FENG SHUI SAVETI: 3 jednostavna trika da privučete ljubav u svoj život

Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna.  S obzirom na to da nam je feng shui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu  i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična saveta i privučete ljubav.

Pre nego što poslušate i primenite ove saveta, feng shui učitelji savetuju da je potrebno pre svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama. Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi.

Prvi feng shui savet za ljubav

Pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi? Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dve sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obe strane ili napravite lepo uzglavlje.

Drugi feng shui savet za ljubav

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uredjenje. Medjutim, po feng shuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sredjena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

Kupatilo najčešće  koristimo da očistimo telo, al i dušu kako tvrde feng shui učitelji. Zato uredno i lepo kupatilo prijatno za korišćenje poput spa centra doneće vašem telu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

Treći feng shui savet za ljubav

Ispunite dom detaljima koji po feng shuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mesto, ali će ovaj predmet svakako doneti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena sveće doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osećati blaženo i voljeno i sigurno.

Izvor: www.lepaisrecna.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
RENOVIRATE KUĆU? Evo koje greške treba da izbegavate prema feng shuiju
RENOVIRATE KUĆU? Evo koje greške treba da izbegavate prema feng shuiju