3 jednostavna trika da privučete ljubav u svoj život
3 jednostavna trika da privučete ljubav u svoj život
Foto: freepik.com

FENG SHUI SAVETI: 3 jednostavna trika da privučete ljubav u svoj život

Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna.  S obzirom na to da nam je feng shui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu  i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična saveta i privučete ljubav.

Pre nego što poslušate i primenite ove saveta, feng shui učitelji savetuju da je potrebno pre svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama. Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi.

Prvi feng shui savet za ljubav

Pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi? Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dve sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obe strane ili napravite lepo uzglavlje.

Drugi feng shui savet za ljubav

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uredjenje. Medjutim, po feng shuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sredjena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

Kupatilo najčešće  koristimo da očistimo telo, al i dušu kako tvrde feng shui učitelji. Zato uredno i lepo kupatilo prijatno za korišćenje poput spa centra doneće vašem telu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

Treći feng shui savet za ljubav

Ispunite dom detaljima koji po feng shuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mesto, ali će ovaj predmet svakako doneti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena sveće doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osećati blaženo i voljeno i sigurno.

Izvor: lepaisrecna.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.