Najpopularniji elementi za čuvanje vašeg doma
Najpopularniji elementi za čuvanje vašeg doma
Foto: unsplash.com/@prudenceearl

FENG SHUI LEKOVI: Najpopularniji elementi za čuvanje vašeg doma

Savremeno društvo lekove povezuje sa bolestima ljudskog tela, ali ovi lekovi namenjeni su vašem domu. Verovatno ste čuli da se dobar feng shui može postići uz pomoć mandarinskih patki, zmajeva i zvukova vetra. Međutim postoji mnogo feng shui lekova koji će vašem domu prijati, samo je potrebno razumeti kako koji lek funkcioniše.

Postoje 3 kategorije feng shui lekova:

Simboli koji se hiljadama godina koriste u feng shuiju, poput Kornjače, Nasmejanog Bude, Zmaja ili para Feniksa.

Simboli koji se koriste u modernim feng shui verzijama i uključju prisustvo 5 ELEMENATA.

Simboli koji su specifični samo za vas, što znači da sa njima imate jaku vezu. To može biti fotografija sa vašeg medenog meseca koja zrači energijom i ljubavlju.

#1 BILJKE KOJE PREČIŠĆAVAJU VAZDUH

Jedan od najomiljenijih feng shui lekova je zelena bujna biljka koja u kući služi za prečišćavanje vazduha. BILJKE donose vitalnu energiju rasta prostoru u kom se nalaze. One predstavljaju dar Majke prirode svakom domu. Imati biljke raspoređene na više strana u domu je dobar način prizivanja pozitivne energije.

#2 AROMATIČNI DIFUZER

Kvalitetan vazduh je izuzetno važan kako za vaše zdravlje tako i za blagostanje cele porodice. Terapeutska dejstva aromatičnih ESENCIJALNIH ULJA pomažu da prostor oko vas bude ispunjen pozitivnim vibracijama. Ultrazvučni difuzeri omogućavaju kvalitetno pročišćenje energije u prostoru, ispunjavajući ga mirisom aromatičnog bilja.

#3 ENERGIJA BUDE

Izrazito smirujuća i usredsređena energija BUDINIH FIGURA, likova i prikaza, unosi u jedan dom sklad i pozitivnu energiju. Bilo da je u pitanju prelepa skulptura, slika na zidu, izvezen Budin lik na jastuku ili nešto sasvim drugo, učinak je neprevaziđen.

#4 KRISTALI

KRISTALI donose snažnu i lekovitu energiju zemaljskog feng shui elementa. Oni predstavljaju radost u svakom domu, a na raspolaganju su vam kristali u fantastičnom spektru boja od kojih možete odabrati onaj koji vam najviše prija.

#5 FU PAS (FU DOG)

FU PAS, odnosno FU DOG predstavlja klasičan feng shui lek koji možda ne izgleda dobro u svakom domu. Postoji mnogo različitih prikaza Fu pasa, pa je potrebno birati onaj koji vam se učini najdopadljivijim.

#6 OGLEDALA

OGLEDALA se često nazivaju feng shui aspirinom. Ogledala su izuzetno moćna i ona mogu ako se pravilno postave povećati protok pozitivne energije u prostoru.

#7 AKVARIJUM

Sigurno ste primetili AKVARIJUME u brojnim restoranima i poslovnim zgradama kojima upravljaju kinezi. To nije slučajno jer prema feng shui metodi, akvarijumi privlače obilje i bogatstvo.

Izvor: mojenterijer.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.