Feng shui za Novu godinu
Feng shui za Novu godinu
Foto: @DCStudio I freepik.com

FENG SHUI ZA NOVU GODINU: 6 stvari koje treba imati tokom novogodišnjih praznika

Iako u Novoj godini očekujemo zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng shui nas uči kako da nam ovo bude i godina obilja i blagostanja… Dobar feng shui za dobru Novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Feng shui stvari sa kojim treba uću u Novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje.

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng shuiju i snažan ymbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slede:

  1. Crveni novcanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u Novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

2. Crvena odeća

Privucite sreću u Novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng shui učitelji savetuju da upravo u crvenoj odeći provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

3. Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme… zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

4. Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

5. Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

6. Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

Izvor: lovesensa.rs

RECEPT ZA NJOKA ĐUVEČ
Sledeći artikal
NJOKA ĐUVEČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.