3 feng shui saveta za ispunjenje želja
3 feng shui saveta za ispunjenje želja
Foto: cosmopolitanme.com

AKO OVO PROMENITE U SVOM DOMU, SNOVI ĆE POČETI DA SE OSTVARUJU: 3 feng shui saveta za ispunjenje želja

Šta treba da unesete u svoj dom kako bi energija potrebna za ostvarenje snova tekla pravilno? Evo 3 najbolja feng shui saveta uz koje ćete uspeti da ispunite sve svoje želje.

Jeste li znali kako dom može pomoći da vam se želje ostvare, motivisati vas na akciju i postati živa 3D manifestacija vaših snova? To tvrdi feng shui savetnica Jayme Barrett u svojoj knjizi Feng Shui Your Life. Kako bi vam vaš dom pomogao da ispunite vaše snove, sledite njene savete.

OTKRIVAMO ŠTA JE BAGUA MAPA I ZA ŠTA SE KORISTI

Pročitajte još: FENG SHUI BAGUA MAPA

Postavite sebi sledeća pitanja: „Podržava li me izgled i dekor mog doma na mom životnom putu?“, „Odražava li moje skrivene želje?“, „Povezuje li me s mojom svrhom ili me od nje odvlači?“ Zatvorite oči i setite se kako je izgledao vaš  dom pre nego što ste se u njega uselili pa razmislite o tome zašto ste odabrali upravo taj prostor umesto svih drugih i kako ste zamišljali svoj život u njemu? Potom otvorite oči i pogledajte svoj dom. Je li to onaj koji ste zamišljali, je li ispunjen dragocenim uspomenama i vašim omiljenim nameštajem ili u njemu vlada nered i prenatrpan je stvarima koje vam ne znače puno?

Zapišite svoje životne želje vezane uz ljubav, zdravlje, karijeru, putovanja, kreativnost… Potrudite se da vaš dom ukrašavaju simboli koji predstavljaju vaše namere. Knjige, slike, fotografije i figure treba da pričaju priču kojoj stremite. Smišljeno odabrani predmeti postavljeni kako bi vas podsećali na ono što želite ostvariti u svom životu napuniće vas obiljem energije.

Kreirajte ‘vision board’, odnosno mapu svojih ciljeva koju ćete ispuniti rečima i slikama koje predstavljaju vaše želje. Postavite je na neko mesto u domu gde će biti uočljiva kako biste bili sigurni da ćete je moći pogledati svaki dan.

Izvor: sensa.mondo.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.