Ove 3 stvari treba da izbacite iz kuće što pre
Ove 3 stvari treba da izbacite iz kuće što pre
Foto: minted.com

FENG SHUI PROTIV NESREĆE U DOMU: ove 3 stvari treba da izbacite iz kuće što pre

Feng shui stručnjaci ističu da ove 3 stvare privlače negativnu energiju u svaki dom i da treba što pre da ih izbacite iz kuće! Prema Feng shui filozofiji pojedine stvari u našem domu mogu dozivati negativnu energiju i blokirati pozitivnu.

Upravo zbog toga potrebno je što pre da se oslobodite takvih predmeta.

  1. Suvo cveće

Budući da su biljke simbol rasta i napretka, osušeno cveće ili uvenule biljke prema feng shšui tradiciji treba odmah izbaciti iz doma. Staro i uvenulo cveće predstavlja stagniranje i ne dopuštaju napredak u bilo kom smeru.

Zato se odmah rešite starog buketića kojeg brižljivo čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

  1. Slomljeni predmeti

Prema filozofiji feng shuija, strgani, slomljeni i nefunkcionalni predmeti s vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Bolje je prostor ostaviti praznim nego u domu držati slomljene i nefunkcionalne predmete, smatraju stručnjaci za feng shui.

  1. Neželjeni darovi

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi od nas su sigurnom barem jedanput primili darove koje nisu hteli. Iako možete ceniti gest, držanje neželjenog predmeta utiče na naš mir i sreću. Donirajte ili poklonite drugoj osobi takve predmete.

Izvor:  zadovoljna.dnevnik.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.