrsnici? Da li živite u blizini pruge? Da li je tlo u vašem dvorištu pod nagibom? Ukoliko je neki od vaših odgovora potvrdan, to je znak da treba da primenite neka od feng shui pravila.

#2 Proticanje energije kroz ulazna vrata

Kuća koja je dobro uređena po feng shui pravilima privlači mirnu, jaku i čistu energiju. Da li či ili feng shui energija nailaze na prepreku na ulazu u kuću? Da li veliko drvo ili neki drugi predmet predstavljaju prepreku na ulazu? Moguće je da su vašim vratima neophodne nove šarke ili bolja feng shui boja. Da li se na stazi nalaze korpe za otpatke, stare šerpe ili se ispred ulaznih vrata nalaze cipele? To bi trebalo da promenite.

#3 Kvalitet energije na ulazu u dom

Ulaz u kuću trebalo bi da izgleda prijatno, u znaku dobrodošlice, kako bi privukao dobru geng shui energiju da uđe i cirkuliše kroz kuću. Šta je prvo što vidite kada uđete u kuću? Šta vam prvo privuče pažnju? Da li su to zatvorena vrata od kupatila ili ogledalo? Da li nakon ulaska u kuću prvo ugledate stepenice? Možda se ulazna vrata nalaze naspram „zadnjih“ vrata, pa sva dobra energija momentalno otiče iz vašeg doma? Kako biste privukli i zadržali pozitivnu feng shui energiju neophodno je da je privlačite i usmeravate ka svim prostorijama, posebno ka kuhinji i spavaćoj sobi.

#4 Jačina energije u feng shui trojstvu

Pozitivna feng shui energija usidrena je u glavnim energetskim žižama – kupatilo, kuhinja i spavaća soba. Energija koja cirkuliše kroz vašu kuću najvećim delom zavisi upravo od energije koja je skoncentrisana u ovim žižama.

Potrudite se da svaka od ovih prostorija ima čvrstu feng shui osnovu istovremeno vodeći računa o energiji koju ove prostorije emituju.

#5 Svežina feng shui energije

Važno je da feng shui energija uvek bude nova, čista i slobodna. Statična, ustajala i stara energija bilo gde u kući ima nepovoljan uticaj. Sve što nas okružuje neprestano prolazi kroz razne promene. Stoga, ukoliko ste izgradili jaku feng shui osnovu, to ne znači da je svaki posao završen. Zgodno je ukoliko vam pređe u naviku da vodite računa o energije kako bi uvek bila nova i čista.

Sredite nered, ormane, podrum, gražu i održavajte ih urednim. Jednom nedeljno sređujte sve prostorije, jer se pozitivna feng shui energija oslobađa u čistom prostoru, svežem vazduhu, svetlim i pozitivnom ambijentu.

Na kraju krajeva, ukoliko želite da uredite svoj dom u skladu sa feng shui pravilima, počnite od malih stvari. Dobar feng shui postoji u prostoru koji se u skladu sa nama samima i našim senzibilitetom.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.