feng shui
feng shui

FENG SHUI: „UGAO SILE“ u domu i kako ga pravilno koristiti

Ispunjenje želja prema feng shuiju je prilično obimna i zanimljiva tema, a danas ćemo pričati konceptu “ugao sile” i kako ga pravilno koristiti.

Koji je ugao sile i kako ga pronaći?

Svi znamo da u svakoj kući ima mnogo uglova. A ako su zatrpani objektima, oni su izvori negativne energije. Ali, stručnjaci u istočnoj praksi imaju potpuno drugačiji stav prema unutrašnjem uglu bilo koje prostorije, koja se nalazi dijagonalno od ulaznih vrata. Da biste pravilno identifikovali svoj ugao, ovaj put nećete morati da koristite specijalni kompas. Da biste to uradili, dovoljno je da stojite na ulaznim vratima i pažljivo vidite koji je ugao prostorije najudaljeniji. To jest, ako su vrata sobe smeštena na sredini zida ili su pomaknuta udesno, onda će „ugao sile“ biti suprotan levi ugao sobe. Ako se nalazi na levoj strani, onda treba obratiti pažnju na desni ugao nasuprot njemu. On će postati vaš lični ugao moći, gde možete smisliti želje i planirati svoju budućnost.

Kako aktivirati ispunjenje želja?

Kada odlučite gde je ugao sile, morate ga ispravno aktivirati. Za početak, morate izabrati jedan specifičan cilj ili želju koju želite ispuniti i mentalno tražiti od Univerzuma da stoji u tom uglu. Osim toga, mora se izgovoriti želja na odgovarajući način. Tako, na primer, ako želite da poboljšate svoje zdravlje, sakupite na ovom mestu sve simbole i talismane koje, na ovaj ili onaj način, povezujete sa zdravljem. Takođe, može biti sve vrste slika ili isečaka iz časopisa koji prikazuju atraktivne ljude, pravu hranu i slično. Međutim, ako je vaš cilj da privučete finansije u svoj život, onda bi trebalo da ovde postavite sve ono što Feng shui smatra novčanim simbolima – drvo novca, bambus ili neku vrstu kristala.

Sanjajući o materijalnom blagostanju, verovatno zamišljate neke atribute bogatog života. Stoga se i njihova slika ili simboli koji ih personificiraju mogu staviti i ovde. Ako želite da idete u udaljenu zemlju, još je lakše aktivirati ugao moći. Da biste to uradili, dovoljno je da ovde zakačite mapu sa rutom, kao i da priložite slike na zidu sa mestima gde želite da idete. Na isti način, mora se postupati sa drugim željama. Glavna stvar je da nikada ne zaboravite da je potrebno tražiti jednu stvar od Univerzuma i to preciznije što je moguće.

Kada zamišljate želju u svom uglu ne bi trebalo odmah da izgovorite nekoliko različitih želja. Čak i ako pitate za bilo koje dve stvari, to već može oslabiti energiju usmerenu na njihovu implementaciju i stoga nijedna od njih neće biti u potpunosti realizovana. Zato se fokusirajte na jednu stvar i sačekajte realizaciju. Čim se to desi, uvek možete zamisliti nešto drugo.     

Univerzum je ispunjen ogromnom snagom, ali kada se obraćamo njemu, uvek moramo govoriti precizno i tačno. Ako samo kažete: „Želim da budem bogat“, ali ne naznačite koliku količinu novca želite da primate mesečno ili koje materijalno bogatstvo posedujete, to će vam dati bogatstvo, ali ne u onom iznosu o kojem ste sanjali. „Želim kuću (ili auto)“. Ovo nije dovoljno. Trebalo bi da znate tačno šta bi trebalo da bude, sve do njegove lokacije, tačnog rasporeda soba i broja kupatila na spratovima. Dobro je razmisliti čak i o dizajnu i drugim sitnicama koje se odnose na kupovinu ili unutrašnjost kuće. Sve mora biti stvarno. Vaše misli treba da se odnose na nešto specifično, ali ni na koji način sablasne.

I na kraju, ako poželite, ne bi trebali samo sediti na sofi i čekati da Feng shui to ostvari za jedan dan. Morate da uložite svu svoju snagu u realizaciju svojih snova i da u stvarnosti pokušate da smislite plan akcije o tome kako to možete i sami da postignete. Štaviše, morate početi da delujete po ovom planu i čim Univerzum primeti vaše napore, on će vam pomoći.

Pa, sada znate kako da poželite feng shui želje i šta da uradite kako bi one postale stvarnost što je pre moguće. Požurite da nađete svoj ugao moći, poželite u njemu, aktivirajte pomoć Univerzuma, i možda će se uskoro vaš život promeniti na bolje.

Srećno!

Izvor: www.zenskimagazin.rs

RECEPT ZA PILEĆI CORDON BLEU
Sledeći artikal
PILEĆI CORDON BLEU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.